NÉMELY ÉTKEK KÉSZÍTÉSI MÓDJA - SIMAI KRISTÓF NÉMELY ÉTKEK KÉSZÍTÉSI MÓDJA - SIMAI KRISTÓF NÉMELY ÉTKEK KÉSZÍTÉSI MÓDJA - SIMAI KRISTÓF
NÉMELY ÉTKEK KÉSZÍTÉSI MÓDJA - SIMAI KRISTÓF NÉMELY ÉTKEK KÉSZÍTÉSI MÓDJA - SIMAI KRISTÓF NÉMELY ÉTKEK KÉSZÍTÉSI MÓDJA - SIMAI KRISTÓF
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: szerda
Csomagautomata Posta automatában: szerda
Posta Pont Posta Ponton: szerda
MOL Pont MOL Ponton: szerda
COOP Pont Coop Ponton: szerda
Duna Plaza Személyesen: kedd
  Kedvenc
  
  • Leírás
  • Paraméterek
A neves drámaíró Simai Kristóf több mint 210 éve egy szakácskönyv írásába fogott ami azonban soha nem jelent meg. A kézirat szerencsére fennmaradt, és a szerző szándékát beteljesítve most megjelenik. Igazi gasztrotörténeti érdekességről van szó: itt találkozhatunk először kukoricás recepttel, itt olvasható a paprika és a paradicsom használatának első feljegyzése is. ISBN: 9789639659711
Kiadás éve: 2011
Kiadó: ALINEA KIADÓ (ALINEA FONTE BT.)
Szerző: SIMAI KRISTÓF
Elérhető: 1-2 munkanap
3 936 Ft -25 %
2 952 Ft

Ez is érdekelhet

Értékelés
Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Még senki sem értékelte ezt a terméket. Légy Te az első!
PCX 2006-2016. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...