image
BIO NATURWHEAT ALAKOR TÉSZTA SZÉLESMETÉLT ŐSBÚZA 250G
1 099 Ft

 
 
 
 
 
 

BIO NATURWHEAT ALAKOR TÉSZTA SZÉLESMETÉLT ŐSBÚZA 250G

Cikkszám: 566211
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
 
1 099 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont okt. 31
Foxpost nov. 03
MPL Automata nov. 03
Posta Pont nov. 03
DPD Futár nov. 03
MPL Futár nov. 03
DPD Expressz okt. 31
Nagy csomag nov. 05

Egyedülálló ízek, páratlan értékek. Az emberiség első gabonájából készített különleges minőségű száraztészta varázslatossá teszi ételeinket, megnyugtatja lelkünket. Csak pár perc, és már tálalható is! Gondolja újra a megszokott ízeket, dobja fel kedvenc ételeit ezzel a finom, és utánozhatatlan gabonával. 

Mi a helyzet gluténérzékenység esetén 
Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani. Tojásmentes tészta. 

Nettó tömeg : 250 g 

Összetevők:
bio alakor ősbúzaliszt, víz 

A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. 

Átlagos tápérték / 100 g termékben:
Energia  1556kJ / 367 kcal 
Zsír  1,9 g 
 - amelyből telített zsírsavak  0,3 g 
Szénhidrát  72,6 g
 - amelyből cukor  2,6 g 
Élelmi rost  2,5 g 
Fehérje  13,6 g 
Só  0,025 g 

Tárolás
napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. 

Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus

Ajánló
image
BIO BIORGANIK BULGUR 500G
1 099 Ft
image
BIO NATURGOLD FEHÉR TÖNKÖLYDARA FINOMŐRLÉSŰ 500G
1 199 Ft
image
DIA-WELLNESS CSÖKKENTETT SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ SZÁRAZTÉSZTA SPAGETTI 250G
1 199 Ft
image
Rizs RICELAND jázmin és vörös rizs 1 kg
1 199 Ft
image
DR.CHEN KESERŰFŰ GYÖKÉR SZELETEK 30G
1 199 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Légy naprakész!
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.