• Leirás
  • Paraméterek

Media-Tech MT1507K

Tulajdonságok
típus gamepad
gombok száma 12db
erő visszacsatolás igen
platform PC
csatlakozó USB
 
Fizikai jellemzők
szín fekete
Garancia: 24 hónap
Cikszám: 72388
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Kedd:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Balogh Norbert Zsolt
Elégedett vagyok vele, jót jó áron szokták ezt mondani köszönöm pcx!!
2016-05-13 05:37:56
Kovács Zsolt
Ennyi pénzért jó kis gamepad ez, bár szükség van kb. majdnem minden játékhoz x360ce-re, de ez sajnos a legtöbb mai gamepadról elmondható. A bal analóg kar egy rendkívül erős nyomástól sajnos benyomódhat, de ettől függetlenül ugyanúgy funkcionál. Nekem már 2-3 éve van 2-3 darab ebből a típusból, és eddig csak az egyiket kellett szétszedni kisebb probléma miatt, de azóta is tökéletesen üzemel.
2016-03-10 09:22:25
Szuromi János, Unimax Kft.
Mókás kis dolog, ennyiért megéri, de a mai játékokkal csak nyűglődés árán hajlandó együtt dolgozni.
DirectInput eszközként kiváló, XInput viszont csak emulátorral (pl. x360ce) megy, azzal pedig előbb küzdeni kell.
Amúgy ennyi pénzért kiváló kis gombhalmaz. Jó az összeszerelés, nem lötyögnek / billegnek a gombok. Nekem a bal bumpert kicsit jobban kell nyomni, de szerintem ez egyedi gond, és majd idővel, nyúzással "bejáratódik".
A triggerek sima nyomógombok, ott nincs analóg. Először meg is ijedtem, hogy a két stick is bináris, de aztán rájöttem, hogy a köztük lévő gombbal kell átváltani analóg módba. A dead zone elég nagy, ráadásul a "külső peremen" is van, vagyis maga a minimumtól maximumig futó tartomány elég szűk.
Összességében ajánlom az eszközt, de ha nem tudsz bíbelődni vele, akkor csak a régebbi, DirectInput-os játékok fognak menni.
2014-11-12 13:39:46