image
CERBONA SELECTION FLAPJACK NARANCSOS ZABSZELET MARCIPÁNNAL 40G
349 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CERBONA SELECTION FLAPJACK NARANCSOS ZABSZELET MARCIPÁNNAL 40G
Cikkszám: 949066
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
349 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont máj. 27
Foxpost máj. 28
MPL Automata máj. 28
Posta Pont máj. 28
DPD Futár máj. 28
MPL Futár máj. 28
DPD Expressz máj. 27
Nagy csomag máj. 30

Sütött zabszelet kakaós talpbevonattal.

Az új Cerbona sütött vajas zabszeletek, eredeti szamos marcipánnal készülnek hagyományos sütési eljárással. Valódi ízélmény azoknak, akik szeretnének egészségesebb desszert terméket fogyasztani, de fontos számukra a rost bevitel. A termékek kiváló alapanyagból készülnek (31% zabpehely, 14% marcipán) és 3 ízben kaphatóak (epres marcipános, narancsos marcipános, kókuszos marcipános) különleges étbevonóba mártva.

Összetevők
lapított zabpehely 31%, margarin [növényi zsírok (pálma, kókusz), növényi olaj (repce), víz, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei), étkezési só, aroma, étkezési sav (citromsav), színezék (karotinok)], narancsos marcipán 14% [narancshéj készítmény 38% (narancshéj 51%, glükóz-fruktóz szörp, cukor, citromlé koncentrátum), mandula 25%, cukor, kakaóvaj, víz, glükózszirup, tartósítószer (kálium-szorbát), nedvesítőszer (invertáz)], cukor, kakaós bevonómassza 11% [cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsírok (kókusz, pálma) változó arányban, zsírszegény kakaópor 15,5%, növényi zsírok (kókusz, pálma) változó arányban, emulgeálószer (szójalecitin), vanillin], oligofruktóz, glükóz-fruktóz szörp, zabpehelyliszt 2,7%, emulgeálószerek (glicerin, szójalecitin), aromák, tartósítószer (kálium-szorbát), antioxidáns (alfa-tokoferol). 

Allergének:
Tojást, tejet és egyéb dióféléket tartalmazhat.

Átlagos tápérték adatok 100 g termékre:
Energia: 1959 kJ 100g / 469 kcal 100g
Zsír: 24,8 g
- amelyből telített zsírsavak: 11,8 g
Szénhidrát: 51,9 g
- amelyből cukrok: 28,6 g
Rost: 8,7 g
Fehérje: 5,8 g
Só: 0,11 g

Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. szeptember

PCX 2006-2025.
Kapcsolat: pcx@pcx.hu
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.