image
CAPRIOVUS TOJÁSFEHÉRJE POR 500G

 
 
 
 
 
 

CAPRIOVUS TOJÁSFEHÉRJE POR 500G

Cikkszám: 890026
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
 
Nem elérhető termék
Várható átvétel
PCX átvevő pont
Foxpost
MPL Automata
Posta Pont
MPL Futár

A Tojásfehérje por használata nagyon előnyös édesipari termékek, pékáruk, húskészítmények előállításánál. 

  • 1 kg Tojásfehérje por 240-260 db tojás fehérjéjének porlasztószárítással készült szárítmányát tartalmazza. 
  • A kíméletes szárítás következtében a felhasználásra visszahígított termék fizikai és kémiai jellemzői közel azonosak a friss tojásfehérjéével. 
  • Ha Tojásfehérje port használ, nincs szüksége helyigényes tojásraktárra, sem hűtőkamrára, elég egy olyan helyiség, amely biztosítja a hűvös, száraz, direkt napfénytől védett körülményeket. 
  • A termék felhasználásával a fehérje-sárgája arány tetszőlegesen megválasztható, mivel rendelhet külön Tojássárgája port és Teljes tojásport is. 
  • A hosszú minőségmegőrzési idő miatt nem kell pontosan, előre megterveznie az alapanyag szükségletét, a váratlan megrendeléseit is pontosan tudja teljesíteni.

Összetevők: 
Tojásfehérje por (fél kg kb 120-130 db tojásból készül)

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energiatartalom 2 050 kJ/480 kcal 
Zsírtartalom 0 g 
 - ebből telített zsírsavak 0 g 
Szénhidrát tartalom 6,0 g 
 - ebből cukrok 4 g 
Élelmi rost 0 g 
Fehérjetartalom 83,0 g 
Só 3,8 g (irodalmi adat) 

Egyéb adatok:
Transz zsírsavak (TFA) 0,1 g/100 g

Felhasználási javaslat:  
Visszahígítással: 1 tömegrész Tojásfehérje por, 8 tömegrész ivóvízzel történő egyenletes, csomómentes elkeverésével javasolt. 

Tárolás: 
Hűvös, száraz, direkt napsugárzástól védett helyen.
Minőségét megőrzi: 24 hónapig. 

 

 

Forrás: Gyártó/forgalmazó 2020. október

 

 

Ajánló
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned.

2025.11.25
  
Szabó Ildikó Julianna e.v
Sok tojásfehérjét használok a mézeskalács és a puszedli készítés közben! Nekem nagyon bevált ez a tojásfehérje por!
Légy naprakész!
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.