fb pixel code
KATEGÓRIÁK KATEGÓRIÁK
 
QNAP Turbo station NAS meghajtó (TS-453D-4G)
203 290 Ft
 
 
 
 
 
 
QNAP Turbo station NAS meghajtó (TS-453D-4G)
Cikkszám: 777002
Megbízhatóság: 100%
203 290 Ft
Garancia: 24 hónap
Átvételi lehetőségek
Duna Plaza 2022-01-25
Csomagautomata 2022-01-27
Posta Pont 2022-01-27
MOL Pont 2022-01-27
FOXPOST 2022-01-27
EXPRESSZ szállítás 2022-01-26
Futárszolgálat 2022-01-27
GLS futár 2022-01-27
GLS Pont 2022-01-27
Nagy csomag 2022-01-27
Garancia lehetőség
Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás
Tulajdonságok
Beépített BitTorrent: Igen
Fogyasztás (W): 25,98
HDD tálca: Hot Swap
HDMI kimenet: 1
iTunes támogatás: Igen
LAN: 2 x 2,5 Gigabit
Memória (ROM; MB): 4096
Méret (MxSZxH): 170x168x226mm
Merevlemez hely: 4
Processzor típus: Intel Celeron J4125
RAID típusok: 0, 1, 10, 5, JBOD
Samba/FTP támogatás: Igen
USB 2.0 csatlakozó: 3
USB 3.0 csatlakozó: 2
Zajszint (dB): 21,5
TS-453D
Négymagos 2,5 GbE NAS szakemberek számára, amely támogatja a PCIe bővítést 10 Gbps vagy M.2 SSD-kkel az alkalmazások felgyorsítása érdekében
Az új generációs WiFi 6 (802.11ax) trend a vezetékes és vezeték nélküli hálózatokhoz esetében is egyaránt magasabb sávszélesség-igény kialakulásához vezetett. Az Intel? Celeron? J4125 négymagos 2,0 GHz-es processzor és a 2,5 GbE-kapcsolat integrálásával a TS-453D nemcsak a modern vállalkozások számára nyújt kiváló NAS-megoldást a 2,5GbE-környezetre való frissítéshez - a napi szintű biztonsági mentési és visszaállítási feladatok elvégzéséhez -, hanem bőséges tárolási lehetőséget biztosít a játékosok hatalmas játékgyűjteményeik tárolásához is. A beépített kettős 2,5 GbE portok akár 5 Gbps egyesített átviteli sebességet is tudnak biztosítani a port trönkölés technológiának köszönhetően. A TS-453D támogatja a PCIe bővítést, a többfelhős mentést, a felhőtároló átjárókat, a 4K HDMI kimenetet és a valósidejű átkódolást is, valamint a kibővíthető tárolókapacitást és a szolgáltatásban gazdag alkalmazásokat egy költséghatékony, megbízható, 2,5 GbE NAS formájában.

Frissítsd NAS-od a 2,5 GbE hálózatra

A TS-453D két 2,5 GbE RJ45 LAN porttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a meglévő CAT5e kábelekkel növelhessék a hálózati sebességet 1 Gigabitről 2,5 Gigabitre. A kettős 2,5 GbE-es portok egyidejű használata támogatja az 5 Gbps sebességű port trönkölést is! A QNAP N-BASET/Multi-Gig USB 3.2 Gen 1 - 5GbE adapter (modell neve QNA-UC5G1T) vagy 5GbE PCIe bővítőkártya (modell neve QXG-5G1T-111C) használatával könnyedén összekötheted a laptopod vagy asztali számítógéped TS-453D-vel, a nagyobb hálózati sebesség kihasználásához.

Alakítsd át hálózatod egy költséghatékony 2,5 GbE switch-csel

A hálózatfrissítés nem szabad, hogy drága legyen, a 2,5 GbE csatlakozás pedig azonnal észrevehető javulást eredményez a standard 1 GbE kapcsolathoz képest. A QSW-1105-5T egy nem menedzselt switch, amely öt 2,5 GbE porttal rendelkezik (visszafelé kompatibilis az 1G-val/100M-val) és támogatja a CAT5e kábeleket több számítógép és NAS csatlakoztatásához. A QSW-1105-5T energiatakarékos, alacsony zajszintű, egyszerűen használható, valamint támogatja a hálózati hurkok észlelését és blokkolását, hogy egyszerű és hatékony nagy sebességű hálózati környezetet biztosítson.

Négymagos 2,0 GHz-es processzor (Turbo Boost 2,7 GHz-ig) akár 8 GB memóriával

A TS-453D egy Intel? Celeron? J4125 négymagos 2,0 GHz-es processzorral (Turbo Boost 2,7 GHz-ig) és akár 8 GB DDR4 memóriával rendelkezik, ráadásul támogatja a SATA 6 Gb/s meghajtókat. Az Intel? AES-NI titkosító motor támogatása növeli a titkosítási teljesítményt, miközben fenntartja a NAS adatainak biztonságát. Telepíts könnyedén SSD-ket a gyorsítótár sebességének javítása édekében, amellyel maximalizálhatod a hálózati és tárolási teljesítményt az adatintenzív alkalmazások számára.

Biztonságos adatközpont az eszköz adatainak biztonsági mentéséhez pillanatkép védelemmel

Windows? és Mac? biztonsági mentés

Az ingyenes QNAP NetBak Replicator segédprogrammal biztonsági másolatot készíthetsz és visszaállíthatod fájljaid Windows? számítógépekről. Az Apple Time Machine? támogatja a Mac? számítógépek biztonsági mentését.

Pillanatképek a Kötet és a LUN védelméhez

A pillanatképek nélkülözhetetlenek az NAS adatvédelme szempontjából, a blokk szintű szolgáltatásuk révén pedig megbízható módszerré válnak az adatok védelmére a növekvő zsarolóprogramok általi fenyegetések ellen. A TS-453D akár 256 pillanatfelvételt támogat kötetenként/ LUN-onként, és akár 1 024 pillanatfelvételt támogathat NAS-onként.

Pillanatképek a Kötet és a LUN védelméhez

A pillanatképek nélkülözhetetlenek az NAS adatvédelme szempontjából, a blokk szintű szolgáltatásuk révén pedig megbízható módszerré válnak az adatok védelmére a növekvő zsarolóprogramok általi fenyegetések ellen. A TS-453D akár 256 pillanatfelvételt támogat kötetenként/ LUN-onként, és akár 1 024 pillanatfelvételt támogathat NAS-onként.

Egy 2,5 GbE jobb, mint két 1 GbE csatlakozás a HBS hatékonyságának növeléséhez

A 2,5 GbE csatlakozásnak köszönhetően nincs szükség komplex sávegyesítési beállításokra a 312,5MB/s sebesség eléréséhez ? ezzel jobb alternatívát kínálva két egyesített 1 GbE kapcsolatnál. A TS-453D két 2,5 GbE porttal rendelkezik, ezzel tovább növelve a sebességet és a hatékonyságot az eltérő feladatok végrehajtásához.

A Hybrid Backup Sync (HBS) egységesíti a biztonsági mentési és a szinkronizációs képességeket, hogy a TS-453D-ről könnyedén áthelyezhesd adataid helyi-, távoli vagy felhő tárhelyedre. A HBS továbbá támogatja a QuDedup technológiát, amely a forrásnál törli a duplikált adatokat, hogy tovább gyorsítsa a mentési és a helyreállítási feladatokat a 2,5 GbE csatlakozással.

Bőséges I/O képesség PCIe bővíthetőséggel

A TS-453D egy PCIe 2.0 bővítőhellyel rendelkezik, amely lehetővé teszi számos bővítőkártya használatát az alkalmazási potenciál növeléséhez.

Az SSD gyorsítótárazás és az auto-tiering lehetővé teszi a 24/7-es optimális tárolási hatékonyságot

Mivel az SSD árak jelentősen csökkennek, valamint az SSD-k kapacitása és teljesítménye folyamatosan növekszik, a szervezetek könnyen kihasználhatják az SSD-k erősségeit. A TS-453D számos SSD kompatibilis funkciót támogat, amelyek jelentősen növelik a NAS teljesítményét magas költséghatékonysággal.

Kiváló vizuális élmény a 4K HDMI kimenetnek és a valós idejű videó átkódolásnak köszönhetően

A TS-453D egy HDMI 2.0 porttal is rendelkezik, amely támogatja a 4K (4096 x 2160) 60Hz kimenetet, lehetővé téve a NAS-ra mentett multimédiás tartalmak közvetlen megtekintését a nagy képernyőkön. A kiváló minőségű 4K videó átkódolás lehetővé teszi a NAS számára, hogy a videókat olyan univerzális fájlokká alakítsa át, amelyek több eszközön is zökkenőmentesen lejátszhatók. A TS-453D akár videó streaming-re is képes DLNA?, Chromecast? és más eszközök segítségével, hogy megfeleljen a sokoldalú multimédia alkalmazások igényeiknek. A QNAP RM-IR004 távirányító (külön megvásárolható) a QButton használatával konfigurálható, lehetőséget adva a gombműveletek testreszabásához a még felhasználóbarátabb NAS élmény érdekében.

Készíts egy Plex Media Server-t

A Plex? Media Server App Center-ből történő telepítésével a saját NAS-odon lévő Plex? Media Server beállítása csak pár percet vesz igénybe. A TS-453D-n tárolt médiafájlokat könnyedén közvetítheted mobiltelefonokra és egyéb média streaming eszközökre (beleértve a DLNA?-t, a Roku?-t, az Amazon Fire TV?-t és a Google Chromecast?-ot).

Az üzleti adatok átvitele a felhőbe rugalmas és gazdaságos módszerrel

A TS-453D tökéletesen integrálja a NAS-t a mainstream felhőszolgáltatásokkal. A felhőalapú átjárók telepítésével és a helyi gyorsítótár engedélyezésével a NAS-t egyszerűen használhatod a felhőadataid tárolásra, biztonsági másolatok készítésre és az adatok helyreállítására alacsony késleltetésű hozzáféréssel, ezzel innovatív hibrid felhőélményt biztosítva.

HybridMount fájlalapú felhő átjáró

Bővítsd rugalmasan a tárolókapacitást felhőalapú tárolóhoz való csatlakozással. A QTS alkalmazásainak segítségével kezelheted és szerkesztheted a felhőben tárolt fájljaidat, vagy megtekintheted multimédiás tartalmaidat is. A HybridMount az ideális fájlszerver az online együttműködésre és a fájlszintű elemzésre.

VJBOD Cloud blokk-alapú felhő átjáró

A VJBOD Cloud támogatja az egyszerűsített NAS biztonsági mentést az object cloud storage-hoz. A blokk-alapú adatátvitel véletlenszerű adatokat és nagyméretű fájlokat tölt fel a felhőre külön blokkokban és csak a blokk-alapú kötet vagy LUN fog változni, illetve kiegészülni módosítás vagy törlés esetén. Ez ideális az olyan vállalati szintű alkalmazásokhoz, amelyek nagy adatátvitelt igényelnek, mint például az adatbázisok, virtuális gép kötetei és videók.

Minden az egyben megoldás virtuális gépek és konténerek hosztolására

A virtualizációs igényeidtől függetlenül számíthatsz a Virtualization Station-re és a Container Station-re az átfogó virtualizációs támogatás érdekében. A Network & Virtual Switch használatával megfelelő fizikai hálózati erőforrásokat társíthatsz a virtuális gépekhez, tárolókhoz és a NAS-hoz a hálózati telepítés egyszerűsítése érdekében.

Virtualization Station

Futtass egyszerre több Windows?, Linux?, UNIX? és Android ? virtuális gépet és férj hozzájuk webböngészőn vagy Virtuális hálózati gépen (VNC) keresztül egyaránt. A vállalkozások virtualizált kiszolgálóalkalmazásokat futtathatnak egyetlen NAS-on anélkül, hogy további fizikai szerverekre lenne szükségük.

Container Station

Tapasztald meg az LXC és a Docker? könnyű virtualizációs technológiák előnyeit és töltsd le az alkalmazásokat a beépített Docker Hub Registry? segítségével, hogy importálhasd és exportálhasd tárolóid, illetve több mikroszolgáltatást is létrehozhass.

Nagy sebességű VM mentési megoldás

A Hyper Data Protector-ral a TS-453D egy automata biztonsági mentési eszközzé válik a szinte korlátlan mennyiségű VMware? vSphere és Microsoft? Hyper-V VM mentések készítéséhez. A Hyper Data Protector támogatja a növekményes biztonsági mentést, a globális deduplikációt, a mentési ütemezést és helyreállítási adattömörítést, így költséghatékony és megbízható megoldást kínálva a nap minden órájában való folyamatos működéshez.

Optimalizált együttműködés folyamatos fájlmegosztással és szinkronizálással

A TS-453D központilag tárolja az adatokat és a fájlokat, és támogatja az SMB/CIFS, AFP és NFS protokollokat a Windows?, Mac? és Linux? /UNIX? hálózatokon történő fájmegosztáshoz. A Qsync-kel párosítva a TS-453D-re feltöltött fájlok az összes kapcsolódó eszközön (például számítógépeken, laptopokon és mobil készülékeken) elérhetővé válnak. A csoportos fájlmegosztáshoz szinkronizálhatod a megosztott mappákat és a csapatmappákat a csapatprojektek és az együttműködés rugalmasságának fokozása érdekében. A myQNAPcloud szolgáltatással egyszerűen és biztonságosan csatlakozhatsz a TS-453D-re az interneten keresztül, a NAS-on tárolt fájlok hozzáférése, kezelése és megosztása érdekében. A Windows AD? és LDAP szolgáltatások lehetővé teszik a rendszergazdáknak a felhasználói engedélyek konfigurálását egy meglévő Windows AD? szerver-, LDAP szerver- vagy a TS-453D-be épített LDAP szolgáltatás használatával.

Biztosítsd ingatlanjaid védelmét integrált megfigyelési megoldással

QVR Pro felügyeleti megoldása lehetővé teszi, hogy a megfigyelési felvételek számára független, dedikált tárolóhelyet hozz létre a TS-453D-n, így kihasználhatod a skálázható NAS tároló előnyeit.Egyszerűsíti a kamerák kezelését, a tárhely elosztását, valamint az élő felvételek figyelését és visszajátszását is. A QVR Pro több, mint 5000 IP-kamerát támogat, beleértve a piacon elérhető összes szabványos halszem kamerát, valamint 8 ingyenes csatornával rendelkezik a megfigyeléshez, amely tovább bővíthető a QVR Pro Camera Channel Extension licensz megvásárlásával a kiterjedtebb biztonsági rendszer telepítéshez. A QVR Pro Client mobilalkalmazás segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheted az előképet, ráadásul USB-webkamerát is használhatsz ONVIF? hálózati kameraként a QUSBCam2 alkalmazás segítségével.

Több produktív alkalmazás

Notification Center

Összevonja az összes QTS rendszer eseményt, riasztást és értesítést a NAS egyszerű és zökkenőmentes kezelése érdekében, folyamatosan tájékoztatva a felhasználókat a NAS állapotáról.

Security Counselor

Egy NAS biztonsági portál a gyengeségek ellenőrzésére szolgál, amely ajánlásokat kínál a NAS biztonságának fokozására. Emellett integrál vírus- és rosszindulatú programkeresőt is.

Qsirch

A QNAP hatékony, Google-szerű keresőeszköze, amely gyorsan megtalálja a képeket, zenéket, videókat, dokumentumokat és e-maileket kulcsszavak, szín és egyéb keresési feltételek alapján.

Boxafe

E-mailek, naptárak és névjegyek biztonsági másolatát és szinkronizálását végezheted el a Google? Workspace és a Microsoft? Office 365? alkalmazásokból a NAS-ra a vállalati felhőadatok védelméért.

QuMagie

Egy AI-alapú fotókezelő alkalmazás, amely támogatja az automatikus fénykép kategorizálást az AI-albumok segítségével, az iOS? Live Photo display megjelenítést és hatékony keresővel rendelkezik, hogy a lehető legjobb fotókezelési és képmegosztási megoldást kínálja.

Qmiix

Egy szolgáltatás alapú integrációs platform (iPaaS) megoldás, amely lehetővé teszi az alkalmazások és eszközök csatlakoztatását a QNAP NAS-hoz a napi feladatok automatizálása és a nagyobb produktivitás érdekében.

Bővítsd ki tárhelyed az USB 3.2 Gen 2-vel (10 Gbps) - Jobb, mint az eSATA!

Bővítsd ki rugalmasan a TS-453D tárolókapacitását USB vagy több-sávos SATA interfészen keresztül. Választhatsz a nagy sebességű USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) TL JBOD sorozat, USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) TR RAID bővítőegyég sorozat vagy a SATA 6 Gbps TL JBOD sorozat közül. Gazdaságos, rugalmas, nagy teljesítményű és nagy kapacitású bővítési megoldásokat kínálnak NAS-ok, PC-k és szerverek számára.

Rugalmas és gazdaságos tárolási bővítés

A QNAP egyszerű tárolási kapacitásbővítő megoldásokat kínál. A TS-453D tárhelybővítésének több módja is létezik, hogy alkalmazkodni tudjon növekedő vállalkozásod igényeihez.

Bővítsd a RAID kapacitását

Cseréld le a kis tárterülettel rendelkező meghajtókat nagyobb kapacitású lemezekre, hogy a NAS-od igazodjon vállakozásod növekvő igényeihez.

Csatlakoztass külső bővítőegységeket

Csatlakoztass két TR-004 RAID bővítőegységet, vagy egy 8-lemezes TL-D800C USB 3.2 Gen 2 JBOD-ot, vagy egy 16-lemezes TL-D1600S SATA 6 Gb/s JBOD-ot, és kezeld könnyedén a QTS Storage & Snapshots Manager alkalmazás segítségével a NAS kapacitásának bővítését.

Áttérés egy új NAS-ra

Telepítsd a régi NAS-od merevlemezeit egy nagyobb QNAP NAS-ba és őrizd meg az összes meglévő adatod és konfigurációd.

Hardvergarancia meghosszabbítása akár 5 évig

A TS-453D 3 éves garanciával rendelkezik. A garanciabővítés vásárlásával pedig akár 5 évre is meghosszabbítható a jótállás ideje.

Ajánló
 
QNAP NAS meghajtó (TS-451D2-2G)
161 190 Ft
 
Zyxel NAS542 NAS meghajtó
84 491 Ft
 
Synology DS220j Disk Station 2HDD NAS meghajtó
78 290 Ft
 
QNAP TS-431XeU-2G NAS meghajtó
207 390 Ft
PCX 2006-2021.
Kapcsolat: [email protected]
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...