• Leirás
  • Paraméterek
Alaplap típus: ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Audio csatlakozók: Van
Beépített ventilátorok száma: 2
Beépíthető processzor hűtő magasság (mm): 160
Beépíthető VGA hossz (mm): 310
Bővítőhelyek száma: 6
eSATA csatlakozó: Nincs
Floppy hely: 1
HDD hely: 3
Magasság (mm): 430
Mélység (mm): 445
Optika hely: 2
SSD hely: 4
Szélesség (mm): 200
Szín: Fekete
Táp elhelyezés: Alsó
USB 2.0 csatlakozó: 2
USB 3.0 csatlakozó: 2
HDD hely: 3
Floppy hely: 1
eSATA csatlakozó: Nincs
Audio csatlakozók: Van
Magasság (mm): 430
Mélység (mm): 445
Szélesség (mm): 200
USB 3.0 csatlakozó: 2
Szín: Fekete
USB 2.0 csatlakozó: 2
Bővítőhelyek száma: 6
SSD hely: 4
Beépíthető VGA hossz (mm): 310
Beépíthető processzor hűtő magasság (mm): 160
Táp elhelyezés: Alsó
Beépített ventilátorok száma: 2
Optika hely: 2
Alaplap típus: ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Garancia: 24 hónap
Cikszám: 13920
Várható átvétel:
Péntek:
Duna Plaza
Szombat:
Futárszolgálat
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Nagy Jenő
Külalakra sem túl kihívó, elegánsnak mondanám. A beépített ventilátorok (egy elől és egy hátul fent) nagyon csendesek és jéghideg levegőt áramoltatnak. Ennyi pénzért nagyon megéri, főleg ha nagy teljesítményű processzor és videokártya megy bele. Nagyon tudom ajánlani, DE érdemes odafigyelni, hogy a 2 ventilátoros házat vegyük. Ha ez mégsem jön össze, akkor sincs gond, mert bővíthető és akár összesen 4 ventilátort is rakhatunk bele. Ekkor már a szoba légkondicionálását is megoldottuk :)
2016-03-16 16:17:35
Bojtos Antal
Elnézést kérek, még rajta maradt az előzőnél a négy csillagon az értékelés, ezt most javítom, ahogy tudom.
2015-03-27 16:14:13
Bojtos Antal
Ahogy az előző hozzászólót olvastam, nem csak nekem volt gondom az alaplap beszerelésével, 3 csavar tartja most a lapot, a többihez annyira feszíteni kellett volna, hogy egyrészt többemberes munka lenne, másrészt nem kockáztattam, hogy az alaplap sérüljön. Másik hátránya, hogy nincs rajta reset gomb, habár a kivezetés megtalálható a kábelek között, amit az alaplapra kell dugni. Na, ennyit a hátrányokról, hiszen a kábelelvezetés kitűnő (mindkét oldalon van 1cm kitüremkedés, plusz még ami az alaplapi tálca és az oldallap közötti kb 1cm szintén), van porszűrő elöl és a tápegység alatt is, csavarmentes a szerelése (ami nekem szintén szempont volt, bár van, amelyik elcsavaráskor nyikorgó hangot ad), van bőven USB elöl, konkrétan négy darab, ezekből kettő kék színű, azaz 3.0-ás, ami sokkal nagyobb sebességet biztosít a szürke elődjénél, hiszen míg utóbbi 48MB/s sebességgel tudja csak továbbítani adatainkat, előbbi akár 400MB-ot tud közvetíteni eszközünk felé másodpercenként. Ezek a csatlakozók, valamint a HD Audio Jack aljzatai megfelelő szorosságúak, nagyobb erővel kell beletolni (de aggódni nem kell, az előlapi panel megfelelően van rögzítve a helyén), cserébe sokkal stabilabban benne marad. Apropó, ezeket nem kell külön dugdosni, egyben lehet rádugni a megfelelő helyre. Folyadékhűtéskor sem kell elállnunk ettől a háztól, hiszen van rá lehetőség, habár nem gumírozott, talán megsértheti a csövet, ha nem vigyázunk. Processzorhűtőnél nincs annyi helyünk, hiszen 16cm-ig férnek bele a tornyok, viszont cserébe semmit nem kell aggódnunk videokártyánk méretei miatt, hisz' alapból 31 centiméterig van lehetőség belegyömöszölni a kártyánkat, és ha történetesen egy szörnyeteg kártyával van dolgunk, akkor sem kell elfutni előle, hiszen egy csavarhúzóval legyőzhetjük: ki kell szerelni az SSD tartó keretet (ekkor még lesz lehetőség a tápegység mellé, a HDD-k alá rögzíteni egyet, ráadásul az adapterek is a barátaink ugyebár), akkor pedig 38.5cm-ig tehetjük bele a kártyát. A tápegységet 25cm-ig tehetjük bele, ez magáért beszél, nem nagyon találhatunk olyan tápot, amivel nem birkózik meg. Összességében megérdemli az öt csillagot, bár filóztam, hogy egy négyest kapjon-e, de írás közben jöttem rá, hogy milyen jó ház valójában, így változtattam ötre. Ajánlom mindenkinek, ennyiért bestbuy.
2015-03-27 16:12:17
Monolit
Azért adtam neki mégis 5 csillagot, mert egyszerű gépnek jó.... csak én ha takarítom a gépet mindent kioperálok belőle, atomjaira szedem. Ezt nem fogom.... alaplap, táp, kicsi procihűtő winchester, opt. meghajtó és kész. ennek tuti. Én 5 winchestert használok + 1 SSD-t. Nekem kicsike....
2015-03-01 19:49:18
Monolit
Szép, csinos, de..... Alaplap beszerelése SZUPER NEHÉZ !!!!!!! Nem ajánlom senkinek aki több eszközt akar benne használni !!!! Kínszenvedés a szerelvényezése !!!!
2015-03-01 19:45:26