image
Asustor DRIVESTOR 2 Lite AS1102TL NAS
74 491 Ft
 
 
 
 
 
 
Asustor DRIVESTOR 2 Lite AS1102TL NAS
Cikkszám: 376669
Gyártó : Asustor
Megbízhatóság: 100%
74 491 Ft
Garancia: 36 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont máj. 06
Packeta máj. 07
MPL Automata máj. 07
Foxpost máj. 07
Easybox automata máj. 07
Sameday futár máj. 07
Posta Pont máj. 07
MPL futár máj. 07
Expressz szállítás máj. 06
Nagy csomag máj. 09
Tulajdonságok
Access Control: Maximum Number of Users: 4096, Maximum Number of Groups: 512, Maximum Number of Shared Folders: 512, Maximum Number of Concurrent Connections: 512 Supports Windows Active Directory, Supports Windows Active Directory / LDAP
Alkalmazhatóság: 165
Áramellátás: 218
Backup: Cloud Backup;Rsync (Remote Sync) Backup;External Backup;FTP Backup;EZ Sync;SMB
Beépítési méret: 3,5"
belső csatlakozó: SATA3
belső meghajtó fájlrendszer: EXT4;Btrfs
Biztonság: AES 256-bit Folder Encryption;Firewall: Prevent Unauthorized Access;Alert Notifications: E-mail SMS;Encrypted Connections: HTTPS FTP over SSL/TLS SSH SFTP Rsync over SSH;Built-in Hardware Encryption Engine: AS10/11/31/32/33/40/52/53/6/61/62/63/64/65/66/67
fő tulajdonság: NAS
Fogyasztás (W): 11,7
GPRS: 1GB
hálózati protokoll: CIFS/SMB;SMB 2.0;SMB 3.0;AFP;NFS;TFTP;FTP;WebDAV;Rsync;SSH;SFTP;iSCSI;HTTP;HTTPS;Proxy;SNMP;Syslog
ingyenes kamera licenc: 4
Kihangosítható: DDR4
Kijelző betekintési szög: 1
külső meghajtó fájlrendszere: FAT32;EXT3;NTFS;HFS+;EXT4;Btrfs;exFAT
LAN (1Gb/s): 1
matmodell kész: Van
maximum kamera licenc: 12
Maximum memória: 1
Modell: DRIVESTOR 2 Lite
processzor: Realtek RTD1619B (4x1,7GHz)
Raid: RAID 0, 1, JBOD
Szélesség (mm): 102
támogatott böngészők: Chrome;Edge;FireFox;Safari
támogatott operációs rendszerek: Mac OS X 10.6;Windows 10;Windows 11;Windows 7;Windows 8;Windows Server 2008;Windows Server 2012;Windows Server 2016;Windows Server 2019;Windows Server 2022;Linux;BSD;UNIX
Tömeg: 1,1400000
USB 3.0: 1
  • Realtek RTD1619B 1,7 GHz-es négymagos processzorral szerelve
  • 1 GB DDR4 RAM
  • Élvezze, töltse le, töltse fel és streameljen tartalmat 4K átkódolással.
  • Támogatja a Wake on LAN-t (WOL)
  • Btrfs/iSCSI pillanatképek
  • Szerszám nélküli telepítés

CPU és iGPU frissítések

A Drivestor 2 Lite 1,7 GHz-es CPU-t tartalmaz, ami gyorsabb, mint a Drivestor NAS eszközök első generációjában található 1,4 GHz. A továbbfejlesztett CPU egy továbbfejlesztett iGPU-t is tartalmaz, amely jelentős fejlesztéseket biztosít az átkódolási funkciókban és a teljesítményben, így a Drivestor 2 Lite a legjobb ár-teljesítményű NAS.

 

1 GB DDR4 RAM

A Drivestor 2 Lite könnyedén kezeli a többfeladatos munkát az 1 GB-os DDR4 memóriájával, amely biztosítja, hogy az ASUSTOR NAS-on gyakorlatilag minden feladat zökkenőmentesen hajtható végre.

 

Hatékony és Erőteljes

A 10 bites 4K H.265 média átkódolása egyszerű hardveres dekódolással, amely hihetetlenül zökkenőmentes videolejátszást tesz lehetővé a LooksGood szolgáltatásban.

 

Share and Share Alike!

A megosztási hivatkozások hiperhivatkozásokat hozhatnak létre, amelyeket megoszthat másokkal, és fájlokat tölthet fel és tölthet le ASUSTOR NAS-ra, illetve onnan. Míg a megosztási hivatkozások többféle testreszabható opcióval rendelkeznek a kényelem vagy a biztonság növelése érdekében, a megosztási hivatkozást használó személyeknek nem kell fiókkal rendelkezniük a megosztási linken található fájlok feltöltéséhez és letöltéséhez, így kényelmesebbé válik a projektben való együttműködés vagy az utazási fotók rendszerezése.

 

A Btrfs for ARM itt van!

A Drivestor 2 Lite az első ASUSTOR ARM NAS, amely támogatja a Btrfs-t. A Drivestor 2 Lite segítségével Btrfs-pillanatképeket készíthet a Snapshot Centerben az extra adatvédelem érdekében. A Snapshot Center támogatja a pillanatképek ütemezését vagy manuális létrehozását, megkönnyítve ezzel a fájlok visszaállítását a nem szándékos módosítások után. A pillanatképek segítségével valós időben reagálhat a zsarolóvírus-fenyegetésekre, és hatékonyan védheti az adatok integritását.

 

Protected From the Inside and Out

Védje meg adatait az elvesztéstől, sérüléstől és támadásoktól az ASUSTOR NAS segítségével. Az ASUSTOR NAS-t jobban védi a Linux-alapú ADM, a beépített tűzfalat használó ADM, a ClamAV Antivirus és az ADM különféle biztonsági mentési eszközei segítenek még jobban megvédeni a zsarolóvírusokat.

 

Hálózati támadás elleni védelem

  • Tűzfal
  • ADM Defender
  • Cloud Backup Center külső biztonsági mentések

Biztonságos adatátvitel

  • VPN kapcsolat
  • SSL tanúsítvány kapcsolat
  • Automatikus kijelentkezés

Belső adatok

  • AES-256 mappa titkosítás
  • Víruskereső szoftver

Hozzáférés-szabályozás

  • Fájl/mappa/alkalmazás elkülönítése
  • Kétlépcsős azonosítás
  • Wake-on-LAN (WOL)

Ransomware elleni védelem

Az ASUSTOR NAS az ADM legfrissebb verziójával érkezik, amely segít megvédeni a zsarolóvírus-támadásokat. A Snapshot Center lehetővé teszi pillanatképek hatékony létrehozását az iSCSI-kötetek elveszett adatainak védelme és egyszerű visszaállítása érdekében. Az ASUSTOR NAS további biztonsági funkciói közé tartozik egy vagy több csereadminisztrátori fiók létrehozása, az ADM Defender tűzfala, amely feketelistákat és fehérlistákat tartalmaz, az alapértelmezett portok megváltoztatásának lehetősége, az SSH és a terminál letiltása a távoli támadások megelőzése érdekében.

 

Szerszám nélküli telepítés

A Drivestoron található csúszó burkolat kialakítása megkönnyíti a NAS kinyitását. A belső merevlemez-síneken és a külső burkolaton egyaránt csavarok találhatók, így a merevlemez-meghajtó felszerelése egyszerű és egyszerű szerszám nélkül.

 

DataSync Center

A DataSync Center több felhőszolgáltatást egyesít egyetlen alkalmazásban. A DataSync Center magában foglalja, de nem kizárólagosan a Google Drive-ot, a Dropboxot, a OneDrive-ot és a Yandexet, és támogatja a többfeladatos kezelést, valamint a több fiókot. Azonnali és ütemezett biztonsági mentésekkel irányíthatja adatait, valamint a Cloud Backup Center segítségével olyan hibrid felhőt hozhat létre, amely online és offline állapotban tartja adatait, és védi adatait.

 

Cloud Backup Center

A Cloud Backup Center támogatja a különféle üzleti felhőszolgáltatásokat, többek között, de nem kizárólagosan az Amazon S3, a Backblaze B2, a Baidu Cloud, az IBM Cloud, a Rackspace Cloud Files, a Microsoft Azure Blob Storage, az Alibaba Cloud, a Google Cloud Storage, a Box, a hicloud S3, a Lyve szolgáltatást. Felhő, SFTP és WebDAV. Azonnali és ütemezett biztonsági mentésekkel irányíthatja adatait, valamint a Cloud Backup Center segítségével olyan hibrid felhőt hozhat létre, amely online és offline állapotban tartja adatait, és védi adatait.

 

Hozza létre az Ultimate Home Multimedia Centert

Élvezze a felvillanyozó digitális szórakozást igény szerint az ASUSTOR NAS segítségével. Az ASUSTOR App Centralon keresztül további multimédiás szerveralkalmazásokat telepíthet, például az UPnP Media Servert és az OwnTone-t, így a NAS képes multimédiás tartalmakat streamelni számítógépére, TV-jére és mobileszközére.

 

Web Center

Egyszerűen beállíthat egy webhelyet a Web Center segítségével. Telepítse az Apache-t vagy az Nginx-et vagy szinte bármilyen más webszerver-megvalósítást, és adjon hozzá több webhelyportált a könnyen használható webszerver-élmény érdekében.

 

Fotógaléria 3 + AiFoto 3

A vadonatúj Photo Gallery 3 és az AiFoto 3 megújult, és számos új funkciót tartalmaz, amelyek minden eddiginél egyszerűbbé teszik a fényképek rendezését. A Photo Gallery 3 új funkciói közé tartozik többek között az egyéni mappaválasztás, az idővonalak, az intelligens albumok, a duplikáció megszüntetése és az új fényképezési módok. Könnyedén felrobbanthatja a fényképeket akár kétszeresére, lejátszhatja a dalokat diavetítéseken, és a testreszabott megosztási hivatkozások még jobb fotómegtekintési és -megosztási élményt nyújtanak.

 

Átfogó felügyeleti rendszer

Az ASUSTOR NAS optimális megbízhatóságot biztosít azon otthoni és kisvállalkozási felhasználók számára, akik felügyeleti rendszert szeretnének felállítani. Négy ingyenes kameracsatorna áll rendelkezésre, így rendkívül költséghatékony felügyeleti megoldás azok számára, akik meg akarják védeni otthonukat vagy kisvállalkozásukat. Az ASUSTOR minden NAS-t biztosít arra, hogy több kamerával bővíthető legyen a nagyobb igényűek számára. Legfeljebb 12 kameracsatorna vásárolható meg kameralicencekkel. A Surveillance Center és a hozzá tartozó AiSecure mobilalkalmazás telepítése után streamelhet élő felügyeleti hírcsatornákat gyakorlatilag bármely internetkapcsolattal rendelkező Android vagy iOS okostelefonra, hogy szemmel tarthassa legértékesebb eszközeit bárhonnan, belülről vagy kívülről.

 

Dr. ASUSTOR

Az ASUSTOR holisztikus megoldást kínál az adatok védelmére a különféle fenyegetések ellen a Dr. ASUSTOR segítségével. A Dr. ASUSTOR segít megvédeni adatait számos fenyegetés ellen, beleértve, de nem kizárólagosan a ransomware támadásokat.

 

Mobil alkalmazások

Az ASUSTOR exkluzív EZ Connect technológiája lehetővé teszi, hogy mobileszközével bárhonnan csatlakozzon a NAS-hoz, hogy hozzáférjen és megosszon fájljait. Az ASUSTOR mobilalkalmazások kódzár funkciót biztosítanak az Ön személyes adatainak és adatainak védelme érdekében. Használhatja a HTTPS-kapcsolatokat is a még nagyobb biztonság érdekében.

 

App Central

Engedd szabadjára az ASUSTOR NAS korlátlan lehetőségeit. Az egyes ASUSTOR NAS eszközökhöz előre telepített alkalmazások csak a kezdetet jelentik. Kényelmed szerint az App Centralból böngészhet és letölthet minden olyan alkalmazást, amely felkelti az érdeklődését. Legyen szó üzleti tevékenységről, webhelykészítésről vagy akár digitális otthoni szórakoztatásról, az App Central mindenben megtalálja a figyelmet. A több mint 200 egyedi alkalmazással az App Central az alkalmazások végtelen választékát kínálja, amelyekre digitális életstílusának kielégítéséhez szüksége van. Fedezze fel az ASUSTOR NAS-eszközök korlátlan lehetőségeit, miközben személyre szabott NAS-eszközt hoz létre magának.

 

Első osztályú termékgarancia

Minden ASUSTOR NAS termékre 3 év garancia vonatkozik. Az ASUSTOR továbbra is prioritásként kezeli az ügyfélszolgálatot az értékesítés utáni szolgáltatások és a műszaki támogatás legmagasabb színvonalú biztosításában.

 

 

 

Kedves Vásárlónk!

Fizetésnél kérjük kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében.

A Kormány döntése értelmében a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információkat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján talál: https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánló
image
Synology hálózati adattároló NAS (DS124)
63 790 Ft
image
Synology NAS DS118 (1 HDD)
71 890 Ft
image
Synology DS223J 1GB hálózati adattároló NAS
85 490 Ft
image
QNAP NAS 2 fiókos RAID bővítőegység, NAS-hoz és PC-hez, 1xUSB3.2 (Type-C), Asztali - TR-002
63 890 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned. Belépés
IntelliTerm Kft.
2024.03.18
Tökéletes
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Néhány általunk használt "süti" elengedhetetlen az egyes szolgáltatások megfelelő működése érdekében, mások információkat gyűjtenek a weboldal használatával kapcsolatban, hogy még kényelmesebb és hasznosabb oldalt hozhassunk létre. Vannak átmeneti "sütik" , amik eltűnnek ha bezárod a böngésződet és vannak tartós változatok is, melyek egy ideig számítógépeden maradnak. Néhány "süti" feltétlenül szükséges az oldal működéséhez, míg másokat a teljesítmény és a felhasználói élmény növelése érdekében használunk. Adataidra különös figyelmet fordítunk, ennek részleteit az adatvédelmi tájékoztató-ban találod. Milyen "sütiket" használunk az oldalunkon? Emlékeznek, mi van a bevásárlókosaradban és a bejelentkezési adataidra, biztosítják a bejelentkezés közbeni biztonságot és a weboldal következetes megjelenését, növelik a weboldal teljesítményét, fokozzák a felhasználói élményt és mérik az oldal felhasználását. Ha látogatásod során mellőzöd a Cookie-k használatát, a legtöbb funkció és oldal nem fog az elvártaknak megfelelően működni. Ha szeretnéd a tárolt cookie-kat törölni, a böngésződ beállításai között könnyedén megteheted.