fb pixel code
KATEGÓRIA
Szűrő
Ár:
5 találat.
Rendezés:  
 
Toalett ülőke készlet, higiénikus, HYGOLET "S3500", akkumulátoros
Az S3500 a Hygolet? család 4. generációját képviseli. Több évtizedes tapasztalatot felhasználva alkották meg ezt a higiéniai toalett ülőkét. Ahogyan a korábbi típusoknál, a mosdót használóknak nem kell papír ülőketakarókkal bajlódnia. Érintés nélkül, egyetlen kézmozdulat, és automatikusan tiszta, higiénikus és 100%-osan steril Hygoplast fólia fut végig az ülőkegyűrűn, míg az előzőleg használt fólia egy eldobható tekercsre csévélődik. A Hygolet? ülőke gyakorlatilag bármilyen WC csészére felszerelhető. Mindennemű nehézség nélkül pótolja a normál ülőkét. A vékony Hygoplast fóliát egy akkumulátorról működő motor mozgatja előre. A Hygoplast fólia könnyen cserélhető. Egyszerű üzembe helyezni, gyakorlatilag minden WC-csészére felszerelhető. A Hygoplast tekercs cseréje olyan egyszerű, mintha csak egy WC papír gurigát cserélnénk, csak egy új tekercset kell a régi helyére rakni. Egy Hygoplast tekercs 125 használatra elegendő, és környezetkárosító hatás nélkül megszabadulhatunk tőle. Csökkenti a kiadásait, ugyanis nem lesz gondja eltömődött WC-re, nem lesz szüksége takarítószemélyzetre Csökkenti a baktériumokkal és mikrobákkal való érintkezés esélyét. https://www.youtube.com/watch?v=eTj7IgcrUaE
90 186 Ft
 
Penge, HYGOLET S3000 és S3500 toalett ülőkéhez, HYGOLET
A Hygolet toalett ülőke S3000 és S3500 modelljeihez használható. A penge elvágja az elhasznált Hygoplast fóliát így nem használható fel újra. Időközönként cserélni kell.
10 114 Ft
 
Akkumulátor, HYGOLET S3500 és S3000 toalett ülőkéhez, HYGOLET
A Hygolet toalett ülőke S3000 és S3500 modelljeihez használható. A PowerPack hosszú élettartamú, ipari szilárdságú, higanymentes lúgos cellákból álló akkumulátor, amelyek megfelelnek az IEC 60086-1 és a 60086-2 szabványoknak.
7 412 Ft
 
Toalett ülőke készlet, higiénikus, HYGOLET "S3500", transzformátoros
Az S3500 a Hygolet? család 4. generációját képviseli. Több évtizedes tapasztalatot felhasználva alkották meg ezt a higiéniai toalett ülőkét. Ahogyan a korábbi típusoknál, a mosdót használóknak nem kell papír ülőketakarókkal bajlódnia. Érintés nélkül, egyetlen kézmozdulat, és automatikusan tiszta, higiénikus és 100%-osan steril Hygoplast fólia fut végig az ülőkegyűrűn, míg az előzőleg használt fólia egy eldobható tekercsre csévélődik. A Hygolet? ülőke gyakorlatilag bármilyen WC csészére felszerelhető. Mindennemű nehézség nélkül pótolja a normál ülőkét. A vékony Hygoplast fóliát egy transzformátoron keresztül áramról működő motor mozgatja előre. A Hygoplast fólia könnyen cserélhető. Egyszerű üzembe helyezni, gyakorlatilag minden WC-csészére felszerelhető. A Hygoplast tekercs cseréje olyan egyszerű, mintha csak egy WC papír gurigát cserélnénk, csak egy új tekercset kell a régi helyére rakni. Egy Hygoplast tekercs 125 használatra elegendő, és környezetkárosító hatás nélkül megszabadulhatunk tőle. Csökkenti a kiadásait, ugyanis nem lesz gondja eltömődött WC-re, nem lesz szüksége takarítószemélyzetre Csökkenti a baktériumokkal és mikrobákkal való érintkezés esélyét. https://www.youtube.com/watch?v=eTj7IgcrUaE
103 330 Ft
 
Fóliatekercs, HYGOLET S3500, S3000, és S2000 toalett ülőkéhez, HYGOLET "Hygoplast U125"
A Hygolet toalett ülőke S2000, S3000 és S3500 modelljeihez használható. A bőrbarát Hygoplast fólia megvédi a toalett használóját más emberek által okozott szennyeződésektől.
28 845 Ft
1
PCX 2006-2020.
Kapcsolat: [email protected]
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres