NÉLKÜLÖZHETETLEN ITALOK A GASZTRONÓMIÁBAN - KÁDAS LAJOS NÉLKÜLÖZHETETLEN ITALOK A GASZTRONÓMIÁBAN - KÁDAS LAJOS NÉLKÜLÖZHETETLEN ITALOK A GASZTRONÓMIÁBAN - KÁDAS LAJOS
NÉLKÜLÖZHETETLEN ITALOK A GASZTRONÓMIÁBAN - KÁDAS LAJOS NÉLKÜLÖZHETETLEN ITALOK A GASZTRONÓMIÁBAN - KÁDAS LAJOS NÉLKÜLÖZHETETLEN ITALOK A GASZTRONÓMIÁBAN - KÁDAS LAJOS
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: kedd
Csomagautomata Posta automatában: kedd
Posta Pont Posta Ponton: kedd
MOL Pont MOL Ponton: kedd
COOP Pont Coop Ponton: kedd
Duna Plaza Személyesen: szombat
  Kedvenc
  
  • Leírás
  • Paraméterek
A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót. Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen receptek is társulnak, amelyeket ínycsiklandók ételfotók tesz még élvezetesebbé ISBN: 9789630983327
Kiadás éve: 2015
Kiadó: KOSSUTH KIADÓ ZRT.
Szerző: KÁDAS LAJOS
Elérhető: 1-2 munkanap
3 977 Ft -25 %
2 983 Ft

Ez is érdekelhet

Értékelés
Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Még senki sem értékelte ezt a terméket. Légy Te az első!
PCX 2006-2016. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...