Thrustmaster T.Flight Stick X PC/PS3 joystick

Cikkszám: 110533
10.972 Ft
Garancia: 24 hónap
Mennyiség:
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Szerda:
MPL futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
Pick Pack Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Parlag Attila
Kényelmes, stabil, erős joystick jó nagy talppal! Egy negatívum van, nálam az előre beprogramozott gombok össze vissza vannak! :( Vagyis ha játék alatt kiválasztom a típus alapján, akkor át kell állítani a gombokat mert nem úgy ismeri be ahogy kell! Pl. a tűz gombbal nézetet vált! A honlapról letöltött driver-rel telepítettem de így sem jó! Ahogy olvasgattam másnak is van ilyen problémája vele! Ezért csak 4 csillagot érdemel. Azonosító: 160426/149276
2016-06-05 20:37:18
Dejcző Donát
Nagyon jó nekem bevált!!
2013-06-10 15:08:12
Ivády Péter
A Thrustmaster egyike a legrégebbi joystick gyártóknak a PC-s piacon. Emlékszem a régi Falcon 4.0-ás időkre, amikor is ha valaki komolyan gondolta a repülőgépszimulátorokat, akkor csakis Thrustmaster vagy Saitek joystick volt az asztalán.

A TM T.Flight Stick X minőségben és árban a közép-felső kategóriába tartozik. Nem helyettesíti a teljes repülős szetteket (botkormány, pedálok, gázkar), de tökéletes alternatívát nyújt azoknak, akik kevesebb hellyel, kevesebb játékidővel és esetleg kevesebb pénzzel rendelkeznek - de mégis szerenének egy jól működő joy-t.

A joystik teljesen műanyag építésű, de ettől függetleül masszívnak és jól összerakottnak érződik. A gombok kellemesen kattannak megnyomáskor, a kar mereven és pontosan áll a helyén (plusz pont a joy alján található "erőszabályzó"), a gázkar pedig könnyen csúszik előre-hátra. A szerkezetével kapcoslatban egyelőre csak egy hibát tudok memelíteni: mivel a joy aljában nincs nehezék, így a méretes talprésszel oldották meg, hogy ne billegjen, mozogjon játék közben (24 cm a szélessége).

A kar kialakítása ergonómikus, az alső kéztámasz jól funkcionál. Ellentétben azonban a drágább joy-okkal, azt nem lehet balkezesre átszerelni.

Az általam próbált játékokban (DCS World, Rise of Flight, Take on Helicopters) szépen működött a T.Flight Stick, deadzone-t szinte nem is kellett beállítani. Precízen lehet vele repülni, legyen szó akár egy Sopwith Pup-ról vagy éppen egy F-15C-ről...

A marketingaynagban szereplő programozási fuknció a joy egyetlen igazi problémája: sajnos nincs hozzá külső szoftver, amivel programozni lehetne a gombokat és azok funkcióit, a kézi programozás pedig kimerül abban, hogy fel lehet cserélgetni az egyik gombot a másikkal, illetve a tengelyeket lehet variálni. Ezek azonban elég macerésak és igazából nincs is túl sok értelmük. Kár érte...

A Thrustmaster T-Flight Stick X egy jó "haladó" joystik, pár apró hibával, amit csak ajánlani tudok mindenkinek ebben az árkategóriában (8-10000Ft).

Előnyök:
- jó felépítés, jó anyaghasználat
- ergonómikus kar, jól elérhető gombok
- precíz működés

Hátrányok:
- használhatatlan programozási funkció
- néhányan talán túl nagy méretűnek találják a talpat
2013-02-15 07:33:44
PCX 2006-2017. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva