image
Apple iPhone 13 128GB mobiltelefon csillagfény (mlpg3)
249 591 Ft
 
 
 
 
 
 
Apple iPhone 13 128GB mobiltelefon csillagfény (mlpg3)
Cikkszám: 173679
Gyártó : Apple
Megbízhatóság: 100%
249 591 Ft
Garancia: 24 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont máj. 06
Packeta máj. 07
MPL Automata máj. 07
Foxpost máj. 07
Easybox automata máj. 07
Sameday futár máj. 07
Posta Pont máj. 07
MPL futár máj. 07
Expressz szállítás máj. 06
Nagy csomag máj. 09
Tulajdonságok
3G (UMTS): Van
4G (LTE): Van
5G (LTE): Van
Backup funkció: 2532x1170
Bajonett: 6,1000000
Belső memória: 128
Biztonsági funkció: Arcfelismerés
Csepp, fröccsenő víz ellen védett: Van
Előlapi kamera: 12 MP
Előlapi kamera felbontás: 12
Giroszkóp: Van
GPS: Van
Gyorsulásmérő: Van
Hálózati generáció: 5G
Hátlapi kamera: 12 MP Dual
Hátlapi kamera felbontás: 12
Hátlapi kamerák: 12MP/12MP
Hátlapi kamerák mennyisége: 2
Háttértár (GB): 128GB
Iránytű: Van
Kapacitás (GB): 3240
Képátló: 15,4900000
Kijelző felbontás (pixel): 2532x1170
Kijelző méret: 6.1"
Kijelző méret (col): 6,1000000
Kijelző típus: Super Retina XDR
Magasság (mm): 146.7
Magok száma: 6
Mélység (mm): 7.65
Nemzetközi védelmi (IP) kód: IP68
NFC: Igen
Operációs rendszer: IOS 15
Operatív memória (RAM): 4
Por- és vízállóság: IP68
Porálló: Van
SIM foglalat: 1 kártya (single SIM)
SIM kártya mérete: nanoSIM
Szélesség (mm): 71.5 mm
Szín: Fehér
Termékcsalád: iPhone 13
Tömeg: 173 g
Vezeték nélküli töltés: Igen
Vízálló: Van
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac/ax

Tulajdonságok:


Hogyan oldottunk meg egy ilyen szintű kamerafejlesztést ekkora helyen
Az objektíveket 45 fokban elforgattuk, hogy a teljesen új tervezésű kameraegységen elférjen az eddigi legjobb duplakamera-rendszerünk benne a legnagyobb érzékelővel, amit széles látószögű kamerába valaha tettünk. Helyet szorítottunk a szenzormozgatásos optikai képstabilizáló technológiánknak is, az ultraszéles látószögű kamera pedig gyorsabb érzékelőt kapott.



  • Az új, ultraszéles látószögű kamerával fotóid sötétebb részei is részletgazdagabbak

  • Az új, széles látószögű kamera 47%-kal több fényt enged be, hogy jobb fotókat és videókat készíthess

  • Az új szenzormozgatásos optikai képstabilizálással a képeid akkor sem mozdulnak be, ha te igen

Színre lép a Filmszerű mód
A profi filmesek előszeretettel alkalmazzák az átélezésnek nevezett technikát vagyis a fókusz egyik tárgyról a másikra való áthelyezését a nézők figyelmének irányítására. Az iPhone-nal felvett videóidban mostantól te is egyszerűen bevetheted ezt a történetmesélési technikát.


A Filmszerű mód automatikusan gyönyörű mélységélesség-effektet hoz létre, és váltja a fókuszt
Csak indítsd el a felvételt, és a Filmszerű mód folyamatosan fókuszban tartja és gyönyörű mélységélesség-effekttel veszi körül a szereplőket. A Filmszerű mód érzékeli, ha egy új főszereplő készül bejönni a képbe, és amikor színre lép, automatikusan ráfókuszál. Az iPhone-nal így mostantól hihetetlenül könnyedén vehetsz fel mozifilmes hatású videókat.


A mélységélesség-effektet akár utólag is módosíthatod
Már befejezted a filmezést, de áttennéd másra a fókuszt, vagy állítanál az elhomályosításon Semmi akadálya. Az iPhone-on mindezt néhány ujjmozdulattal elintézheted. Ilyet még a profi filmes kamerák sem tudnak.


Az ujjadat sem kell mozdítanod a nagyszerű fotókért.



  • Éjszakai módban a kamera automatikusan a gyenge fényviszonyokhoz igazítja a beállításokat, hogy felvételeid világosak, élesek és színtelítettek legyenek.

  • A Portré mód a hátteret művészien elhomályosítva helyezi fókuszba a főszereplőt. Hatféle kreatív megvilágítási effektet próbálhatsz ki egy egyszerű lapozó ujjmozdulattal.

  • A Smart HDR 4 a befogott képen már négy különböző személyt is felismer, és mindegyikhez külön finomhangolja a kontrasztot, a megvilágítást, sőt a bőrtónust is hogy mindenki a legjobb arcát mutathassa.

  • A közepes vagy gyenge fényviszonyoknál aktiválódó Deep Fusion technológia több eltérő expozíciójú felvétel pixelenkénti elemzésével hozza elő az alig kivehető textúrákat, mintázatokat és részleteket.

  • Az ultraszéles látószögű kamera közvetlen közelről is nagy látóteret ad, hogy hátralépés nélkül is többet belefoglalhass a látványból a képbe.

  • Az Emlékek az életed fontos élményeit felidéző képekből automatikusan létrehozott diabemutatók a fotókönyvtáradban. Különféle szerkesztési lehetőségekkel adhatsz nekik egyedi képi hangulatot sőt saját zenét is választhatsz aláfestésként.

Kamera a saját stílusodban.
A stílusok elég intelligensek ahhoz, hogy a bőrtónusok megváltoztatása nélkül emeljék ki vagy halványítsák a színeket.



  • A Fotografikus stílusokkal egyedibbé teheted a fotóidat. Ám a szűrőkkel ellentétben a stílusok szelektíven módosítják a kép különböző részeit, megőrizve a szereplők bőrtónusát.

  • Az Élénk stílussal élettelibbé és ragyogóbbá varázsolhatod a képeket. A Gazdag kontraszt sötétebb árnyékokat és mélyebb színeket eredményez. A Meleg és a Hűvös beállítás a fotó aranysárga vagy kék tónusait hangsúlyozza ki. Vigyázz, kész, katt!

Szuperfényes
Saját fejlesztésű OLED-kijelzőnk 28%-kal nagyobb akár 800 nites fényerőre képes, így erős napsütésben is jobban látható. A HDR-tartalmakat pedig továbbra is akár 1200 nittel tudja megjeleníteni. A ragyogó fehérek és a színhű feketék mellett a köztes árnyalatokat is maradéktalanul visszaadja. Ráadásul mindehhez kevesebb energiát fogyaszt, mint valaha.


Szuperszínes
Az iPhone 13 által használt széles színtartomány egy mozifilmes szabvány, mely pontosan a filmkészítő szándékának megfelelően adja vissza a színeket. A rendkívüli színpontosságot nyújtó kijelzőn minden élethűen mutat.


Szuperéles
Ultramagas képpontsűrűségének köszönhetően a Super Retina XDR-kijelzőn extraélesek a fotók, a videók, a szöveg és minden más, amit nézel. A TrueDepth kamerarendszer pedig kisebb lett, a kijelzőfelület így még tágasabb.


Az A15 Bionic adatokat óvó, játékszabályokat újraíró chip.
A villámgyors A15 Bionic chip hajtja többek között a Filmszerű módot, a Fotografikus stílusokat és az Élő szöveget. A benne lévő Secure Enclave biztonságosan őrzi az olyan személyes adatokat, mint a Face ID vagy a kontaktok. Hatékonyabb, így segít az aksit is kímélni.



  • A versenytársaknál akár 50%-kal gyorsabb CPU

  • A versenytársaknál akár 30%-kal gyorsabb grafika

  • Ennél gyorsabb okostelefonchipje csak az iPhone 13 Prónak van

iPhone-on páratlan élmény az 5G.
Az 5G egyre több helyen válik elérhetővé a világon. Nagyságrendekkel gyorsabbá teszi a streamelést, a letöltést és minden mást. Az 5G-vel még az AR-videók megosztása és a komolyabb online többrésztvevős játékok is simán mennek. Intelligens adatforgalom módban pedig, amikor nincs szükség a nagyobb sebességre, az iPhone az aksiüzemidő jobb kihasználásához automatikusan lassabb hálózatra vált.4


Minden kapcsolat számít. Minden pillanat számít.
Az iOS 15-ben beszélgetés közben is megoszthatsz FaceTime-on filmeket, zenét vagy bármit, ami a képernyődön van. Kiszűrhetsz minden olyan értesítést, ami nem kapcsolódik az épp végzett feladatodhoz, hogy fókuszált maradhass. A képeken megjelenő szövegeket többféle módon felhasználhatod, például üzenet küldéséhez, hívás indításához vagy navigációhoz.


Beépített adatvédelem.
Az iPhone lehetővé teszi, hogy te dönthess adataid felhasználási módjáról. Az appok adatvédelmi összefoglaló információi például segítenek megérteni, hogyan használják fel mások az adataidat. A te engedélyedhez kötött, hogy egy alkalmazás követheti-e tevékenységedet másik cégek appjaiban vagy webhelyein. És ez csak a kezdet.


Egy dizájn, ami a bolygónknak is tetszik.
Üzleteink, irodáink, adatközpontjaink és működtetésük már karbonsemleges. 2030-ra a teljes termékkínálatunk is az lesz, a használatukhoz köthető karbonlábnyomod pedig nettó zéróra csökken. Az iPhone 13 és az iPhone 13 Pro dobozára idén már nem teszünk műanyag csomagolást, amivel 600 tonna műanyagot takarítunk meg. A végső összeszerelést végző meglévő üzemeink ráadásul hulladékmentesen működnek.


Tele szórakozással.
Streamelj zenéket, albumokat és válogatott lejátszási listákat. Nézd a legnépszerűbb sorozatokat. Fedezz fel izgalmas új játékokat. Az Apple szolgáltatásai annyi mindent kínálnak az Apple One pedig egyetlen, egyszerűen kezelhető előfizetésben egyesíti őket.


Hatványozottan jó.
Az iPhone bámulatos képességeiből még többet hozhatsz ki, ha egy Mac géppel, iPaddel vagy Apple Watchcsal együtt használod tökéletes közöttük az összhang. Vedd fel a bejövő hívásokat bármelyik készülékeden. Készíts egy fotót az iPhone-odon, és máris megjelenik a Maceden. És az összes üzenetedet mindig, minden készülékeden láthatod. Nem is lehetne egyszerűbb.


Műszaki adatok


Kijelző:



  • Super Retina XDR-kijelző

  • 6,1 hüvelykes képátlójú, teljes előlapot kitöltő OLED-kijelző

  • 2532 x 1170 képpontos felbontás, 460 ppi képpontsűrűség

  • HDR-kijelző

  • True Tone technológia

  • Széles színtartomány (P3)

  • Haptikus érintés

  • 2 000 000: 1 kontrasztarány (tipikus)

  • 800 nites maximális fényerő (tipikus); 1200 nites maximális fényerő (HDR)

  • Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat

  • Több nyelv és karakterkészlet egyidejű megjelenítése

Lapkakészlet:



  • A15 Bionic chip

  • Új 6 magos CPU 2 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energiatakarékos maggal

  • Új 4 magos GPU

  • Új 16 magos Neural Engine

Hátlapi kamera:



  • 12 megapixeles duplakamera-rendszer: széles látószögű és ultraszéles látószögű kamera

  • Széles látószögű kamera: f / 1,6-os fényrekesz

  • Ultraszéles látószögű kamera: f / 2,4-es fényrekesz, 120°-os látószög

  • Kétszeres optikai zoom kicsinyítéshez

  • Akár ötszörös digitális zoom

  • Portré mód továbbfejlesztett bokeh effekttel és mélységállítással

  • Portrémegvilágítás hat effekttel (Természetes fény, Stúdiófény, Kontúrfény, Színpadi fény, Monó színpadi fény, Monó high-key fény)

  • Szenzormozgatásos optikai képstabilizálás (széles látószögű kamera)

  • Héttagú objektív (széles látószögű kamera); öttagú objektív (ultraszéles látószögű kamera)

  • True Tone vaku lassított szinkronizálással

  • Panorámaképek (akár 63 megapixeles felbontásban)

  • Zafírkristály objektívvédő

  • Focus Pixels technológia az összes képponton (széles látószögű kamera)

  • Éjszakai mód

  • Deep Fusion

  • Smart HDR 4

  • Fotografikus stílusok

  • Széles skálájú színrögzítés fotókhoz és Live Photo képekhez

  • Lencsekorrekció (ultraszéles látószögű kamera)

  • Fejlett vörösszem-korrekció

  • Automatikus képstabilizálás

  • Sorozatfelvételek

  • Fényképek geocímkézése

  • Rögzítési képformátumok: HEIF és JPEG

Videofelvétel:



  • Filmszerű mód kis mélységélességű videók rögzítéséhez (1080p, 30 képkocka / s)

  • HDR-videók rögzítése Dolby Vision technológiával akár 4K-s felbontásban, 60 képkocka / s sebességgel

  • 4K-s videofelvétel (24, 25, 30 vagy 60 képkocka / s sebességgel)

  • 1080p felbontású HD-videofelvétel (25, 30 vagy 60 képkocka / s sebességgel)

  • 720p felbontású HD-videofelvétel (30 képkocka / s sebességgel)

  • Videofelvételek szenzormozgatásos optikai képstabilizálása (széles látószögű kamera)

  • Kétszeres optikai zoom kicsinyítéshez

  • Akár háromszoros digitális zoom

  • Hangzoom

  • True Tone vaku

  • QuickTake-videók

  • Lassított videók támogatása (1080p felbontás 120 vagy 240 képkocka / s sebességgel)

  • Time-lapse-videók képstabilizálással

  • Time-lapse-videók Éjszakai módban

  • Moziminőségű videostabilizálás (4K, 1080p és 720p felbontásban)

  • Folyamatos automatikus élességállítás videofelvétel közben

  • 8 megapixeles fényképek készítése 4K-s videó rögzítése közben

  • Nagyítás lejátszás közben

  • Rögzítési videoformátumok: HEVC és H.264

  • Sztereó hangfelvétel

Előlapi TrueDepth kamera:



  • 12 megapixeles kamera

  • F / 2,2-es fényrekesz

  • Portré mód továbbfejlesztett bokeh effekttel és mélységállítással

  • Portrémegvilágítás hat effekttel (Természetes fény, Stúdiófény, Kontúrfény, Színpadi fény, Monó színpadi fény, Monó high-key fény)

  • Animoji és Memoji

  • Éjszakai mód

  • Deep Fusion

  • Smart HDR 4

  • Fotografikus stílusok

  • Filmszerű mód kis mélységélességű videók rögzítéséhez (1080p, 30 képkocka / s)

  • HDR-videók rögzítése Dolby Vision technológiával akár 4K-s felbontásban, 60 képkocka / s sebességgel

  • 4K-s videofelvétel (24, 25, 30 vagy 60 képkocka / s sebességgel)

  • 1080p felbontású HD-videofelvétel (25, 30 vagy 60 képkocka / s sebességgel)

  • Lassított videók támogatása (1080p felbontás 120 képkocka / s sebességgel)

  • Time-lapse-videók képstabilizálással

  • Time-lapse-videók Éjszakai módban

  • Moziminőségű videostabilizálás (4K, 1080p és 720p felbontásban)

  • QuickTake-videók

  • Széles skálájú színrögzítés fotókhoz és Live Photo képekhez

  • Lencsekorrekció

  • Retina Flash vaku

  • Automatikus képstabilizálás

  • Sorozatfelvételek

Helymeghatározás:



  • Beépített GPS, GLONASS, Galileo, QZSS és BeiDou

  • Digitális iránytű

  • Wi-Fi

  • Mobilhálózat

  • IBeacon mikroléptékű helymeghatározás

Energiaellátás és akkumulátor:



  • Videólejátszás: Akár 19 óra

  • Videólejátszás (streamelve): Akár 15 óra

  • Hanglejátszás: Akár 75 óra

  • Beépített lítiumionos akkumulátor

  • Vezeték nélküli töltés MagSafe töltővel, akár 15 Wattal

  • Vezeték nélküli töltés Qi-töltővel, akár 7,5 Wattal

  • Feltöltés hálózati adapterről vagy számítógépről USB-csatlakozással

  • Gyorstöltés: Akár 50%-os töltöttség 30 perc alatt 20 Wattos vagy nagyobb teljesítményű adapterrel (külön kapható)

MagSafe:



  • Vezeték nélküli töltés akár 15 Wattal

  • Mágnesrendszer

  • Igazítómágnes

  • Tartozékazonosító NFC

  • Magnetométer

Érzékelők:



  • Face ID

  • Barométer

  • Háromtengelyes giroszkóp

  • Gyorsulásmérő

  • Közelítésérzékelő

  • Intelligens fényérzékelő

Kedves Vásárlónk!

Fizetésnél kérjük kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében.

A Kormány döntése értelmében a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információkat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján talál: https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánló
image
Samsung SM-S911B Galaxy S23 6,1" 5G 8/128GB DualSIM Fantomfekete okostelefon SM-S911BZKDEUE
252 390 Ft
image
Apple iPhone 13 6,1" 5G 4/128GB fekete okostelefon MLPF3
249 591 Ft
image
Apple MGJA3GH/A iPhone 12 128GB Fekete okostelefon
241 990 Ft
image
Apple iPhone 12 128GB White (fehér) MGJC3
241 990 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Néhány általunk használt "süti" elengedhetetlen az egyes szolgáltatások megfelelő működése érdekében, mások információkat gyűjtenek a weboldal használatával kapcsolatban, hogy még kényelmesebb és hasznosabb oldalt hozhassunk létre. Vannak átmeneti "sütik" , amik eltűnnek ha bezárod a böngésződet és vannak tartós változatok is, melyek egy ideig számítógépeden maradnak. Néhány "süti" feltétlenül szükséges az oldal működéséhez, míg másokat a teljesítmény és a felhasználói élmény növelése érdekében használunk. Adataidra különös figyelmet fordítunk, ennek részleteit az adatvédelmi tájékoztató-ban találod. Milyen "sütiket" használunk az oldalunkon? Emlékeznek, mi van a bevásárlókosaradban és a bejelentkezési adataidra, biztosítják a bejelentkezés közbeni biztonságot és a weboldal következetes megjelenését, növelik a weboldal teljesítményét, fokozzák a felhasználói élményt és mérik az oldal felhasználását. Ha látogatásod során mellőzöd a Cookie-k használatát, a legtöbb funkció és oldal nem fog az elvártaknak megfelelően működni. Ha szeretnéd a tárolt cookie-kat törölni, a böngésződ beállításai között könnyedén megteheted.