Alap szín: Fekete
Gomb + scroll: 7+1
Kialakítás: Jobbkezes
Csatolófelület: USB
Érzékenység (dpi): 8200
Méret: Normál
Szenzor: Optikai
Kábel hossz (cm): 150
Súlyozható: Nem
Gumizott külső: Nincs
Programozható: Igen
Formátum: Gamer
Visszacsévélhető kábel: Nincs
Garancia: 24 hónap
Cikszám: 117137
 
 
 
 
 
 
Várható átvétel:
Csütörtök:
Duna Plaza
Péntek:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
Pick Pack Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Fuksz Dániel
Habár elég borsos ára van, nem lehet benne csalódni, aki gyors, pontos,ergonomikus, minőségi lézer egeret szeretne vásárolni annak ajánlom!
2014-10-14 18:09:11
Czibulyás Péter
Itt a tesztje: http://logout.hu/cikk/roccat_kone_xtd_bemutato/bevezetes.html
Kitűnő választás volt! Mindenfélét lehet állítani rajta, az easy shift-et elérhetjük a hüvelykujj gombok valamelyikét nyomva tartva (csak ezekre engedi beállítani) és így a többi gomb mást csinál (amit beállítunk). Csinálhatunk makrókat... pl. új makrót nyitunk, adunk neki nevet, aztán megnyomjuk a new gombot, ott megadjuk a funkció nevét, megnyomjuk a record gombot és nyomkodunk billentyűket, néhányat lenyomva tartunk (ehhez be kell pipálni a record delays between key commands opciót). Ezt mind végrehajtja az egér, ha beállítjuk valamelyik gombra. Csinálhatunk profilokat, amiket társíthatunk programokkal, így amikor az adott programokat elindítjuk, akkor a társított profil lesz aktív (ehhez érdemes kijelölni egy windows default profilt). Végül még annyit jegyeznék meg, hogy első ránézésre azt hinné az ember, hogy van néhány LED beépítve és ezek közül választhatunk világítást. NEM! Ez frankón millió színben pompázik, szivárványozik!
2014-08-25 20:59:08