fb pixel code
KATEGÓRIÁK KATEGÓRIÁK
 
LG HBS-FN6 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató HBS-FN6.ABEUBK
 
 
 
 
 
 
LG HBS-FN6 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató HBS-FN6.ABEUBK
Cikkszám: 189535
Megbízhatóság: 100%
Garancia: 12 hónap
Nem elérhető termék
Átvételi lehetőségek
Duna Plaza
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
FOXPOST
EXPRESSZ szállítás
Futárszolgálat
GLS futár
GLS Pont
Nagy csomag
Garancia lehetőség
Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás
Tulajdonságok
Alap szín: Fekete
Csatlakozó: Bluetooth
Csatolófelület: Vezeték nélküli
Hangerő szabályzó: Igen
Hatótávolság (m): 10
Mikrofon: Igen
Mikrofon elhelyezés: Beépített
Típus: 2.0 fülhallgató
Visszacsévélhető kábel: Nem

Új LG TONE Free
Kitisztult hangzásvilág
A tiszta, térbeli hang Meridian technológiával, az új UVnano töltőtok és a modern, kényelmes kialakítás új szintre emeli a teljesen vezeték nélküli fülhallgató élményét.
Prémium hangzás
Tiszta, térhatású hangzás
A Meridian által tervezett hangzásnak köszönhetően az TONE Free FN6 tiszta, térhatású hangzásra képes. Legyen bárhol, teljesen elmerülhet abban, amit hallgat, és szinte elfelejtheti, hogy fülhallgatót visel.
Hangzás, közösen fejlesztve
?Legyen akár otthon, akár az autóban, munkába menet vagy az edzőteremben, az új LG TONE típusok egyértelmű előrelépést jelentenek a hangtechnikai innovációk és a teljesítmény irányába. Ezen felül kivételes szórakozást nyújtanak használóiknak világszerte- mivel a világon bárhol megfelelnek a magas minőségű zenehallgatási élményre vonatkozó elvárásoknak. ? John Buchanan, a Meridian Audio vezérigazgatója
Prestigious British Audio, MERIDIAN
A Meridian 1977 óta alkot innovatív, elegáns és nagy teljesítményű audiomegoldásokat. A nagy felbontású hang brit úttörőjeként és a digitális hangfeldolgozás (DSP) vezető tekintélyeként magasabb szintre emelik a zenehallgatás élményét.
A MERIDIAN vezető technológiái
Több mint 40 évvel ezelőtti indulása óta a Meridian szigorú, kutatáson alapuló filozófiája folyamatosan feszegeti a hangtechnika határait. A nagy felbontású hang brit úttörőjeként és a digitális hangfeldolgozás (DSP) mestereként a Meridian fontos szerepet tölt be az úttörő technológiák fejlesztésében és bevezetésében.
Digitális jelfeldolgozás
Meridian a digitális jelfeldolgozás (DSP) mestere, és úttörő szerepet töltött be a beépített erősítővel rendelkező DSP digitális aktív hangszóró koncepciójának kidolgozásában. A DSP teljes vezérlést biztosít az audiojel fölött, így olyan fejlett technológiákat tesz elérhetővé, amelyek bármilyen környezetben javítják a zenehallgatási élményt.
Meridian veszteségmentes tömörítés
A Meridian hosszú ideje technológiai partnerként működik együtt a Dolby vállalattal. A Meridian veszteségmentes tömörítést a Meridian fejlesztette ki, és a Dolby licenc alapján használja a DVD-k audioszabványaként.
Hitelesített, mesteri minőség
A Meridian kifejlesztette az MQA technológiát ? amely egy forradalmi technológia a zene lehető legmagasabb hangminőségben történő online továbbításához. Az MQA technológiával biztos lehet benne, hogy pontosan azt hallja, amit a művész a stúdióban megálmodott.
Fejhallgatós térbeli feldolgozás
Valósághű térhangzás
A Meridian fejhallgatós térbeli feldolgozási technológiája (Headphone Spatial Processing ? HSP) leküzdi a fejhallgató jelentette olyan kihívásokat, mint például a kompakt méret és az ?átfedés? hiánya a bal és a jobb oldali csatornák között. A HSP nem csupán olyan valósághű hangteret teremt, amely a valódi hangszórók hangélményét szimulálja, hanem az énekhangot is tökéletes tisztaságban adja vissza. Ez egy teljesen új hangélmény, mellyel elfelejtheti, hogy fülhallgatót visel.
6 mm-es hangszórók
Élvezze a lehető legteljesebb MERIDIAN hangot
A 6 mm-es egyedi fejlesztésű hangszóró optimalizálja a Meridian hang által biztosított élményt. Ez a kompakt mérete ellenére nagy teljesítményű egység elősegíti az énekhang tisztaságát, és felerősíti az intenzív basszust.
Egyedi EQ beállítások a Meridiantól
A legjobb hangzás minden típusú zenéhez
A normál Immersive (belemerülő) üzemmódon túl választhat három egyéb Meridian fejhallgatós térbeli feldolgozási (HSP) beállítás közül.
Lebilincselő hang, biztonságosan
Zajkizárás
Szoros illeszkedés, ami kizárja a zajt
A szoros, fülön belüli illeszkedés figyelemre méltó szigetelést biztosít, ami kizárja a környezeti hangokat még akkor is, ha zsúfolt kávézóban, zajos munkahelyen vagy tömött buszon tartózkodik.
Környezeti hang mód
Hallja a környezetét a nagyobb biztonságért
A fülhallgatók egyetlen megérintésével átválthat a környezet tökéletes érzékelésére. Ez az üzemmód akkor hasznos, ha gyors párbeszédet kell lefolytatnia, hallania kell a hangosbemondót a tömegközlekedésen, vagy át kell kelnie az úton, így még kényelmesebb és biztonságosabb a zenehallgatásnak.
Hívás hangminőség
Zajcsökkentés és visszhang kioltás
Az LG TONE Free FN6 beépített, nagy teljesítményű, kettős mikrofonrendszert tartalmaz a tisztább telefonhívásokhoz. A visszhangkioltás és a zajcsökkentés ? amelyeket az LG TONE nyakpántos termékcsalád speciális hangképző algoritmusával terveztünk ? felismeri és minimálisra csökkenti a nem kívánt zajokat. Ráadásul a szárak végén található alsó mikrofonok kiszűrik és felerősítik a beszédhangunkat még zsúfolt terekben is.
Mennyire tiszták a fülhallgatói?
Egyszerűen tisztán tarthatja a fülhallgatóit az LG TONE Free FN6 töltőtokba épített UVnano technológiával.
Egy szempillantás alatt tiszta
UVnano
Baktérium ölő hatású töltőtokkal
A fülhallgatók mindennap a rendelkezésére állnak ? segítenek pihenni, bulizni és összpontosítani. Ezeken a fülhallgatókon viszont olyan baktériumok is megtelepedhetnek, melyeket nem kíván magával hordozni. Bemutatjuk az új tervezésű LG TONE Free HBS-FN6 fülhallgatót, amelyhez egy UVnano töltőtok tartozik, ami töltés közben a baktériumok 99,9%-át elpusztítja.* Így kevesebb dolog miatt kell aggódnia.
Az UVnano egy összetett szó, mely az UV szóból és a mértékegységéből, a nanométerből tevődik össze.
Független tesztek kimutatták, hogy az UVnano töltőtok tíz perc alatt elpusztítja a fülhallgató hangszóróján lévő baktériumok (Staphylococcus aureus és Escherichia coli) 99,9%-át. Az UV-C LED funkció csak akkor működik, ha a töltőtok a tápkábelhez csatlakozik.
A képen látható kék fény egy funkció nélküli hangulatvilágítás, amely akkor kapcsol be, ha kinyitják a töltőtokt. A tényleges UV fény láthatatlan, és csak akkor kapcsol be, amikor a töltőtok csukva van, és benne vannak a fülhallgatók.
Orvosi minőségű szilikon fülpárna
Hipoallergén és kényelmes
Az LG TONE Free FN6 fülhallgatók puha, orvosi minőségű fülpárnával vannak bevonva, amely nem mérgező, hipoallergén szilikonból készült. Ez a kényelmes fülpárna gondoskodik arról, hogy kevesebbet kelljen aggódnia a hosszú ideig tartó használatot illetően.
Találja meg a tökéletesen illeszkedőt három méretből
Sem az eszközt, sem annak bármely részét nem arra tervezték, és nem abból a célból gyártották, hogy bármilyen egészségügyi problémát megakadályozzon vagy kezeljen; ez nem egy orvosi eszköz, és nem használható orvosi eszközként vagy annak kiváltásra.
A szilikon fülpárna alapanyaga megfelel az ISO 10993 és az USP Class VI követelményeinek.
Egyszerűen könnyed
Vízálló
IPX4 minősítéssel az izzadság és az eső ellen
Nem kell aggódnia: a fülhallgató vízálló és ellenáll a nedvességnek, amikor edzés közben izzad, vagy ha az esőben sétál. A TONE Free FN6 fülhallgatók IPX4 minősítéssel rendelkeznek, azaz ellenállnak a ráfröccsenő víznek minden irányból ? így hallgathat zenét, ha esik, ha fúj.
Akkumulátor-üzemidő
Tökéletes mennyiségű energia
Összesen 18 órányi akkumulátor-üzemidő. Akár 6 órányi energia a fülhallgatókban, és további 12 óra a töltőtokban ? mindez egyetlen töltéssel.
Normál lejátszási idő zenehallgatás közben.
A fülhallgató akkumulátora 6 órán át bírja amikor zenét hallgat és a töltőtok akkumulátora további 12 órányi töltést biztosít a fülhallgatóknak.
Gyorstöltés
5 perc után használatra kész
Nincs ideje? Nincs probléma. Mindössze 5 perc töltés 1 óra lejátszást tesz lehetővé.
Ha a töltőtokot ? benne a fülhallgatókkal ? 5 percig tölti, 1 órán keresztül hallgathat zenét.
Vezeték nélküli töltés
Egyszerűen rakja le a töltéshez
Szabaduljon meg az összegabalyodó kábelektől a vezeték nélküli töltéssel. Most már nem kell keresgélnie a fülhallgatók töltőjét, mivel a töltőtok és ezáltal a fülhallgatók vezeték nélküli töltővel is kompatibilisek.
A vezeték nélküli töltőlapot a csomag nem tartalmazza.
Új TONE Free alkalmazás.
Személyre szabható EQ beállítások
A könnyen használható alkalmazással új szintre emelheti a zenehallgatást ? most négy Meridian EQ beállítást és két személyre szabható EQ üzemmódot vehet igénybe. Erősíthet vagy gyengíthet megadott frekvenciákat, így minden zenét úgy szabhat személyre, ahogy Önnek tetszik.
Új TONE Free alkalmazás.
Fülhallgató keresése
Könnyen megkeresheti a hiányzó fülhallgatóit, melyek csipognak, ha megnyomja a lejátszás gombot a Fülhallgató keresése oldalon
Automatikus fülérzékelés
Automatikus párosítás és megállítás
Az LG TONE Free FN6 fülhallgatók érzékelik, amikor a fülébe helyezi őket, majd azonnal elvégzik a párosítást a telefonjával, illetve megállítják a zenét, amikor kiveszi őket.
Modern és minimalista formatervezés
Frissítő stílus
A fülhallgatók minimalista és stílusos kialakítása minden külsőhöz illik, a lezsertől az üzleti viseletig. Az ergonomikus illeszkedés azt is jelenti, hogy alig fogja észrevenni a fülhallgatót a fülében. A TONE Free FN6 tökéletes azok számára, akik arra szeretnének összpontosítani, amit hallgatnak, és közben modern külsőt szeretnének.
Ergonomikus formatervezés
Kiegyensúlyozott a jobb illeszkedésért
A TONE Free FN6 fülhallgatót úgy terveztük, hogy kényelmesen illeszkedjen a fülébe, valamint a súlypontja a fej oldalára esik, ezért könnyebb viselet és biztosan áll a helyén. A rugalmas, orvosi minőségű fülpárna felveszi a fül alakját, így tovább élvezheti a zenét anélkül, hogy érezné a fülhallgatót.
Kompakt töltőtok
Közvetlenül illik a tenyerébe
Minimalista, és mégis egyedi alakjával a TONE Free FN6 töltőtok elég kompakt ahhoz, hogy a tenyerében elférjen, és elég stílusos bármilyen dekorációhoz.
Stílusos fekete és modern fehér
Válassza ki az önhöz illő árnyalatot, a stílusos feketét a sikkes érzethez vagy a modern fehéret a klasszikus külsőhöz.
Színes macaron tokok
Illeszkedik az ízléséhez
Dobja fel a stílust a citromsárga, a mentazöld, a pisztáciazöld, a málnavörös és az eperpiros tokokkal, melyek kifejezetten a TONE Free FN6 készülékhez készültek.

Ajánló
PCX 2006-2021.
Kapcsolat: [email protected]
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...