SZIVÁRVÁNY SZAKÁCSKÖNYV - LÉNÁRT GITTA SZIVÁRVÁNY SZAKÁCSKÖNYV - LÉNÁRT GITTA SZIVÁRVÁNY SZAKÁCSKÖNYV - LÉNÁRT GITTA
SZIVÁRVÁNY SZAKÁCSKÖNYV - LÉNÁRT GITTA SZIVÁRVÁNY SZAKÁCSKÖNYV - LÉNÁRT GITTA SZIVÁRVÁNY SZAKÁCSKÖNYV - LÉNÁRT GITTA
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: szerda
Csomagautomata Posta automatában: szerda
Posta Pont Posta Ponton: szerda
MOL Pont MOL Ponton: szerda
COOP Pont Coop Ponton: szerda
Duna Plaza Személyesen: kedd
  Kedvenc
  
  • Leírás
  • Paraméterek
A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban.Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzávalóit ezúttal szárítmányokkal és szuperételekkel gazdagítja, amelyeknek köszönhetően akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség vagy gyümölcs.A kíméletes aszalással elkészített zöldség- és gyümölcsszárítmányokat, porokat, a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú szuperétkeket alapanyagként és fűszerként is használhatjuk a kötetben szereplő gyümölcs- és zöldségturmixok, levesek, pástétomok, főételek és édességek elkészítése ISBN: 9789632912479
Kiadás éve: 2015
Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ KFT.
Szerző: LÉNÁRT GITTA
Elérhető: 1-2 munkanap
2 481 Ft -25 %
1 861 Ft

Ez is érdekelhet

Értékelés
Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Még senki sem értékelte ezt a terméket. Légy Te az első!
PCX 2006-2016. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...