HDD hely: 3
Floppy hely: Nincs
eSATA csatlakozó: Nincs
Audio csatlakozók: Van
Magasság (mm): 432
Mélység (mm): 445
Szélesség (mm): 200
USB 3.0 csatlakozó: 2
Szín: Fehér
USB 2.0 csatlakozó: Nincs
Bővítőhelyek száma: 7
SSD hely: 2
Beépíthető VGA hossz (mm): 360
Beépíthető processzor hűtő magasság (mm): 160
Táp elhelyezés: Alsó
Beépített ventilátorok száma: 2
Optika hely: Nincs
Alaplap típus: ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Garancia: 24 hónap
Cikszám: 59363
 
 
 
 
 
 
Várható átvétel:
Szombat:
Duna Plaza
Kedd:
Futárszolgálat
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Dobos Martin

2016-11-29 20:59:31
Cobala Kft.
Ez egy nagyon szuper ház, nagyon örülök neki, hogy ezt választottam életem első saját gépéhez. Élmény volt benne dolgozni, majdnem annyira, hogy szét akartam szedni az egész gépet, hogy újra összerakhassam. Minden nagyon könnyen szerelhető volt benne, a középső "kábel elrejtő" oszlop egy fantasztikus ötlet és nagyon sokat segített kábelrendezéskor. A házhoz pár darab kötegelőt is adnak és a hátulja tele van rögzítőpontokkal ahová a kábeleket le lehet kötni. Így fehérben szerintem rendkívül mutatós is, az ablak is jó nagy rajta, de mivel a tápegység és a HDD helyek le vannak takarva, csak azt mutatja, ami számít. Külön tetszik, hogy az SSD-t fel lehet szerelni a "kirakatba". A kábelrendezés nagyon könnyen ment, mert az alaplap mögött és a ház aljában is sok hely van ahová a kábeleket el lehet rejteni. Ventilátoroknak és radiátoroknak is bőven van benne hely, a gyárilag beszerelt ventik pedig egyáltalán nem hangosak. Arra érdemes viszont odafigyelni, hogy optikai meghajtónak, nincs benne hely kialakítva, cserébe viszont nagyon kompakt ház, mid-tower létére meglepően kicsi. Apró negatívumok, hogy az ablak nem üvegből van, hanem plexiből és a legfinomabb mikroszálas törlőkendővel is sikerült megkarcolni tisztítás közben, illetve, hogy a tetején és a belsejében található matt fekete fém felületek szintén könnyen karcolódnak, de ezekre azért könnyebb figyelmi, mint a plexire, mert ahhoz tényleg nem találtam olyan kendőt, ami ne karcolta volna. Még egy apróság, hogy nincsen rajta reset gomb. Minden összevetve én is bátran ajánlom akárkinek, aki egy ilyen stílusú házat keres magának, az árát meghazudtolóan jó választás.
2016-05-19 18:31:28
Dudás Ninetta
Üdv mindenkinek!
A mai napon kaptam meg ezt a csodát, és mit ne mondjak nagyon meg vagyok vele elégedve, a gyári ventilátorok sok levegőt nyomnak maguk után és ezt persze igencsak halkan teszik.
Az előlap alatt lévő porfogó kitalálójának meg külön dicséret mert szinte semmi port nemfog beengedni a házba, persze csak ha úgy vannak a ventilátorok beállítva, hogy elölről szív hátul pedig fúj. ( a kábelek elrendezhetőségéről pedig nem is beszélve )
Összességében mindenkinek csak javasolni tudom ezt a házat, mivel mind látványban mind pedig használhatóságában is egy remek választás!
2016-02-10 23:00:00