• logo
    Kategóriák
  • Kategóriák

KONYHAI TUDÁSTÁR - 250 TIPP, TECHNIKA, RECEPT - DAVIS, JENNI

 
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 777461
4.150 Ft -25 % 3.112 Ft
1-2 munkanap
 
 
 
 
 
 
 
  • Leirás
  • Paraméterek
Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak azt mutatja be, HOGYAN kell főzni, hanem azt is elmagyarázza, MI TÖRTÉNIK a serpenyőben vagy a fazékban sütés-főzéskor.Bemutatjuk a húsok, halak, hüvelyesek, tészták és gabonafélék klasszikus elkészítési módját, és beavatjuk az olvasót a süteménykészítés és kenyérsütés titkaiba. A könyvünkben szereplő sok-sok hasznos ismeret, tanács magabiztossá teszi a gasztronómia iránt érdeklődőket akár valamelyik receptünket készítik el, akár a konyha-szekrényben lapuló hozzávalókból rögtönöznek finomságot. A konyhában eltöltött időt örömtelivé varázsolhatjuk, ha megfogadjuk a kötetben található hasznos tanácso-kat, tippeket. Akárcsak egy izgalmas főzőtanfolyamon, ínycsiklandó ételek receptjeivel ismerkedhetünk meg, amelyek elkészítésekor gyakorlatban is kipróbálhatjuk az újonnan megszerzett technikai tudást és a fortélyokat. ISBN: 9789630984126
Kiadó: KOSSUTH KIADÓ ZRT.
Szerző: DAVIS, JENNI
Kiadás éve: 2016
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: szombat
Csomagautomata Automatában: szombat
Posta Pont Posta Ponton: szombat
MOL Pont MOL Ponton: szombat
COOP Pont Coop Ponton: szombat
Duna Plaza Személyesen: péntek

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat
Darabszám: 0 Darab
Összesen : 0 Ft