image
Xiaomi Watch 2 TPU szíjas fekete okosóra BHR8035GL
67 989 Ft
 
 
 
 
 
 
Xiaomi Watch 2 TPU szíjas fekete okosóra BHR8035GL
Cikkszám: 549900
Gyártó : Xiaomi
Megbízhatóság: 100%
67 989 Ft
Garancia: 24 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont máj. 21
Packeta máj. 22
MPL Automata máj. 22
Foxpost máj. 22
Easybox automata máj. 22
Sameday futár máj. 22
Posta Pont máj. 22
MPL futár máj. 22
Expressz szállítás máj. 21
Nagy csomag máj. 24

Termékleírás

 src=

 src=

 

Több mint 160 féle sportmódot támogat, beleértve a professzionális síelési módot is

 src=

12 csatornás fejlett állapotfigyelő technológia*

 src=

SnapdragonŽ W5+ Gen 1 platformmal

Viselhető platform

 src=

5 rendszerű L1+L5 GNSS

 src=

Akár 65 órás akkumulátor-üzemidő 32 GB-os nagyméretű tárhellyel*

 src=

 

Okosabb élet
Egy új élmény

Google Wear OS

Tapasztald meg az okosabb életet a Xiaomi Watch 2 és a Google Wear OS segítségével. Élvezd a beépített Google-alkalmazásokat és a szórakoztató, praktikus, harmadik féltől származó alkalmazások széles választékát az optimalizált és rendkívül gördülékeny teljesítmény érdekében.

 src=

 

Google Play
Még több támogatott alkalmazás

Több, mint 200 népszerű, harmadik féltől származó alkalmazást támogat, amelyek az élet szinte minden területét lefedik.

 src=

 

Google Wallet
Fizess stílusosan

 src=

 src=

Hagyd otthon a pénztárcádat, egyszerűen csak érintsd meg az órádat, és fizess stílusosan szinte bárhol. A világ számos országában és régiójában már támogatott, olyan, mintha egy pénztárca lenne a csuklódon.

 

Google Maps
A személyes útikalauzod

 src=

 src=

A Google Maps segítségével közvetlenül az órádról élvezheted a hangalapú navigációs irányírást.

 

Google Assistant
Szabadítsd fel kezeidet hangutasításokkal

 src=

 src=

A Google Assistant segítségével elvégezheted a napi feladatokat és tennivalókat, üzeneteket küldhetsz, hangutasításokkal vezérelheted otthoni okoseszközeidet, és még sok minden mást is.

 

Okos platform

Vezető teljesítmény

4nm-es vezető processzor - Jobb teljesítmény alacsonyabb energiafogyasztás mellett

A kis és nagy processzormagok kettős architektúrája nagy teljesítményű és alacsony energiafogyasztású autonóm kapcsolást biztosít, ami hosszú akkumulátor-üzemidőt, nagy tárhelyet és gördülékenyebb csúcsélményt biztosít.

 src=

2G + 32G

Extra nagy tárhely

Az LPDDR4X és eMMC memóriával a Xiaomi Watch 2 lenyűgöző tárolási teljesítményt és egy okostelefonhoz hasonló helyet kínál. Tölts le annyi óralapot és harmadik féltől származó alkalmazást, amennyit csak szeretnél, nem is beszélve az összes kedvenc zeneszámodról, hogy az edzésednek lendületet adhass.

 src=

 

Akár 65 órás akkumulátorüzemidő - Mágnese töltés

A 495mAh kapacítású akkumulátorral és a Qualcomm hibrid kialakításával a Xiaomi Watch 2 hosszan tartó energiát biztosít. Általános felhasználásra 65 óra.

 src=

 

Okos monitorozás

Egészségesebb élet

Több, mint 160 sportmódot támogat egy optimalizált professzionális algoritmus modellel, amely biztosítja a pontosabb edzési adatokat, így edzéseid tudományosabbak és eredményesebbek lehetnek.

 src=

 

Professzionális síelési mód
A teljesítményadatok és a helymeghatározás pontos megjelenítése

Az új professzionális síelési móddal megörökítheted és rögzíthetied az egyes siklások távolságát és átlagsebességét. Nézz meg még több adatot az eredményoldalon, és gyűjtsd be a "Síútvonal-térkép"-et.

5 rendszerű L1+L5 GNSS

Javított helymeghatározási pontosság

Google Maps-szel integrálva a Xiaomi Watch 2 kiválóan navigál az olyan speciális környezetekben is, mint a magas épületek között vagy akár a dzsungelben, és egyértelmű információkat gyűjt a mozgás távolságáról, sebességéről és az útvonalról.

 src=

 

5ATM vízállóság*

Ne félj a víztől! Viseld esőben futás közben vagy úszás közben a pontosabb edzésadatokért.

 src=

Továbbfejlesztett
12 csatornás PPG monitorozás

+4.70%

Szívritmus pontosság

A Xiaomi Watch 2 12 csatornás PPG-monitorozással rendelkezik, hogy gyorsabban és pontosabban nyomon követhesse a pulzusszámot, a vér oxigénszaturációját és a stressz-szintet. Emellett erősebb interferencia-elleni képességekkel rendelkezik, hogy nagyobb pontossággal azonosítsa az alvási mintáidat.

 src=

 

Egész napos egészségvédelem

Egész napos vér oxigénszaturáció monitorozás

Küldj rezgésjelzést*, ha a vér oxigéntelitetsége túl alacsony.

 

Egész napos stresszfigyelés

Alaposabb egész napos nyomásfigyelés és részletesebb állapotjelzés.

 

Légzőgyakorlatok

Stresszesnek érzed magad Kövess egy vezetett légzőgyakorlatot, hogy ellazulj és újra koncentrálhass*.

 

Tudomány alvásfigyelés

Rögzítsd az alvásciklusodat, hogy célzott tanácsokat kapj az alvásod javításához.

 

Női egészségügyi menedzsment

Nyomon követi a menstruációs adatokat a telefonod, és megjósolja a menstruációs ciklusodat.

Milyen állathoz hasonlóan alszol

Aludj az órával a csuklódon 7 egymást követő éjszakán át, hogy még pontosabb alváselemzést kapj a Mi Fitness alkalmazás segítségével. Alvási szokásaid alapján egy "alvó állattal" párosítunk össze, amely segít szemléltetni az alvási stílusod.

 src=

 src=

 

Maradj biztonságban a vészhelyzeti támogatás segítségével

Segélyhívás vészhelyzetben

Hirtelen fellépő diszkomfort, a személyes biztonságot fenyegető veszély vagy egyéb előre nem látható helyzetek esetén nyomd meg az alsó gombot háromszor egymás után, hogy azonnal tárcsázz egy segélyhívó kontaktot.

 src=

Segélyhívás balesetet követően*

Egy véletlen esés esetén a Xiaomi Watch 2 autómatikusan felhívja a segélyhívó kontaktokat, és SMS-ben elküldi a tartózkodási helyed.

 src=

 src=

Egészségügyi adatok kéznél

A Xiaomi által kifejlesztett algoritmus és a Mi Fitness alkalmazás segítségével a Xiaomi Watch 2 nagyobb pontossággal képes nyomon követni az egészségügyi állapotodat. Emellett támogatja a felhasználók által világszerte kedvelt edzésalkalmazások széles skáláját, köztük a Strava és a Suunto alkalmazásokat.

 

Okos tervezés

Új stílus

1,43" AMOLED kijelző - Dobd fel okosabb külsőd

A nagyméretű AMOLED retina kijelző kristálytiszta megjelenést biztosít, így több részletet láthatsz egyetlen pillantással.

  • Felbontás: 466 x 466
  • PPI 326

Könnyű alumínium ötvözetből készült készüléktest - Áramvonalas kialakítás

A Xiaomi Watch 2 könnyű alumíniumötvözetből készült készülékteste két stílusos színválasztékban kapható, a modern, high-tech esztétika érdekében. A klasszikus, két oldalon gombokkal ellátott elrendezés tökéletesen kiegészíti a különböző stílusú szíjakat és óralapokat, így bármilyen alkalomra megfelelő viseletet biztosít.

 src=

 

Sokoldalú megjelenés - Minden személyiségnek

Kényesztesd magad az egyedi anyagokból készült szíjválasztékok sokaságával, amelyek mindegyike kifinomult érzést nyújt, és a jó ízlés megtestesítője. Keverd és kombináld a különböző óralapokat, és mutasd meg egyedi stílusodat.

 src=

 

Multifunkcionális óralapok - Testreszabható, ahogyan csak szeretnéd

Személyre szabhatod órádat a praktikus és szemet gyönyörködtető, beépített multifunkciós óralapokkal és számtalan harmadik féltől származó opcióval.

 src=

 

Új környezetvédelmi téma

Az új óralapokon veszélyeztetett állatokat, növényeket és szárazföldi tájképeket ábrázoló minták jelennek meg, amelyek felhívják a figyelmet a környezetre, és ezzel hozzájárulnak a környezettudatos tevékenységhez.

 src=

 

Távoli kamera előnézet a csuklódon

Támogatja a távoli fényképezést, videózást és előnézetet*. Nem kell mások segítségét kérned - akár időzített felvételeket is készíthetsz a 3 és 5 másodperces időzítővel.

 src=

 

Hívások fogadása a csuklódról - Maradj mindig kapcsolatban

Szinkronizálja a telefon értesítéseit Bluetooth-on keresztül. A beépített mikrofon és hangszóró segítségével könnyedén válaszolhatsz hívásokra az órádon.

 src=

 

További funkciók

 src=

Jegyzetek
*Az akkumulátor élettartamára vonatkozó adatok jellegzetes használati módon alapulnak, és a Xiaomi belső laboratóriumai által teszteltek. A tényleges eredmények eltérhetnek.

*Ez a termék és annak funkciói nem orvosi célokra készültek, és nem szolgálnak betegségek előrejelzésére, diagnosztizálására, megelőzésére vagy gyógyítására.

*A tárhely több mint 1000 Hi-Red audió zene letöltését támogatja. Egy Hi-Res audió zene mérete 20M. Az adatok a Xiaomi Internal Labs-től származó adatok, a tényleges használat ettől eltérhet.

*5ATM vízállóság: A Xiaomi Watch 2 vízállósága 5 ATM (50 méter mélységig). A minősítés az ISO 22810:2010 szabványon alapul. A tesztjelentés száma: 68.189.23.0337.01. Az óra viselhető úszómedencében, patközeli úszás közben vagy más sekélyvízi tevékenységek során. Forró zuhanyzóban, szaunában vagy búvárkodás közben azonban nem használható. Győződj meg arról, hogy az órát vizi sportok közben nem érik közvetlen hatások a gyors áramlatoktól. A vízállósági szint nem állandó, és idővel csökkenhet.

*A 12 csatornás PPG-monitorozás javulásáról szóló adatok a négycsatornás optikai monitorozási technológiával való összehasonlításon alapulnak. Az adatok a Xiaomi belső laboratóriumából származnak.

*Az egész napos pulzusmérés bekapcsolása után a készülék a nap folyamán adott gyakorisággal végzi a megfigyelést. A megfigyelési gyakorisággal és elvekkel kapcsolatos további részletekért kérjük, olvasd el az alkalmazáson belüli leírást.

*A felhasználónak manuálisan kell bekapcsolnia, hogy figyelemmel kísérje a felhasználó vér oxigén állapotát. A megfigyelési gyakorisággal és elvekkel kapcsolatos további részletekért kérjük, olvasd el az alkalmazáson belüli leírást.

*A légzőgyakorlat funkciót manuálisan kell engedélyezni.

*Az esésérzékelő funkció használatához frissítsd a legújabb firmware verzióra.

*Hogy ez a funkció rendesen működjön, a Bluetooth legyen mindig bekapcsolva, és a viselhető eszköz legyen mindig csatlakoztatva a telefonhoz; előfordulhat, hogy a készülék nem érzékel minden esést. Ellenkezőleg, más, nagy hatású tevékenységeket is tévesen esésnek értelmezhet, és vészhelyzeti SOS-t indíthat; Miután a készülék érzékeli az esést, a rendszer automatikusan vészhelyzeti SOS-t indít, ha 60 másodpercen belül nem hajt végre semmilyen műveletet; A segélyhívók segítése érdekében a vészhívást követően az orvosi kártya adatai megjelennek az órádon; Amikor a vészhelyzeti SOS elindul, bizonyos idő után kikapcsolja az energiaigényes funkciókat, hogy ne merüljön le az akkumulátor vészhelyzetben.

*A helymeghatározási adatokat tartalmazó kimenő hívásokért és szöveges üzenetekért díjat számíthatunk fel. A díjakról érdeklődj a szolgáltatódnál.

*Az órának kapcsolódnia kell a Mi Fitness alkalmazáshoz, hogy segélyhívásokat kezdeményezhessen és szöveges üzeneteket küldhessen.

*Ha az órát más márkájú telefonhoz csatlakoztatod, a rendszer korlátozása miatt a szöveges üzenet nem fog elküldésre kerülni.

*Bizonyos színű szíjakat külön kell megvásárolni.

*A videófelvétel csak a Xiaomi 14 Ultra és a Xiaomi 14 csatlakoztatásakor érhető el. Az előnézet csak a Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 13, Xiaomi 13T Pro és Xiaomi 13T csatlakoztatásakor érhető el.

 

Kedves Vásárlónk!

Fizetésnél kérjük kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében.

A Kormány döntése értelmében a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információkat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján talál: https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánló
image
Xiaomi Watch 2 TPU szíjas ezüst okosóra BHR8034GL
68 690 Ft
image
Amazfit GTS 4 okosóra Rosebud Pink (W2168EU3N)
66 490 Ft
image
Amazfit Active Edge Lava Black W2212EU1N
65 289 Ft
image
Amazfit Cheetah szürke okosóra W2294TY1N
67 989 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.