image
REDRAGON K502RGB KARURA GAMER BILLENTYŰZET, USB, MAGYAR, FEKETE
11 890 Ft
 
 
 
 
 
 
REDRAGON K502RGB KARURA GAMER BILLENTYŰZET, USB, MAGYAR, FEKETE
Cikkszám: 916022
Gyártó : No Name
Megbízhatóság: 100%
11 890 Ft
Garancia: 24 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont ápr. 29
Packeta ápr. 30
MPL Automata ápr. 30
Foxpost ápr. 30
Easybox automata ápr. 30
Sameday futár ápr. 30
Posta Pont ápr. 30
MPL futár ápr. 30
Expressz szállítás ápr. 29
Nagy csomag máj. 03
Tulajdonságok
Bluetooth: Nem
Csatlakozó típusa: USB
Csuklótámasz: Igen
Háttér-világítás: igen
Mechanikus switch: Nem
Megvilágítás: Igen
Multimédia: Igen
Multimédia gombok: Igen
Nyelv: Magyar
PS/2 csatlakozó: Nem
Szín: Fekete
Tenkeyless (TKL): Nem
Típus: Billentyűzet
Touchpad: Nem
USB csatlakozó: igen
Wireless 2,4GHz: Nem
Kifinomult megjelenése miatt ez a billentyűzet igazi szépség lesz az asztalodon.
Csuklótámaszának köszönhetően kényelmes, a gombok leütésekor kevesebb ellenállás és rövid billentyűmozgás tapasztalható, ezáltal kevesebb munka kell a hibátlan játékteljesítményhez.
Nagyon csendes, így nem zavarod a környezeted, 7 különböző megvilágítás és 4 féle fényerő közül választhatsz, mely akár teljesen kikapcsolható.
Rendkívül tartós a kábele, a jobb összeköttetést az aranyozott USB csatlakozó biztosítja. Irodai munkához is kiváló és ellenáll a kifröccsenő folyadéknak.
Magyar billentyűzet kiosztással.
Kompatibilitás: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista vagy Windows XP, korlátozott Mac OS billentyűzet-támogatás.

Alap szín: Fekete
Kapcsolók: Hagyományos membrán
Csatolófelület: USB
LED világítás: Igen
7 különböző színben állítható: kék, fehér, piros, zöld, lila, sárga, türkiz + RGB
4 fokozatban állítható fényerő
Pulzáló funkció állítható sebességgel
Multimédia gombok száma: 12
Nyelv: Magyar
Alacsony billentyűprofil (laptopokhoz hasonló)
Típus: Gamer billentyűzet
Garancia: 24 hónap
 
Ajánló
image
Rampage Billentyűzet - PLOWER K60 Black US (Vezetékes, Mechanikus, Blue switch, angol, fekete, RGB LED) 37257
11 990 Ft
image
T-Dagger Bora Wired Keyboard Blue Switch Black HU T-TGK315_BLUE_HU
11 890 Ft
image
MSI Vigor GK20 USB Gaming Billentyűzet - Magyar
11 789 Ft
image
OMEGA Billentyűzet VARR Gaming 3B, RGB, mechanikus, US, Angol, fekete - VMK3BK11
11 789 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned. Belépés
Lakatos Tamás
2023.06.04
Már vásároltam egyet az féléves, ezt a másik géphez rendeltem. Állitató színek amik jól láthatóvá teszik, alacsony rövid billentyű magasság, kényelemes, tökéletes.
Kósa András
2023.02.26
Nagyon jó minőség,csendes gombok,testreszabható világítás.Ár érték arányban teljesen rendben van.
Mézer Ádám
2023.01.24
Állítható RGB világítás, halk gombok, kényelmes használat, egyes asztaloknál lehet érdemes egérpad alá , mert a hátsó talpain nincs csúszásgátló, így hajlamos elmozdulni az asztaltól. Mindenesetre remek termék.
Madarász Ferenc
2023.01.06
Teljesen rendben van! Fiam szeretett volna egy csuklótámaszos püfölni valót ami nem magas. Nagyon bejött neki!
Alfi090
2023.01.01
Csatlakozok a többi hozzászolóhoz nagyon kényelmes billentyűzet,csendes gyors a gombokat külön villágítja meg nagyon okos tervezés volt,szép design ár érték arányban tökéletes választás mindenkinek!
Alfi090
2023.01.01
Csatlakozó ma többi hozzászolóhoz nagyon kényelmes billentyűzet,csendes gyors a gombokat külön villágítja meg nagyon okos tervezés volt,szép design ár érték arányban tökéletes választás mindenkinek!
Kissné Császár Adrienn
2022.11.15
Nagyon jó. Szinte hangtalan a billentyűzet.
Vanczák György
2022.11.03
Tetszik, nagyon jó!
Mari Krisztina
2022.10.19
Pont ilyen billentyűzetet kerestem csendes teszi a dolgát igaz arra nem jöttem rá hogyan kell a színeket állítani de imádom bevállt árban is elfogadható.
Gábor
2022.10.14
Ár-érték arányban kiváló. Tartottam tőle ,hogy kicsit erőteljesebben kell majd lenyomni a billentyűket, de könnyen megszokható.
Horváth Nándor
2022.05.01
Ebben az árban ez tökéletes.
Jenei Adrián
2022.01.16
Elégedett vagyok vele. Hogy mennyire gamer azt nem tudom, de este a megvilágítása tökéletes. Ebben az árkategóriában kiemelkedő, hogy nem a gombok köze, hanem a gomb van megvilágítva, így teljes sötétben is használható. Nem eye candy, hanem be is tölti a funkcióját.
Wirker Zoltán
2022.01.13
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Pont egy ilyen billentyűzetet kerestem, ami csendes és kifinomult ízlésről árulkodik. Mindenki ajánlom, aki egy gamer billentyűzetet keres és nem csattog úgy mint a.... :))
Mariann
2021.12.19
Elégedett vagyok a billentyűzettel. Egy halk billentyűzetet szerettem volna, ami tetszésemre való és lehetőleg lapos, illetve minél vékonyabb. Örülök, hogy megrendeltem, eddig tetszik és jó használni is. Negatívumot nem tudok mondani. Főként munkához és játékra használom, tehát rendesen igénybe van véve, de eddig pöpecül működik. Ajánlani tudom :)
Oláh Gyöngyi
2021.10.23
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, én a lapos billentyűzeteket szeretem és ez pont olyan ráadásul van kéztámasza is, a világítással és annak módosításával is meg vagyok elégedve
Tóth Zoltán
2021.10.20
Nekem nem rég van meg ez a billentyűzet és nagyon tetszik, sok szín van benne és lehet őket állítani hogy erősebb vagy gyengébb legyen a színe vagy például változzon a színe vagy egy adott szín legyen. Nagyon szeretem csak ajánlani tudom!
Szajduk László
2021.09.22
Ti is ezzel teszteltek! :) ( Only Fans Joakim és egy penge számítógép 14:07 ) igaz ez csak véletlen észrevétel, kb 1 hétig kerestem több helyen mire kiválasztottam a sok közül - nem bántam meg! Ár, érték arány,kényelmes használat!!! Nekem bevált. Köszönöm :)
BSE Plan Kft.
2021.06.01
Egy vékony, halk billentyűzetett kerestem, a csuklótámasz külön tetszik. Bevált, ajánlott termék!
Lajgút Lubomyr
2021.05.24
Sok szín beállítás van rajta, szép is és könnyű gépelni rajta! Olyan mint egy laptop, de mindenki maga döntse el, hogy ez jó-e. Az egyetlen hátránya, hogy könnyen piszkolódik és a gumi borítása is fura tapintású. De a csuklótámasz is kényelmes, ezért összességében tudom mindenkinek ajánlani!
Benke Attila
2021.01.11
Alapvetően jó billentyűzet, játszani és írni is jó vele, és a színválasztéka is impozáns. Azonban majdnem vissza kellett küldenem, mert "gyárilag" az volt a sztori, hogy ha írtam vele, és a csuklóm súlya ránehezedett, akkor egyszer csak "-" jelet kezdett el "írni" folyamatosan - miután elvettem a kezem, akkor is mindaddig, amíg le nem nyomtam egy billentyűt. A problémát az okozta, hogy túlságosan rá voltak szorítva a csavarok, a kritikus pontokon meglazítva azokat megoldódott a probléma. Nem tudom, mennyire gyakori probléma, amit ajándékba adtam, annál nem jött elő, azonban érdemes emiatt egy "*"-ot levonni, hogy jelezzem, ez azért nem annyira jó dolog, hogy nekem kellett a frissen vásárolt billentyűzetet javítani az első napján, két billentyű leütését követően... Szóval emiatt érdemes óvatosnak lenni ezzel a fajta bill.-lel, mert könnyen lehet, hogy a konstrukciója miatt ez előjöhet másnál is.
Kókai Károly
2020.11.08
Nem rossz billentyűzet! A színváltást az fn+home-al nehéz volt kicsilabizálni, de megérte. Alapvetően jó anyaghasználat, a leütések puhák, habár egy laptop billentyűzetnél nehézkesebb. Hátránya azoknak akik vakon gépelnek, hogy pici az f és j pöcke.. de meg lehet szokni.. alapjába véve nem rossz billentyázet ár/érték arányban, hozzávéve, hogy nem sok csuklótámaszos bill. van ennyiért!!!
Akos
2020.10.07
Elsősorban nagyon szép, esztétikus, az rgb világítás nagyszerű és személyre szabható, habár szoftverje nincs, de ez nem negatívum. Csendes, nagyon masszív, rendkívül kényelmes, kisebb asztalokra nem ajánlom, mivel jó nagy csuklótámasz van rajta, amit nem lehet levenni, engem ez nem zavar. Nagyon jó rajta gépelni, játszani, nagyon jó érzete van. Tisztítani nehéz az anyaga miatt, és gyűjti az ujjlenyomatokat de ez engem nem zavar. Ami zavar az az, hogy új korában nagyon csendes, és jó puha érzete van a gomboknak, egy hónap után elkezdenek kikopni a gyakran használt gombok, mint pl.: Wasd, és ezeknek kopácsolós érzete lesz, és nagyon hangosak is lesznek. Amúgy jó billentyűzet.
Lacimen
2020.10.04
Már egy hónapja használom, és még mindig szokatlan, átállni egy mechanikus billentyűzetről erre. Ez egyáltaln nem a termék problémája, inkább csak az enyém. Kellően jól működik, a színek szépek rajta, Az anyaga megfelelő, nem koszolótik, könnyű takarítani. A vezetékje ilyen szövettel van bevonva, ami elengedhetetlen manapság. Ajánlom mindenkinek, ár/érték arányban nagyszerű. Azt még nem tudom megmondani, mennyire strapabíró, mennyit bír ugyanis egy hónapja használom, de eddig nagyszerűen szuperál.
Gőcze Máté
2020.09.29
Az elző értékelésekhez hozzátéve:- Nekem nem ragad egyik billentyű sem, hónapok óta használom minden nap.- Igen, az ujjlenyomatod látszani fog rajta.- Space gomb nekem mindenhogyan működik, nem csak középen nyomva. Az viszont igaz, hogy nem 100% ugyanaz az érzés oldalt nyomva mint a közepén, de szerintem ez ebben az árkategóriában teljesen rendben van.Kevesebb mint 10k-ért szerintem ár/érték arányban tökéletes.Munkához és alkalmanként játékhoz is használom, nekem mindkettőhöz megfelel. Sok e-mailt írok vele, játszani viszont keveset játszok, de egyszerre érzékel sok billentyűt rendesen, nekem ez elég.Az egyetlen dolog ami engem picikét zavar, az az F billentyűk közelsége az alatta lévő sorhoz. Itt én nagyobb távolsághoz/elkülönítéshez vagyok alapvetően szokva, és néha megnyomok véletlenül F gombokat, főleg az F11-et backspace helyett.
Takács Gábor
2020.09.25
Sokáig kerestem a neten, illetve érdeklődtem fórumokon, mire megtaláltam a Redragon Karura K502 RGB gamer billentyűzetet. A keresési szempontjaim az alábbiak voltak: - max 15 e Ft- háttérvilágítás- magyar nyelv- halk billenytűkA hálószobába kellett, ezért volt fontos a csendessés, viszont sokszor éjszaka használom, akkor pedig jól jönne a háttérvilágítás. Természetesen a fenti szempontokon túl, azt is néztem, hogy lehetőleg megbízható legyen, akár legyenek róla jó vélemények is. Mindezen szempontoknak ez a billentyűzet felelt meg és eddig teljes méártékben meg vagyok vele elégedve. Ráadásul a PCX Youtube videókban Ti is ezzel teszteltek...Semmi gond nincs a termékkel, ennyi pénzért nagyon megéri. Ajánlom másoknak is akik halk, magyar nyelvű, olcsó háttérvilágításos billentyűzetet keresnek.
Mészáros Márk
2020.07.23
Kicsit több mint egy hete használom, azt kell hogy mondjam, azt kaptam amit reméltem!Összességében szerintem egy nagyon jó kis billentyűzet, masszív hatású/felépítésű és a kábele is minőségibb az átlagnál. Sokat keresgéltem milyen is legyen a következő, és egyből feltűnt a képeken, hogy nem a hagyományos billentyűzetekre hasonlít hanem kicsit valami komolyabbra. Kellemes ahogy lenyomod a billentyűket és halk is egyben. (Esetleg ha bele akarunk kötni akkor az Enternek és a Backspacenek van kicsit nagyobb hangja de teljesen jók azok is.) Érdekes a billentyűzet felülete, nem az az olcsó fröccsöntött mintás műanyag hanem sima felületű matt fekete,prémium hatást keltő de van egy olyan tulajdonsága, hogy a legkisebb használatnak is meglátszik a nyoma, sűrűn kell majd letörölgetni! Szerettem volna világítós billentyűzetet, mert sokat használom sötétben, és jól jött volna sokszor. Szerintem nagyon szép színei vannak és 3 fokozatban állítható a fényerő ami jó funkció és a betű világít csak nem a környezete ami elég zavaró tud lenni gondolom. Általában elég a fényereje is, és szinte minden gomb egységesen van megvilágítva.Egyedül azt hiányolom, hogy a logót nem lehet külön kikapcsolni, hogy ne világítson. A régi billentyűzetemen jobb volt az a megoldás, hogy minden média funkciónak egy saját gombja volt, itt FN gomb + az adott funkció gombjával érhető el a kívánt tevékenység.Hja és egy kb 1 m hosszú usb hosszebbítóval használom gond nélkül. Jár az 5 pont részemről! ,)
Körmendi Zoltán
2020.07.15
Király! Most már egy hete használom.. csak annyit szerettem volna, hogy lássam sötétben is a billentyűket, így megelégedtem volna az egyszínű világítás lehetőségével is, de végül a tarkabarka beállítás maradt praktikussági okokból. Ubuntu-zom leginkább és remekül működik azzal is, mivel hogy nem kell hozzá külön driver, nem kell semmivel trükközni. A billentyűk kellemes "nyomás-érzést" adnak.. Nem is értem, mihez kellhet ennél több, jobb??
Hevesi Ákos
2020.07.12
Kiváló billentyűzet! Gyönyörű RGB efektek, dizájnos kialakítás, csendes billentyűk! Nagyon király cucc!
Baka Zsombor
2020.06.30
Nagyon kellemes a használata, halk, rövid billentyűlenyomási út. Nem szeretem az RGB cuccokat, viszont be lehet állítani rajta sima fehér háttérvilágítást is, és így tökéletes.
Fodor Tamás
2020.04.23
Üdv. Jelenleg filléres billentyűzetet használok, és a space gombjának zavaróan nagy és hangos a holtjátéka, mintha csak középen lenne támasztéka és billeg, mint a veszett fene. Kérdésem, hogy ezzel is van-e ilyen probléma, vagy ugyan olyan puhán jár, mint a többi billentyű? ha nincs, már megy is a rendelés. Előre is köszönöm a választ.
Mihalik István
2020.04.06
Jó termék! Csendes, könnyen lehet vele akár gépelni akar játszani. Megy az 5*
Szabó István Bence
2020.02.16
Elégedett vagyok vele, világítása tökéletes, halk. Vegyétek bátran ennyiért.
Adrenalin Szoftverház Kft
2020.02.05
Nagyon tetszik a háttér világítás színállíthatósága és fényereje, én a zöldet találtam hosszútávon a legpihentetőbbnek. A ráborult vizet még elviseli, remek a kéztámasz, a billentyűk útja rövid, határozott és rendkívül halk billentyűzet. Persze ez nem túl meglepő mert ez volt a keresésem első számú feltétele: "best silent gaming keyboard". A nagy világító sárkány kissé gyermeteg, de mivel amúgy is lyukat égetett a retinámba így kapott gyorsan egy duck tape plecsnit :DNagyon reménykedem, hogy tartós lesz a cucc, mert nagyon bejött és szeretném sokáig használni - bevallom ezért is aggályos egy kicsit számomra ez a túl olcsó ár, és az sem titok, hogy amikor kicsomagoltam, a backspace ki volt ugorva a helyéről (!!) - gutaütés kaptam azonnal. Aztán megvizsgálva láttam, hogy semmi sérülés nincs rajta, visszapattintottam és kifogástalan lett, ...na de azért ez elég ratyi dolog. Persze lehet, hogy postai, vagy csomagolási gond volt. Rátekertek vagy hetven méter folpackot úgy, hogy megroppant a doboz hosszában!Amúgy valóban egy profi gamer billentyűzet, de ezeknek nem túl sok jelentősége van az irodai munka során (sokkal gyorsabb mint egy irodai, egyszerre 25 billentyű lenyomását is el tudja küldeni a gépnek, kikapcsolható a Windows gomb, multimédia gombok, szivárványos led-baromságok...)
Navratyil János
2020.02.05
Nagyon szuper, meg vagyok elégedve vele, grafikai munkákhoz tökéletes, fényereje tökéletes! Ár-értékben megéri!
Ladányi Csaba
2019.10.01
Slim billentyűzet rgb világítással. Logitech K750 után kicsit hosszú a billentyűk útja. Szokni kell, de nem lesz gond. Világítás állítható Fehér, kék, piros, zöld, lila, sárga, cián, pulzáló, villogó, futófény, stb. Fényerő 3 fokozat+ki.
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Néhány általunk használt "süti" elengedhetetlen az egyes szolgáltatások megfelelő működése érdekében, mások információkat gyűjtenek a weboldal használatával kapcsolatban, hogy még kényelmesebb és hasznosabb oldalt hozhassunk létre. Vannak átmeneti "sütik" , amik eltűnnek ha bezárod a böngésződet és vannak tartós változatok is, melyek egy ideig számítógépeden maradnak. Néhány "süti" feltétlenül szükséges az oldal működéséhez, míg másokat a teljesítmény és a felhasználói élmény növelése érdekében használunk. Adataidra különös figyelmet fordítunk, ennek részleteit az adatvédelmi tájékoztató-ban találod. Milyen "sütiket" használunk az oldalunkon? Emlékeznek, mi van a bevásárlókosaradban és a bejelentkezési adataidra, biztosítják a bejelentkezés közbeni biztonságot és a weboldal következetes megjelenését, növelik a weboldal teljesítményét, fokozzák a felhasználói élményt és mérik az oldal felhasználását. Ha látogatásod során mellőzöd a Cookie-k használatát, a legtöbb funkció és oldal nem fog az elvártaknak megfelelően működni. Ha szeretnéd a tárolt cookie-kat törölni, a böngésződ beállításai között könnyedén megteheted.