 
	| PCX átvevő pont | nov. 03 | 
Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. Az A-vitamin nélkülözhetetlen a jó látáshoz. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E-, és K-vitamin.
Összetevők: 
bio sárgarépalé, bio citromlé 
Átlagos tápérték 100 ml-ben: 
Energia: 134 kJ (32 kcal) 
Zsír: 0,5 g
 - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g 
Szénhidrát: 6,5 g
 - amelyből cukrok: 6,5 g 
Rost: 1 g 
Fehérje: 0,5 g 
Só: 0,01 g 
A-vitamin: 1200 µg / 150%* (bétakarotinból) 
*táplálkozási referenciaértékek %-a 
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június