• Leirás
  • Paraméterek
Logitech RumblePad F710 Wireless játékvezérlő

A 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat olyan Nano vevőegységet használ, amely elég kicsi ahhoz, hogy a számítógép USB-portjába hagyhassa, akár hordozható számítógép esetén is. A vezeték nélküli kapcsolat gyors adatátvitelt, illetve gyakorlatilag késedelem-, szünet- és interferenciamentes kapcsolatot biztosít.

A széleskörũ játéktámogatást nyújtó Logitech Wireless Gamepad F710 egyszerũen beállítható és használható bármely játékkal - a régi kedvencektől a mai legnagyobb címekig.

A Profiler szoftver segítségével, a Logitech Wireless Gamepad F710 beprogramozható billentyũzet és egér parancsok szimulálására is, így a játékvezérlőket nem támogató játékok is irányíthatóak vele.

A két rezgéskeltő motor révén minden rázkódást, ütközést és robbanást valóságosként élhet meg, így minden eddiginél jobban elmerülhet a szolgáltatást támogató játékokban.
Ismerős, a játékkonzolokéval pontosan megegyező gombkiosztás, melynek használatát nem szükséges újra megszoknia.

Nincsenek útban a zsinórok. A Logitech Wireless Gamepad F710 hatékony, megbízható és vezeték nélküli 2,4 GHz-es kapcsolatot használ, a két rezgéskeltő motor pedig minden rázkódást, ütközést és robbanást hũen visszaad. A többféle módbeállítás a jól ismert konzol stílusú játékélményt hozza el PC-re, a lehető legtöbb játékhoz nyújtva támogatást. A Profiler szoftverrel testre szabhatja a játékvezérlőt billentyũzet és egér szimulálására. A klasszikus vezérlőkiosztás nem igényel újratanulást. A D-pad egyedülálló, szabad mozgású kialakításának köszönhetően jobban érzékeli a gyors irányváltásokat. A még kényelmesebb játékot a gumi fogófelület szolgálja.
Alap szín: Szürke
Gombok száma: 10
Garancia: 24 hónap
Cikszám: 61210
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Kedd:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Horánszki Péter

2016-09-27 09:36:34
Fogarasi Péter
Biztos nagyon jó lesz és a márka is megfelelő és tetszik is.
2013-05-12 18:38:31
Golgota Bt
Augusztusban vettem egy ilyet. Azóta folyamatosan nyúzom és még csak most kezdett el gyengülni az elem. Windows7 automatikusan felismeri, akár játék közben is váltható a DInput és Xinput között. A hozzáadott szoftverrel jól kalibrálható. Igazi minőségi kontroller
2012-11-29 11:30:50
Golgota Bt
Augusztusban vettem egy ilyet. Azóta folyamatosan nyúzom és még csak most kezdett el gyengülni az elem. Windows7 automatikusan felismeri, akár játék közben is váltható a DInput és Xinput között. A hozzáadott szoftverrel jól kalibrálható. Igazi minőségi kontroller
2012-11-29 11:30:49
Kovács Norbert
Kényelmes, strapabíró gamepad. Elemet se zabálja, jó áru jó árért!
2012-11-28 20:04:57