SZIVÁRVÁNY SZAKÁCSKÖNYV - LÉNÁRT GITTA

 
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 426649
2.589 Ft -25 % 1.942 Ft
1-2 munkanap
 
 
 
 
 
 
 
  • Leirás
  • Paraméterek
A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban.Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzávalóit ezúttal szárítmányokkal és szuperételekkel gazdagítja, amelyeknek köszönhetően akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség vagy gyümölcs.A kíméletes aszalással elkészített zöldség- és gyümölcsszárítmányokat, porokat, a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú szuperétkeket alapanyagként és fűszerként is használhatjuk a kötetben szereplő gyümölcs- és zöldségturmixok, levesek, pástétomok, főételek és édességek elkészítése ISBN: 9789632912479
Kiadás éve: 2015
Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ KFT.
Szerző: LÉNÁRT GITTA
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: hétfő
Csomagautomata Automatában: hétfő
Posta Pont Posta Ponton: hétfő
MOL Pont MOL Ponton: hétfő
COOP Pont Coop Ponton: hétfő
Duna Plaza Személyesen: péntek

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat
PCX 2006-2016. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva