SPANYOL KONYHA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE - ÍZEK ÉS KULTÚRÁK 8. SPANYOL KONYHA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE - ÍZEK ÉS KULTÚRÁK 8. SPANYOL KONYHA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE - ÍZEK ÉS KULTÚRÁK 8.
SPANYOL KONYHA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE - ÍZEK ÉS KULTÚRÁK 8. SPANYOL KONYHA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE - ÍZEK ÉS KULTÚRÁK 8. SPANYOL KONYHA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE - ÍZEK ÉS KULTÚRÁK 8.
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: csütörtök
Csomagautomata Posta automatában: csütörtök
Posta Pont Posta Ponton: csütörtök
MOL Pont MOL Ponton: csütörtök
COOP Pont Coop Ponton: csütörtök
Duna Plaza Személyesen: szerda
  Kedvenc
  
  • Leírás
  • Paraméterek
A spanyol konyhaművészet több hagyományból táplálkozik galíciai, katalán és andalúz elemeket egyaránt felfedezhetünk benne , s ezek mindegyike külön-külön is eltérő történelmi fejlődés és változatos földrajzi adottságok eredője. Közös vonásuk azonban a hagyományos ízek dominanciája, az olívaolaj szinte kizárólagos alkalmazása és a sertéshús kiemelkedően fontos szerepe. Spanyolország gasztronómiai körképe azonban nem teljes a kelta, római vagy arab hatások, illetve az Újvilágból érkező és az ország kulináris szokásait alapjaiban megváltoztató élelmiszerek nélkül. ISBN: 9789633040393
Kiadás éve: 2012
Kiadó: HVG KIADÓI ZRT.
Szerző: Array
Elérhető: 1-2 munkanap
1 489 Ft -25 %
1 117 Ft

Ez is érdekelhet

Értékelés
Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Még senki sem értékelte ezt a terméket. Légy Te az első!
PCX 2006-2016. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...