• Leirás
  • Paraméterek
Windows 8.1 operációs rendszer magyar nyelvű változata. Az operációs rendszerek új generációja. Beépitet alkalmazás bolttal. 64 bites memória címzés. 1 gépes liszensz.

Platform: PC
Nyelv: Magyar
Felhasználók/gépek száma: 1
Memória cimzés: 64 bit
Felhasználói terület: Otthoni - Kisvállalati
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 86841
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Szerda:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Schilink Gábor
Célnak tökéletesen megfelel, bár nincs túl nagy tapasztalatom az operációs rendszerek tekintetében. Egyszerű mezei felhasználóként főleg játékokhoz illetve egyéb multimédiás (filmek, zene, stb.) tartalmak megjelenítése végett használom. Laptophoz vásároltam, az összes hardvert hibátlanul felismerte és közel a legfrissebb verziójú drivereket telepítette hozzájuk, ugyanez igaz az egyéb - utólag csatlakoztatott perifériális eszközökre is. Tetszik, hogy egyaránt működik a klasszikus Windows "asztal" formátumban illetve a "csempés" megjelenítéssel is. Gyorsan, egyszerűen telepíthető. Egy dolog zavar, mégpedig ez az egy gépes licensz jellegű megközelítés. Utánanéztem ennek a dolognak, a Microsoft ügyfélszolgálatát is felhívtam és annyi derült ki, hogy a rendszer az első bejelentkezésnél "belekapaszkodik" az alaplapba és azzal együtt regisztrálja magát hivatalosan, ezáltal valósítva meg az egy gépes licensz megoldást. A probléma ott van, hogy (példának okáért) ha egy laptop esetében, bőven a garanciális időszakban pl. gyártási hibára visszavezethető probléma miatt egy teljesen új gépet kapunk, akkor nem egyértelmű, hogy bukjuk-e a Windowst is vagy az ?alaplapi azonosító? ilyen esetekben átvihető-e az új hardware-re is, ez sajnos nem derült ki számomra egyértelműen. Asztali gépek esetében is nagyobb (alaplapcserével járó) bővítésekkel párhuzamosan érdemes beruházni egy ilyen típusú termékre, mert lehet, hogy addig tart rendszer is, ameddig az alaplap. Értem én az üzleti modellt az egész mögött, amiben komoly szerepet játszik az informatikai eszközök villámgyors avulása / amortizációja is, csak hát izé? De az is lehet, hogy csak én értettem valamit félre, mindenesetre érdemes ennek utánajárni.
2015-05-12 13:02:34
Gergő Körtvélyes
szerintetek jobb mint egy windows home premium 64 bit hun?
2015-03-04 19:25:53
Mező Máté
Zsé: miért kellett "vért izzadni"? Azért kérdezem, mert én is 8.1-re akarok váltani.
2014-12-06 19:10:13
Karácsony Zsolt
Megjött.Vért izzadva telepítettem egy SSD-re,most jön a teszt.SZívás volt az XP után de remélem ez is olyan jó lesz.
2014-11-09 20:30:59
Balogh Árpád Mátyás
A legújabb és legjobb szoftver.
Szerintem simán alázza a Win7-et.
Előre berakott programjai kitűnően működnek.
Persze, hogy a PCX-nél a legolcsóbb.
Köszi PCX!!!!!!
2014-08-24 21:09:22
Hevér Dávid
Sziasztok! NAgyon jó !!! :D
2014-08-08 13:47:34