• Leirás
  • Paraméterek
A Frank Júlia konyhája című sorozat második kötetét tartják a kezükben. A sajt és a gomba - együtt vagy külön - a hagyományos és az ínyenc ételek elengedhetetlen alapanyaga. Mindkettő egészséges élelmiszer, amely számtalan variációban használható. Vannak közöttük drága és ritka fajták, de a mindennapi étkezéshez szükséges, átlagos ízlésnek megfelelő sajtok és a friss gomba szinte mindenütt könnyen beszerezhető, még a sarki közértben is kapható. Mindkét nyersanyagra jellemző, hogy könnyen és gyorsan készíthető belőlük ízletes leves, előétel, főétel és köret.A receptek majd mindegyike egészen új étel, amelyeket az utóbbi évben kísérleteztem ki. Igyekeztem olyan fogásokat alkotni, amelyek nem igényelnek sok munkát. Természetesen találnak majd bonyolultabbakat is, de ha pontosan követik a leírásomat, nem fogják megbánni, erre szavamat adom. Ha a konyhai munkába befogják a nagyobbacska gyereket (nem csupán a lányt, a fiúnak sem árt), kellemes időt tölthetnek együtt úgy, hogy az étel kés ISBN: 9631357006
Kiadás éve: 2008
Kiadó: CORVINA KIADÓ
Szerző: FRANK JÚLIA
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 453640
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Kedd:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat