fb pixel code
KATEGÓRIÁK KATEGÓRIÁK
Szűrő
Ár:
Kategóriák
Gyártó
27 találat.
Rendezés:  
 
LIVIA elektromos borotva (PL8900)
3 890 Ft
 
Remington PR1330 BOROTVA
ComfortPivot technológia: maximális flexibilitás Antimikrobiális bevonat: csökkenti ez irritációt Active Contour technológia – tökéletesen követi az arc kontúrját Kétsoros vágórendszer (2 sor / körkés fej): 50 % -kal* nagyobb lefedés ComfortTrim kipattintható pajeszvágó Rozsdamentes acél pengék: kiváló vágási teljesítmény Hálózati üzemmód Automatikus feszültségilleszkedés Védő sapka 2 + 1 év garancia (+1 év garanciáért klikk ide) TARTOZÉK körkés fejek: SPR-PR13 / 44205530400
12 891 Ft
 
Xiaomi Soocas S5 sötétzöld többfunkciós borotva (XMSS5MFS)
Chipset típus:760G,
24 590 Ft
 
Philips S6620/11 BOROTVA
Nedves és száraz elektromos borotva MultiPrecision körkések, Súrlódás elleni bevonat, Multi Flex fejek, Védő üzemmód A MultiPrecision körkések még a rövid borostát is hatékonyan levágják Borotválkozzon gyorsan és alaposan. A MultiPrecision körkések a rövid és hosszú szőrszálakat – de még a visszamaradt borostát is – felemelik, hogy néhány mozdulattal levághassa azokat Súrlódás elleni bevonat a könnyed és sima borotválkozás érdekében A borotvagyűrűkön található speciális bevonat csökkenti a bőr súrlódását, könnyed és sima borotválkozást biztosítva, amely minimalizálja a bőr irritációját. 5 irányú arcforma-követés a kényelmes borotválkozás érdekében Az 5 irányba mozgó, rugalmas fejek egymástól függetlenül 5 irányba képesek elmozdulni, hogy kövessék arca vonalát, így a borotva kényelmesen, minimális ellenállással tud bőrén siklani. Gyengéd forgási sebesség a bőr maximális kényelme érdekében A bőr maximális kényelme érdekében kialakított gyengéd forgási sebességhez válassza az extra védelmi beállítást. Bőrvédő rendszer sima csúszást biztosít bőre védelme érdekében Borotválkozzon alaposan, karcolások és vágások nélkül. A bőrvédő rendszer lekerekített fejformájával sima csúszást biztosít, miközben óvja bőrét.   Az Aquatec egyszerre száraz és nedves borotválkozást biztosít Igazítsa borotválkozási szokásait az igényeihez. Az Aquatec Wet & Dry segítségével kényelmes száraz, illetve frissítő nedves borotválkozásban lehet része. A borotválkozás zselével vagy habbal akár a zuhany alatt is lehetséges.   1 óra töltési idő Töltse fel teljesen a borotvát mindössze 1 órán belül a nagy teljesítményű és energiahatékony lítiumion-akkumulátorral.   60 perc vezeték nélküli borotválkozás a teljes feltöltés után Borotválkozzon 60 percig vezeték nélkül az akkumulátor teljes feltöltését követően.   Leöblítheti a borotvát a csap alatt Csak nyissa fel a borotvafejet, hogy alaposan el tudja mosni a csap alatt.   Ikonokat tartalmazó LED-kijelző az intuitív borotvahasználatért Az intuitív kijelzőn fontos információk láthatók, így a lehető legjobb teljesítményt hozhatja ki a borotvából: – 3 szintes akkumulátor-jelző – Tisztításra emlékeztető jelzés – Akkumulátor lemerülését jelző fény – Borotvafej-cserére emlékeztető jelzés – Utazózárjelző.   Kioldás egyetlen érintéssel – így egyszerűen tisztítható Egyszerűen pattintsa le a fejet, és alaposan öblítse el a csap alatt.
40 190 Ft
 
Sencor SMS2001BK BOROTVA
Tulajdonságok: A beépített akkumulátorról vezeték nélkül üzemeltethetőKét egymástól független, lengő borotvafej, a felhasználó is kicserélhetiÖnélező, hosszabb élettartamú borotvakésekKészenléti időtartam: 15 napMűködési idő: 45 percTöltési idő: 8 óraTenyérbe illő ergonomikus készülékházSimára borotválás minimális súrlódássalSpirál töltővezeték, rugalmasan felveszi a kívánt méretetRendkívül csendes motor, magas fordulatszámmalLED töltésjelzőAutomatikus feszültségmegválasztás 100 és 240 V közöttIndításgátló kapcsolóBeépített NiMH akkumulátorMellékelt tartozékok: töltőkábel, porvédő tok, tisztítókefeTeljesítményfelvétel: 2 WHálózati vezeték hossza: 0,25 ? 1,5 mMéret (szélesség × mélység × magasság): 57 × 35 × 106 mmTömeg: 107 gFeszültség és frekvencia: 100 ? 240 V, 50/60 Hz 
4 290 Ft
 
Philips S5672/41 BOROTVA
Nedves és száraz elektromos borotva MultiPrecision pengerendszer, 5 irányba mozgó, rugalmas fejek, SmartClick szakállformázó A lekerekített fejű profil simán siklik, így védve bőrét Borotválkozzon alaposan, sérülések és vágások nélkül. A lekerekített fejű profillal rendelkező MultiPrecision pengerendszer gyengéden siklik tovább, miközben óvja az Ön bőrét. Kényelmes száraz vagy frissítő nedves borotválkozás az Aquatec segítségével Döntse el, hogyan szeretne borotválkozni. Az AquaTec nedves és száraz bevonattal választhatja a gyors, mégis kényelmes száraz borotválkozást, de borotválkozhat nedvesen is – gél vagy hab segítségével – akár a zuhany alatt is. Borotválja le szakálla sűrű részeit a 20%-kal nagyobb teljesítmény segítségével A Turbo+ üzemmód aktiválásával 20%-kal növelhető a teljesítmény, így még gyorsabban borotválhatja a szakálla sűrűbb részeit. A pengék felemelik a hosszú és rövid szőrszálakat a gyors borotválkozásért Borotválkozzon gyorsan és alaposan. MultiPrecision pengerendszerünk felemel és elvág minden szőrszálat és megmaradt borostát – mindössze néhány húzással. 5 irányba mozgó fejek a gyors és alapos borotválkozáshoz Az 5 irányba mozgó, rugalmas fejek 5 egymástól független mozdulattal biztosítják a bőrrel való szoros érintkezést, így még a nyak és az állkapocs vonalánál is gyorsan, alaposan tud borotválkozni. Leöblítheti a borotvát a csap alatt Egyszerűen pattintsa le a fejet, és alaposan öblítse el a csap alatt. 3 szintes akkumulátor- és utazózárjelzők Az intuitív kijelzőn fontos információk láthatók, így a lehető legjobb teljesítményt hozhatja ki a borotvából: - 3 szintes akkumulátor-jelző - Tisztításra emlékeztető jelzés - Akkumulátor lemerülését jelző fény - Borotvafej-cserére emlékeztető jelzés - Utazózárjelző 60 perc vezeték nélküli borotválkozás a teljes feltöltés után Egy órás töltéssel 60 perc üzemidő áll a rendelkezésére – ez nagyjából 20 borotválkozásnak felel meg. Ez a borotva csak vezeték nélküli módban működik. 1 óra töltési idő Borotválkozzon tovább minden egyes töltéssel, mindezt a hatékony, energiatakarékos, hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátornak köszönhetően. Végezzen gyorstöltést 5 percen keresztül, és egy borotválkozás erejéig elegendő lesz a töltöttség. Rápattintható szakállformázó 5 hosszbeállítással Újítsa meg stílusát a SmartClick szakállformázó tartozékkal. 5 hosszbeállítás közül választhat, így bármilyen formát elkészíthet a tökéletes borostától kezdve a rövid, elegánsan vágott szakállig. Lekerekített végek és fésűk a bőrirritáció megelőzésére. 2 év garancia, univerzális feszültségválasztás és cserélhető pengék Minden borotvánkra 2 éves, a világ minden részére kiterjedő garancia vonatkozik. Készülékeink minden feszültség mellett használhatók. A rendkívül tartós pengék 2 év után szorulnak csupán cserére.  
46 290 Ft
 
Philips S7930/16 BOROTVA
Nedves és száraz elektromos borotva   SkinGlide gyűrűk, GentlePrecision pengék, BeardAdapt érzékelő, Személyes borotválkozási terv   Mikrogömbökkel ellátott SkinGlide gyűrűk a simább csúszásért Tapasztalja meg a Philips speciális mikrogömb-technológiája által nyújtott egyenletes csúszást. Az aerodinamika csúszási elvei által ihletett borotvagyűrűket a bőr maximális kényelme érdekében több ezer parányi, üvegszerű gömböcske borítja.   A GentlePrecision pengék érzékeny bőr esetén is alapos borotválást biztosítanak Végezzen alapos borotválást akár érzékeny bőrön is keményített, rendkívül pontos pengékkel. A pengék élét úgy tervezték, hogy a szőrszálakat pontosan, a feszítés, a húzás és a visszatérések minimálisra csökkentésével vágják el akár 3 napos borostán is.   BeardAdapt érzékelő a sűrűbb területeken is hatékony borotválkozásért Borotválkozzon hatékonyan akár sűrűbb szakáll esetén is. A borotva érzékeli a szakáll sűrűségét, és automatikusan az igényekhez igazítja a teljesítményt.   A személyes borotválkozási terv megoldást kínál speciális bőrproblémáira Most egyéni tanácsokkal találhat megoldást olyan speciális bőrproblémáira, mint a kipirosodás, az irritáció és a benőtt szőrszálak. A bőrgyógyászokkal közösen kifejlesztett terv a GroomTribe alkalmazáson keresztül ad tanácsot borotválkozási szokásaival és technikájával kapcsolatban. Az alkalmazás minden borotválkozás alkalmával nyomon követi a fejlődését, és tanácsot ad a bőrproblémáival kapcsolatban.   A több irányba mozgó, rugalmas fejek a legkisebb erőkifejtés mellett is követik a vonalakat A minden vonalnál könnyedén hajló borotvafejekkel gyengéden követheti az arc és a nyak körvonalait. Ennek köszönhetően kisebb erőkifejtés szükséges az alapos borotváláshoz, és a bőr igénybevétele is minimális.   A bőrtípusához való érzékenybőr-borotválási beállítások Borotválkozzon a bőrtípusához javasolt sebességbeállításokkal, vagy válasszon önállóan a csatlakoztatott GroomTribe alkalmazáson keresztül. Normál, érzékeny és extra érzékeny opció áll rendelkezésre.   Az Aquatec egyszerre száraz és nedves borotválkozást biztosít Igazítsa borotválkozási szokásait az igényeihez. Az Aquatec Wet & Dry segítségével kényelmes száraz, illetve frissítő nedves borotválkozásban lehet része. A borotválkozás zselével vagy habbal akár a zuhany alatt is lehetséges.   SmartClick precíziós vágókészülék bajuszhoz és pajeszhoz Tökéletes külső a rápattintható precíziós trimmelővel. Ideális megoldás a bajusz gondozásához és a pajesz vágásához.   50 perc vezeték nélküli borotválkozás a teljes feltöltés után Borotválkozzon 50 percig vezeték nélkül az akkumulátor teljes feltöltését követően.   1 óra töltési idő Töltse fel teljesen a borotvát mindössze 1 órán belül a nagy teljesítményű és energiahatékony lítiumion-akkumulátorral.   Az 5 perces gyorstöltés 1 teljes borotválkozásra elegendő teljesítményt nyújt Késésben van? Csatlakoztassa a borotvát 5 percre, és 1 teljes borotválkozáshoz elegendő teljesítményt kap.
53 390 Ft
 
Philips S5100/06 BOROTVA
27 790 Ft
 
Philips S1231/41 BOROTVA
A PowerCut pengéket az egyenletesen alapos borotválásra fejlesztették ki A kényelmes és alapos borotválkozáshoz tervezett, precíziós kialakítású önélező pengék egyenletes borotválkozást tesznek lehetővé.   Tapasztalja meg a kényelmes, alapos borotválkozást a 4 irányba mozgó, rugalmas és lebegő fejek segítségével. A borotvafej igazodik az arc vonalához, ezáltal gyengéden, nagyobb nyomás nélkül ér a bőrhöz.   A borotva tisztítása egyszerű. Egyetlen gombnyomással pattintsa ki a borotvafejet, és öblítse le vízzel.   Borotválkozzon a kívánt időpontban – a borotvával, amely mindig készen áll. Használja vezeték nélkül, vagy csatlakoztassa a borotválkozáshoz, ha az akkumulátor lemerült.   Az intuitív jelzőről leolvashatja a borotva töltöttségi szintjét: alacsony, teljesen lemerült vagy teljesen feltöltött.   A 8 órás töltés után akár 40 percig is borotválkozhat. Vagy használja tápkábellel csatlakoztatva, ha az akkumulátor lemerült.   A 27 darab precíziós kialakítású önélező penge minden alkalommal alapos borotválkozást eredményez.   Tökéletes külső a beépített trimmelővel. Ideális megoldás a bajusz gondozásához és a pajesz vágásához.   Ergonomikus kialakításának köszönhetően borotválkozás közben biztonságos fogást biztosít, így magabiztosan használhatja a borotvát.   Mivel a borotva IPX7 vízálló besorolású, könnyedén tisztítható a csap alatt. Az IPX7 besorolás azt jelenti, hogy a vízbe merítést is kibírja akár 1 méterig, legfeljebb 30 percig.   Tisztán és biztonságban tarthatja a borotvafejet két borotválkozás között vagy utazáskor.
14 290 Ft
 
Philips S7311/66 BOROTVA
SkinGlide gyűrűk Tapasztalja meg a még kényelmesebb borotválkozást a mikrogömbökkel bevont, súrlódásmentes SkinGlide gyűrűkkel. Több ezer parányi, üvegszerű, gömböcske csökkenti a súrlódást és a felületi ellenállást a borotva és a bőr között. Ezáltal a borotva simán, könnyedén csúszik, és véd a bőrirritáció ellen. GentlePrecision PRO pengék Továbbfejlesztett, bőrvédő technológiával kialakított vágórendszerünket úgy terveztük, hogy csak a szőrszálakat vágja el, a bőrt ne. A V alakú pengék távol tartják maguktól a bőrt az alapos és sima borotválkozás érdekében – még 3 napos borosta esetén is. 5 irányban mozgó dinamikus rugalmas fejek Borotvafejeink könnyedén mozognak 5 irányban, és gyengéden követik az arc és a nyak minden körvonalát. Kisebb erőkifejtés szükséges az alapos borotváláshoz, és a bőr igénybevétele is minimális. Aquatec Wet & Dry Döntse el, hogyan szeretne borotválkozni. Az AquaTec nedves és száraz bevonattal választhatja a gyors, mégis kényelmes száraz borotválkozást, de borotválkozhat nedvesen is – gél vagy hab segítségével – akár a zuhany alatt is. 1 szintes akkumulátor-jelző Az intuitív kijelzőn fontos információk láthatók, így a lehető legjobb teljesítményt hozhatja ki a borotvából: 1 szintes akkumulátor-jelző - tisztításra emlékeztető jelzés - akkumulátor lemerülését jelző fény - borotvafej-cserére emlékeztető jelzés - utazózárjelző 50 perc vezeték nélküli borotválkozás Az energiatakarékos, hatékony lítium-ion akkumulátor rendszer két kényelmes lehetőséget kínál: Töltse egy órán keresztül az akár 50 perces borotválkozási idő érdekében, vagy végezzen gyorstöltést egy teljes borotválkozás érdekében. Az összes Shaver series 7000 modellt úgy tervezték, hogy kizárólag vezeték nélküli módban működjenek, ezáltal garantálható a biztonság nedves környezetben is. SmartClick precíziós vágókészülék Pattintsa fel bőrbarát precíziós formázónkat külseje tökéletessé tételéhez. Ideális a bajusz és a barkó gondozására. iF FORMATERVEZÉSI DÍJ 2016 Shaver Series 7000iF FORMATERVEZÉSI DÍJ 2016 Philips Green embléma A Philips Green termékei csökkenthetik a költségeket, az energiafelhasználást és a széndioxid-kibocsátást. Hogyan? Lényegesen környezetbarátabb megoldásokat kínálnak a Philips Green fókuszterületein - energiahatékonyság, csomagolás, veszélyes anyagok, tömeg, újrahasznosítás és selejtezés, megbízható működés a termék egész élettartama alatt. A Red Dot díj 2016 nyertese Shaver Series 7000A Red Dot díj 2016 nyertese
59 790 Ft
 
Sencor SMS2002RD BOROTVA
Tulajdonságok: A beépített akkumulátorról vezeték nélkül üzemeltethetőKét egymástól független, lengő borotvafej, a felhasználó is kicserélhetiÖnélező, hosszabb élettartamú borotvakésekKészenléti időtartam: 15 napMűködési idő: 45 percTöltési idő: 8 óraTenyérbe illő ergonomikus készülékházSimára borotválás minimális súrlódássalSpirál töltővezeték, rugalmasan felveszi a kívánt méretetRendkívül csendes motor, magas fordulatszámmalLED töltésjelzőAutomatikus feszültségmegválasztás 100 és 240 V közöttIndításgátló kapcsolóBeépített NiMH akkumulátorMellékelt tartozékok: töltőkábel, porvédő tok, tisztítókefeTeljesítményfelvétel: 2 WHálózati vezeték hossza: 0,25 ? 1,5 mMéret (szélesség × mélység × magasság): 57 × 35 × 106 mmTömeg: 107 gFeszültség és frekvencia: 100 ? 240 V, 50/60 Hz 
4 290 Ft
 
Remington XR1470 BOROTVA
A HyperFlex Aqua Pro jelenleg a legfejlettebb technológiával rendelkező és legfelszereltebb körkéses borotvánk. A ComfortFloat vágókések egymástól függetlenül le- és felfelé mozogva bármilyen szögből képesek elérni a szőrszálakat. A legmakacsabb területeken a turbó üzemmód a teljesítmény megnövelése révén segíti az erős borosta könnyed leküzdését. A forradalmian új HyperFlex technológia és a ComfortFloat vágókések lehetővé teszik, hogy a borotva a fejen és a nyakon rugalmasan elhajolva tökéletes lefedettségű borotválást végezzen. (összehasonlítva a Remington egysoros vágórendszerrel rendelkező borotváival) Ha sűrű borostával rendelkezel, akkor vízálló borotvára lesz szükséged. A HyperFlex borotvánk 100%-ig vízálló, így nedvesen és szárazon használva egyaránt csúcsteljesítményű borotválást biztosít. Kialakítása azt is lehetővé teszi, hogy borotva olajokkal és gélekkel együtt használva magasabb kényelmi szintre emeljük a borotválkozást. ComfortFloat pengék az alapos és hatékony borotválkozásért Antimikrobiális bevonat érzékeny bőrre HyperFlex technológia a nagyfokú flexibilitás érdekében PrecisionUltra vágórendszer ActiveContour XL kontúrkövető fejek Kétsoros vágórendszer (2 sor / körkés fej) 100% vízálló: száraz és nedves borotválkozási lehetőség Lítium akkumulátor Akkumulátoros üzemmód 90 perces töltési idő 60 perc vezeték nélküli használati idő 5 perces gyorstöltés funkció LED kijelző. A LED-es kijelző segítségével egyszerűen nyomon követhetjük a borotva akkumulátorának töltöttségi szintjét Úti zár. Ez a nélkülözhetetlen hordozható készülék a borotva ki- és bekapcsolására szolgáló praktikus úti zárral rendelkezik, ez gondoskodik róla, hogy az elegáns segédeszköz nemcsak teljesen biztonságban legyen az utazásod folyamán, hanem meg is őrizze a borotválkozáshoz általad kiválasztott beállításokat ComfortTrim –kipattintható pajeszvágó Automatikus feszültségilleszkedés Töltő állvány Tartó táska
30 590 Ft
 
Remington XR1530 BOROTVA
Technikai jellemzők Borotválkozási rendszer: LiftLogic pengék Nyírófej technológia: Körkéses Nedves működés: Igen Kialakítás Érzékeny bőrre alkalmas: Igen   Kijelző/vezérlés Töltöttségi szint kijelző: Igen   Áramellátás Működési mód: Akkumulátoros Elem/ akkumulátor típusa: Lítium akkumulátor Max. működési idő: 50 perc Töltési idő: 4 óra   Általános jellemzők Extra információ: Online regisztráció esetén +1 év gyártói garancia! Különleges jellemzők: Kontúrkövetés, Antimikrobiális bevonat, Kipattintható pajeszvágó Szín: Fekete, Piros Doboz tartalma: Remington XR1530, Tartó táska Gyártói garancia: 24 hónap
21 990 Ft
 
Sencor SMS5012GR BOROTVA
A teljes egység vízálló és folyó víz alatt mosható  A vezeték nélküli működtetést egy beépített újratölthető akkumulátor teszi lehetővé  A három különálló hajlítható borotvafej maximális kényelmet biztosít borotválkozás közben, és nem irritálja a bőrt  A 4D technológiának köszönhetően a különálló hajlítható borotvafejek tökéletesen idomulnak a különféle arckontúrokhoz  A 4D technológia lehetővé teszi a borotvafejek négy különböző irányba történő hajlítását  Felhasználói korrekció funkcióval ellátott borotvafejek  Speciális hosszú élettartamú borotvakések  A trimmelő tartozék lehetővé teszi a szakáll, barkó, bajusz stb. tökéletes trimmelését.  Ha teljesen fel volt töltve, napi 1-2 perces használat mellett a borotva egy hónapig működőképes töltés nélkül.  Működési idő: 40 perc  Töltési idő: 2 óra  Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe  Egyenletes borotválás minimális dörzsöléssel  Ultracsendes nagy teljesítményű motor  LED-es töltésjelző Beépített Li-ion akkumulátor (500  mAh)  Kiegészítők: hálózati kábel, tisztítókefe, borotva tartozék, trimmelő tartozék, borotva tartozék védője, praktikus utazó tok  Hálózati kábel hossza: 1,9 m  Méretek (szélesség x mélység x magasság): 60 × 60 × 160 mm  Súly: 150 g  Feszültség és frekvencia: 100-240 V, 50 Hz
13 890 Ft
 
Philips S1323 BOROTVA
20 790 Ft
 
Eta 334390000 BOROTVA
Az ETA Christoph vezeték nélküli borotva praktikus társa lesz otthon és utazás közben is. A háromfejű borotvarendszernek köszönhetően tökéletesen követi az arc vonalait, ezáltal biztosítva a sima arcbőrt. Az összecsukható trimmer segít a bajusz és szakáll könnyebb vágásához. Az akkumulátor (3,7 V Li-Ion) töltése egyszerű a C típusú USB-kábelen keresztül, ami 150 perces működést biztosít, azaz akár több hétig tartó napi borotválkozást is képes biztosítani. A töltöttségi szintet LED- kijelző jelzi. Az ETA Christoph borotva magas szintű vízállósággal (IPX7) rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a rutinszerű karbantartást – könnyedén mosható folyó víz alatt és a géphez tartozó kefe még könnyebbé teszi tisztítást. A borotva zár funkcióval is rendelkezik, hogy védelmet nyújtson a poggyászában való hordozás esetén vagy a gyermekek kezében történő véletlenszerű kioldás ellen. Az ETA Christoph 3343 90000 borotva csak arcon használható. Borotvagép akkumulátoros működéssel (akár 150 perc) LED kijelzővel és vízálló kivitellel. Borotva gép Háromfejű borotva rendszer figyeli az arc kontúrjait Dönthető vágó (bajuszra, pajeszre, stb.) Akkumulátor 3.7 V Li-Ion Akkumulátoros működés akár 150 perc Mosható a könnyű karbantartás érdekében Csak akkumulátoros üzemmód A kezelőgombok záró funkciója Jól látható LED kijelző Tisztító kefe Modern és elegáns dizájn Vízálló (IPX7) USB TYPE-C tápkábel való töltés  
14 290 Ft
 
Beurer HR 8000 BOROTVA KÖRKÉSES
Precíziós nyírórendszer 3 rugós duplagyűrűs nyírófejjel Kiegészítő 2 az 1-ben szakáll- és pajeszformázóval Beépített felpattanó kontúrnyíróval LED kijelző akkumulátor-, biztonságizár- és töltéskijelzéssel, valamint karbantartási figyelmeztetővel Folyó víz alatt higiénikusan tisztítható, levehető borotvafejegység Vízálló készülék (IPX6) Beépített gyorstöltő funkció Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor: min. 60 percnyi borotválkozáshoz; min.90 perces töltési idő A borotválkozás akkumulátorról vagy hálózati üzemről is lehetséges Kiegészítő 2 az 1-ben szakáll- és pajeszformázó Beépített felpattanó kontúrnyíróval Védősapkával Tisztítóecsettel Praktikus tárolótasakkal
13 990 Ft
 
Remington XF8705 BOROTVA
Hybrid Intercept technológia: előzetesen levágja a hosszabb szőrszálakat, így azok könnyebben beletalálnak a sziták lyukacskáiba Active Hybrid technológia LiftLogic szita AccuCut pengék Billenő és kontúrkövető technológia Lítium akkumulátor 60 perc vezeték nélküli használati idő 90 perces töltési idő 5 perces gyorstöltés LED kijelző: mutatja a hátralevő borotválkozási időt ComfortTrim –kipattintható pajeszvágó Automatikus feszültség illeszkedés Akkumulátoros üzemmód 100% vízálló, száraz és nedves használat Biztonsági zár Töltő állvány Tartó táska Érj el gyors, precíz eredményt a CaptureCut Pro rezgőkéses borotvánkkal. A LiftLogic szita kialakításának köszönhetően a fej aktív módon követi az arc kontúrját és éri el a szőrszálakat - nőjenek azok bármilyen irányban - ezáltal kivételesen alapos és kevesebb irritációval járó borotválkozást biztosít, a Hybrid Intercept technológiának köszönhetően pedig a borotva előzetesen levágja a hosszabb szőrszálakat, így azok könnyebben beletalálnak a sziták lyukacskáiba, így gyorsabb és hatékonyabb a borotválkozás.
21 190 Ft
 
Eta 234390000 BOROTVA
Az ETA Charlie borotva megfelelő társa lesz, ha egyszerűen szeretne gondos és ápolt külsőt. A háromfejű vágási rendszerének köszönhetően tökéletesen követi az arc kontúrjait, így biztosítva az igazán sima arcbőrt. Férfias arc Az ETA Charlie borotva hálózati és akkumulátoros működésre is képes. A töltése C típusú USB-kábelen keresztül történik, és a gép akár 90 perc üzemidőt is elbír. Mind a működést, mind a töltést egyaránt jelzőlámpák jelzik. A gép modern és elegáns stílusa mellett, ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik a kézbe. A géphez tartozó kefe megkönnyíti annak tisztítását használat után. Az ETA Charlie 2343 90000 borotva csak arcon használható. Háromfejű borotva rendszer figyeli az arc kontúrjait Dönthető vágó (bajuszra, pajeszre, stb.) Akumulátor 3.7 V Li-Ion Akkumulátoros működés akár 90 perc Hálózati és akkumulátoros működés lehetősége Töltési fényjelző Tisztító kefe Modern és elegáns dizájn USB TYPE-C tapkábel való töltés Technikai paraméterek: Működési idő 90 perc Energia forrás hálózati 230 V Energia forrás akkumulátoros (Li-ion) LCD kijelző Nem Használat és karbantartás nem mosható LED Igen  
9 990 Ft
 
Philips S1223/41 BOROTVA
20 690 Ft
 
Sencor SMS4013RD BOROTVA
SENCOR SMS 4013RD Villanyborotva piros SMS4013RD A beépített akkumulátorról vezeték nélkül üzemeltethető Három egymástól független lengő borotvafej, a felhasználó is kicserélheti Hosszú élettartamú borotvakések Teljesen feltöltött akkumulátorról, napi kb. 2,5 perces használat esetén, a készülék 1 hónapig utántöltés nélkül használható Működési idő: 75 perc Töltési idő: 8 óra Tenyérbe illő ergonomikus készülékház Simára borotválás minimális súrlódással Rendkívül csendes motor, magas fordulatszámmal LED töltésjelző Indításgátló kapcsoló Beépített NiMH akkumulátor (600 mAh) Mellékelt tartozékok: töltőkábel, tisztítókefe Teljesítményfelvétel: 3W Hálózati vezeték hossza: 0,8 m Méret (szélesség × mélység × magasság): 55 × 52 × 132 mm Tömeg: 150 g Feszültség és frekvencia 220-240V, 50 Hz
6 990 Ft
 
Philips S5400/06 BOROTVA
31 190 Ft
 
Sencor SMS5013RD BOROTVA
A teljes egység vízálló és folyó víz alatt mosható  A vezeték nélküli működtetést egy beépített újratölthető akkumulátor teszi lehetővé  A három különálló hajlítható borotvafej maximális kényelmet biztosít borotválkozás közben, és nem irritálja a bőrt  A 4D technológiának köszönhetően a különálló hajlítható borotvafejek tökéletesen idomulnak a különféle arckontúrokhoz  A 4D technológia lehetővé teszi a borotvafejek négy különböző irányba történő hajlítását  Felhasználói korrekció funkcióval ellátott borotvafejek  Speciális hosszú élettartamú borotvakések  A trimmelő tartozék lehetővé teszi a szakáll, barkó, bajusz stb. tökéletes trimmelését.  Ha teljesen fel volt töltve, napi 1-2 perces használat mellett a borotva egy hónapig működőképes töltés nélkül.  Működési idő: 40 perc  Töltési idő: 2 óra  Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe  Egyenletes borotválás minimális dörzsöléssel  Ultracsendes nagy teljesítményű motor  LED-es töltésjelző Beépített Li-ion akkumulátor (500  mAh)  Kiegészítők: hálózati kábel, tisztítókefe, borotva tartozék, trimmelő tartozék, borotva tartozék védője, praktikus utazó tok  Hálózati kábel hossza: 1,9 m  Méretek (szélesség x mélység x magasság): 60 × 60 × 160 mm  Súly: 150 g  Feszültség és frekvencia: 100-240 V, 50 Hz
13 890 Ft
 
Philips S7960/17 BOROTVA
Nedves és száraz elektromos borotva   SkinGlide gyűrűk, GentlePrecision pengék, BeardAdapt érzékelő, Személyes borotválkozási terv   Mikrogömbökkel ellátott SkinGlide gyűrűk a simább csúszásért Tapasztalja meg a Philips speciális mikrogömb-technológiája által nyújtott egyenletes csúszást. Az aerodinamika csúszási elvei által ihletett borotvagyűrűket a bőr maximális kényelme érdekében több ezer parányi, üvegszerű gömböcske borítja.   A GentlePrecision pengék érzékeny bőr esetén is alapos borotválást biztosítanak Végezzen alapos borotválást akár érzékeny bőrön is keményített, rendkívül pontos pengékkel. A pengék élét úgy tervezték, hogy a szőrszálakat pontosan, a feszítés, a húzás és a visszatérések minimálisra csökkentésével vágják el akár 3 napos borostán is.   BeardAdapt érzékelő a sűrűbb területeken is hatékony borotválkozásért Borotválkozzon hatékonyan akár sűrűbb szakáll esetén is. A borotva érzékeli a szakáll sűrűségét, és automatikusan az igényekhez igazítja a teljesítményt.   A személyes borotválkozási terv megoldást kínál speciális bőrproblémáira Most egyéni tanácsokkal találhat megoldást olyan speciális bőrproblémáira, mint a kipirosodás, az irritáció és a benőtt szőrszálak. A bőrgyógyászokkal közösen kifejlesztett terv a GroomTribe alkalmazáson keresztül ad tanácsot borotválkozási szokásaival és technikájával kapcsolatban. Az alkalmazás minden borotválkozás alkalmával nyomon követi a fejlődését, és tanácsot ad a bőrproblémáival kapcsolatban.   A több irányba mozgó, rugalmas fejek a legkisebb erőkifejtés mellett is követik a vonalakat A minden vonalnál könnyedén hajló borotvafejekkel gyengéden követheti az arc és a nyak körvonalait. Ennek köszönhetően kisebb erőkifejtés szükséges az alapos borotváláshoz, és a bőr igénybevétele is minimális.   A bőrtípusához való érzékenybőr-borotválási beállítások Borotválkozzon a bőrtípusához javasolt sebességbeállításokkal, vagy válasszon önállóan a csatlakoztatott GroomTribe alkalmazáson keresztül. Normál, érzékeny és extra érzékeny opció áll rendelkezésre.   Az Aquatec egyszerre száraz és nedves borotválkozást biztosít Igazítsa borotválkozási szokásait az igényeihez. Az Aquatec Wet & Dry segítségével kényelmes száraz, illetve frissítő nedves borotválkozásban lehet része. A borotválkozás zselével vagy habbal akár a zuhany alatt is lehetséges.   SmartClick szakállformázó 5 hosszbeállítással Újítsa meg stílusát a SmartClick szakállformázó tartozékkal. 5 hosszbeállítás közül választhat, így bármilyen formát elkészíthet a tökéletes borostától kezdve a rövid, elegánsan vágott szakállig. A szakállformázót akár borotválkozás előtti vágásra is használhatja. Lekerekített végek és fésűk a bőrirritáció megelőzésére.   50 perc vezeték nélküli borotválkozás a teljes feltöltés után Borotválkozzon 50 percig vezeték nélkül az akkumulátor teljes feltöltését követően.   1 óra töltési idő Töltse fel teljesen a borotvát mindössze 1 órán belül a nagy teljesítményű és energiahatékony lítiumion-akkumulátorral.     Az 5 perces gyorstöltés 1 teljes borotválkozásra elegendő teljesítményt nyújt Késésben van? Csatlakoztassa a borotvát 5 percre, és 1 teljes borotválkozáshoz elegendő teljesítményt kap.
57 390 Ft
 
Philips S1133/41 BOROTVA
A PowerCut pengéket az egyenletesen alapos borotválásra fejlesztették ki A kényelmes és alapos borotválkozáshoz tervezett, precíziós kialakítású önélező pengék egyenletes borotválkozást tesznek lehetővé. Tapasztalja meg a kényelmes, alapos borotválkozást a 4 irányba mozgó, rugalmas és lebegő fejek segítségével. A borotvafej igazodik az arc vonalához, ezáltal gyengéden, nagyobb nyomás nélkül ér a bőrhöz. A borotva tisztítása egyszerű. Egyetlen gombnyomással pattintsa ki a borotvafejet, és öblítse le vízzel. Borotválkozzon a kívánt időpontban – a borotvával, amely mindig készen áll. Használja vezeték nélkül, vagy csatlakoztassa a borotválkozáshoz, ha az akkumulátor lemerült. Az intuitív jelzőről leolvashatja a borotva töltöttségi szintjét: alacsony, teljesen lemerült vagy teljesen feltöltött. A 8 órás töltés után akár 40 percig is borotválkozhat. Vagy használja tápkábellel csatlakoztatva, ha az akkumulátor lemerült. A 27 darab precíziós kialakítású önélező penge minden alkalommal alapos borotválkozást eredményez. Mivel a borotva IPX7 vízálló besorolású, könnyedén tisztítható a csap alatt. Az IPX7 besorolás azt jelenti, hogy a vízbe merítést is kibírja akár 1 méterig, legfeljebb 30 percig. Ergonomikus kialakításának köszönhetően borotválkozás közben biztonságos fogást biztosít, így magabiztosan használhatja a borotvát. A védősapka tisztán tartja a borotvafejet két borotválkozás között Tisztán és biztonságban tarthatja a borotvafejet két borotválkozás között vagy utazáskor.
10 991 Ft
 
Philips S6680/26 BOROTVA
Nedves és száraz elektromos borotva   MultiPrecision körkések, Súrlódás elleni bevonat, Multi Flex fejek, Védő üzemmód   A MultiPrecision körkések még a rövid borostát is hatékonyan levágják Borotválkozzon gyorsan és alaposan. A MultiPrecision körkések a rövid és hosszú szőrszálakat – de még a visszamaradt borostát is – felemelik, hogy néhány mozdulattal levághassa azokat.   Súrlódás elleni bevonat a könnyed és sima borotválkozás érdekében A borotvagyűrűkön található speciális bevonat csökkenti a bőr súrlódását, könnyed és sima borotválkozást biztosítva, amely minimalizálja a bőr irritációját.   5 irányú arcforma-követés a kényelmes borotválkozás érdekében Az 5 irányba mozgó, rugalmas fejek egymástól függetlenül 5 irányba képesek elmozdulni, hogy kövessék arca vonalát, így a borotva kényelmesen, minimális ellenállással tud bőrén siklani.   Gyengéd forgási sebesség a bőr maximális kényelme érdekében A bőr maximális kényelme érdekében kialakított gyengéd forgási sebességhez válassza az extra védelmi beállítást.   Bőrvédő rendszer sima csúszást biztosít bőre védelme érdekében Borotválkozzon alaposan, karcolások és vágások nélkül. A bőrvédő rendszer lekerekített fejformájával sima csúszást biztosít, miközben óvja bőrét.   Az Aquatec egyszerre száraz és nedves borotválkozást biztosít Igazítsa borotválkozási szokásait az igényeihez. Az Aquatec Wet & Dry segítségével kényelmes száraz, illetve frissítő nedves borotválkozásban lehet része. A borotválkozás zselével vagy habbal akár a zuhany alatt is lehetséges.   1 óra töltési idő Töltse fel teljesen a borotvát mindössze 1 órán belül a nagy teljesítményű és energiahatékony lítiumion-akkumulátorral.   60 perc vezeték nélküli borotválkozás a teljes feltöltés után Borotválkozzon 60 percig vezeték nélkül az akkumulátor teljes feltöltését követően.   Leöblítheti a borotvát a csap alatt Csak nyissa fel a borotvafejet, hogy alaposan el tudja mosni a csap alatt.   Ikonokat tartalmazó LED-kijelző az intuitív borotvahasználatért Az intuitív kijelzőn fontos információk láthatók, így a lehető legjobb teljesítményt hozhatja ki a borotvából: – 3 szintes akkumulátor-jelző – Tisztításra emlékeztető jelzés – Akkumulátor lemerülését jelző fény – Borotvafej-cserére emlékeztető jelzés – Utazózárjelző.   Kioldás egyetlen érintéssel – így egyszerűen tisztítható Egyszerűen pattintsa le a fejet, és alaposan öblítse el a csap alatt.
47 589 Ft
 
Sencor SMS4011BL BOROTVA
SENCOR SMS 4011BL Villanyborotva kék SMS4011BL A beépített akkumulátorról vezeték nélkül üzemeltethető Három egymástól független lengő borotvafej, a felhasználó is kicserélheti Hosszú élettartamú borotvakések Teljesen feltöltött akkumulátorról, napi kb. 2,5 perces használat esetén, a készülék 1 hónapig utántöltés nélkül használható Működési idő: 75 perc Töltési idő: 8 óra Tenyérbe illő ergonomikus készülékház Simára borotválás minimális súrlódással Rendkívül csendes motor, magas fordulatszámmal LED töltésjelző Indításgátló kapcsoló Beépített NiMH akkumulátor (600 mAh) Mellékelt tartozékok: töltőkábel, tisztítókefe Teljesítményfelvétel: 3W Hálózati vezeték hossza: 0,8 m Méret (szélesség × mélység × magasság): 55 × 52 × 132 mm Tömeg: 150 g Feszültség és frekvencia 220-240V, 50 Hz
6 990 Ft
1
PCX 2006-2021.
Kapcsolat: [email protected]
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...