fb pixel code
KATEGÓRIÁK KATEGÓRIÁK
 
 
Apple Watch Nike Series 6 M00X3HC/A okosóra 44 mm
 
 
 
 
 
 
 
Apple Watch Nike Series 6 M00X3HC/A okosóra 44 mm
Cikkszám: 468970
Megbízhatóság: 100%
Garancia: 12 hónap
Nem elérhető termék
Átvételi lehetőségek
Duna Plaza
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
FOXPOST
EXPRESSZ szállítás
Futárszolgálat
GLS futár
GLS Pont
Nagy csomag
Garancia lehetőség
Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás
Tulajdonságok
Alap szín: Fekete
Csatlakozás: Bluetooth
G-érzékelő: Igen
Kijelző felbontása: 324x394
Kompatibilitás: iOS

Fuss, amíg a lábad bírja.
Az Apple Watch Nike a Nike Run Club appal maga a tökéletes futótárs. Exkluzív Nike számlapjait most moduláris komplikációkkal alakíthatod még inkább a saját igényeidhez és ízlésedhez. A Streak ikonokra méltán lehetsz büszke. A Nike Twilight módjával pedig éjjel-nappal nekivághatsz a futókörödnek.* Apple Watch Nike nélkül is lehet futni – de vele sokkal jobb.

Új moduláris komplikációk. Többet hozhatsz ki a futásaidból.
A Nike számlapok legújabb gyűjteményében a moduláris kompli­kációkkal egy szempillantás alatt még átfogóbb képet kaphatsz a futásaidról – a tempótól a lépés­frekvencián át a kitartásért járó Streak ikonokig és a kiemelt futásokig. Az Apple Watch Series 6 továbbfejlesztett mindig bekapcsolt Retina kijel­zőjének hála pedig már a csuklód felemelése nélkül is láthatod az adatokat.

Nike Run Club app.
Még jobban teljesíthetsz a futási szokásaidra szabott, megújult Nike Run Club appal. Mindig érdemes innen rajtolni, hogy a futás igazi élmény legyen.

Feltűnően jól mutat éjjel is.
A Nike Twilight módjában az óra kijel­zője egyszínűre változik, hogy feltűnőbb legyél.* Az Apple Watch Series 6-tal pedig még jobban kitűnhetsz, hiszen mindig bekapcsolt Retina kijel­zőjének fényereje a korábbinál 2,5-szer nagyobb a szabadban, amikor le van engedve a kezed. Órádat egy fényvisszaverő szálas Nike sportpánttal is kiegészítheted, ami megcsillan a sötétben, ha fény vetül rá.

Az egészség órája a jövőből már a csuklódon.
Mérd meg a véroxigén­szintedet egy forradalmian új érzékelővel és a hozzá tartozó alkal­mazással. Készíts EKG-t bárhol, bármikor. Tekintsd át egy szempillantás alatt a fitnesz­adataidat a korszerű, mindig bekapcsolt Retina kijel­zőn. Az Apple Watch Series 6-tal a csuklódon jobban képben lehetsz, és az egészségesebb, aktívabb élet is csak egy karnyújtásnyira van tőled.

Véroxigén Egy újabb szint az innovációban.
A véroxigénszint a fittséged egyik fontos mutatója. Segíthet megérteni, hogy a szervezeted milyen mértékben képes felvenni az oxigént, illetve mekkora mennyi­séghez jut belőle. Az Apple Watch Series 6 figyelemre méltó új érzékelőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőriz­heted a véroxigénszintedet. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, és ezeket az adatokat kedved szerint bármikor áttekintheted. 

Új érzékelő. Új tudás.
Az új véroxigénszint-érzékelőt négy LED-csoport és négy fotodióda alkotja. A hátlapba épített kristályban található, melyet alapjaiban átterveztünk. Az érzékelő a Véroxigén appal együttműködve teszi lehetővé a véroxigénszinted meghatározását.

Rávilágít a lényegre.
A zöld, vörös és infravörös LED-ek megvilágítják a csuklódban futó vérereket, a foto­diódák pedig megmérik a visszavert fény mennyiségét. A kapott adatból fejlett algoritmusok meghatározzák a véred színét, amely megmutatja a vérben jelen lévő oxigén mennyiségét.

EKG A csuk­lódon. Bárhol, bármikor.
Az Apple Watch Series 6 az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG-t tud készíteni. Ez óriási teljesítmény egy karórától. Létfontosságú adatokkal képes ellátni a kezelő­orvosodat, téged pedig nyugalommal tölthet el.

Alvás. A jó reggel egy jó éjszakával kezdődik.
Egészséged megőrzésének lényeges eleme, hogy eleget aludj. Az új Alvás app segít, hogy állandó esti rutint alakíthass ki, és éjszakáról éjszakára követhesd vele az alvási szokásaidat. Tapasztalataid alapján állítsd be és érd el a kitűzött alváscélodat.

Fitnesz. Odatettük magunkat, hogy mindent beleadhass.
Aki fitt szeretne maradni, annak a tudás hatalom. Meríts motivációt a rendszeres mozgáshoz, és kövesd minden eddiginél pontosabban az edzés­adataidat – a vízben, a teremben és az utakon is. A Series 6-ban az Apple Watch felülmúlja eddigi önmagát, hogy te is a legjobb formádat hozhasd.

Eddz minél sokszínűbben.
Akármilyen sportban vagy elemedben, az Apple Watchon mérheted az edzéseidet. Válaszd ki a futást, az úszást, a jógát, a biciklizést vagy szinte bármely más testmozgást, amit szeretsz, és már indíthatod is a mérést.

Megnézheted, hogy állsz, anélkül hogy leállnál.
A mindig bekapcsolt Retina kijel­ző fényereje a korábbinál 2,5-szer nagyobb a szabadban akkor is, amikor le van engedve a kezed. Így erős napsütésben sem gond, hogy csukló­emelés és a ritmusod megtörése nélkül rápillanthass az edzésadataidra mozgás közben.

Szintekkel jobb.
Felfelé gyalogolsz egy combos emelkedőn, vagy síelés közben suhansz lefelé egy lejtőn? Hogy még pontosabb adatokat kaphass mozgás közben, a mindig bekapcsolt új magasság­mérő kül- és beltéren egyaránt folyama­tosan, valós időben követi a tengerszint feletti magasság változását.

Kijelző. Mindig bekapcsolva.
Jobb, mint valaha. A mindig bekapcsolt Retina kijel­zőnek jóval nagyobb a fényereje a szabadban akkor is, amikor le van engedve a kezed. Így a korábbinál sokkal egysze­rűbben láthatsz minden információt a szám­lapon anélkül, hogy felemelnéd a csuklódat és felébresztenéd az órádat.

Technikai adatok. A Series 6 (GPS) jellemzői:

Az alumíniumtokos modell ezüst- és asztroszürke színben kapható
GPS/GNSS
Iránytű
Mindig bekapcsolt magasságmérő
50 méterig vízálló *3
Véroxigénszint-érzékelő (Véroxigén app) *1
Szívelektródák (EKG app) *2
Második generációs optikai pulzusmérő
Nemzetközi segélyhívás *4
Vészhelyzet – SOS *5
Gyorsulásmérő esésészleléssel; méréshatár: 32 g
Giroszkóp
Intelligens fényérzékelő
Hangszóró, 50 százalékkal hangosabb
Mikrofon (lehetővé teszi a Zaj app működését)
Apple Pay
GymKit
Kapacitás: 32 GB
Kerámia-zafírkristály hátlap
44 mm (368 x 448 képpont, 977 mm2-es kijelzőterület)
40 mm (324 x 394 képpont, 759 mm2-es kijelzőterület)
Mindig bekapcsolt LTPO OLED Retina kijelző (1000 nites fényerő)
Az alumíniumtokon Ion-X üveg kijelző található, a rozsdamentesacél- és titántokon zafírkristály kijelző
S6 SiP 64 bites, kétmagos processzorral – akár 20 százalékkal gyorsabb, mint az S5
Apple W3 vezeték nélküli chip
U1 chip (ultraszélessávú)
Wi-Fi (802.11b/g/n, 2,4 és 5 GHz)
Bluetooth 5.0
Beépített lítiumionos akkumulátor, akár 18 óra üzemidő *6
Mágneses töltőkábel
Méret 40mm:

Magasság: 40 mm
Szélesség: 34 mm
Mélység: 10,4 mm
Tok tömege: 30,5g
Tok tömege (GPS + Cellular): 30,5g
1. A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkalmazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.

2. Az EKG app és a szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használatához a watchOS és az iOS legújabb verziója szükséges; használatuk 22 éves kor fölött ajánlott. Az EKG app az Apple Watch Series 4-en és az újabb modelleken működik (az Apple Watch SE kivételével). A szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használata nem ajánlott olyan személyeknek, akiknél pitvarfibrillációt állapítottak meg.

3. Az Apple Watch Series 6, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amely során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.

4. A nemzetközi segélyhívási funkció csak az Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) modellel használható. A támogatott országok és térségek listáját itt találod: apple.com/hu/watchos/feature-availability.

5. Az Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) saját mobilhálózati kapcsolatán tudja használni a Vészhelyzet – SOS funkciót. A Vészhelyzet – SOS funkció mobilkapcsolat nélküli Apple Watchcsal történő használatához vagy a párosított iPhone-nak kell a közelben lennie, vagy az Apple Watchnak egy ismert Wi-Fi-hálózathoz kell csatlakoznia, és be kell állítani rajta a Wi-Fi-hívás funkciót.

6. Az egész napos üzemidőt a következőket tartalmazó 18 órás használat alapján számoltuk: a pontos idő megtekintése 90 alkalommal, 90 értesítés, 45 percnyi alkalmazáshasználat és 60 percnyi edzés az Apple Watchról indított bluetoothos zenelejátszással. Az Apple Watch Series 6 (GPS) a teszt teljes, 18 órás ideje alatt csatlakoztatva volt egy iPhone-hoz is Bluetooth-kapcsolattal. Az Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) a 18 órás teszt alatt 4 órán át 4G/LTE-hálózathoz csatlakozott, a hátralévő 14 órában pedig Bluetooth-kapcsolattal volt csatlakoztatva egy iPhone-hoz. A tesztelést az Apple 2020 augusztusában végezte az Apple Watch Series 6 (GPS) és az Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) iPhone-nal párosított prototípusain. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververziót használtunk. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a konfigurációtól, a mobilhálózattól, a jelerősségtől és számos egyéb körülménytől függ.

Tok- és szíjkombináció csak egy adott kollekción belül (Apple Watch, illetve Apple Watch Nike) állítható össze.

Az Apple a (PRODUCT)RED eladásaiból származó bevétel egy részével a Global Fund alapítvány világjárványok elleni harcát támogatja.

Egyes szíjak csak külön kaphatók. Egyes funkciók nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven.

Az Apple Watch Series 6 használatához iPhone 6s vagy újabb iPhone és legalább iOS 14-as rendszer szükséges. A mobilszolgáltatás vezeték nélküli díjcsomaggal vehető igénybe. Az Apple Watchot és az iPhone-t azonos szolgáltató hálózatán kell használnod. Nem minden szolgáltató támogatja a vállalati fiókok használatát; a részletekről érdeklődj munkáltatódnál és szolgáltatódnál. Szolgáltatód lefedettségi területén kívül nem érhető el a szolgáltatás (nem áll rendelkezésre roaming). A részletekről érdeklődj a mobilszolgáltatódnál. 

Ajánló
PCX 2006-2021.
Kapcsolat: [email protected]
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...