• Kategóriák
  • Kategóriák

KONYHAI KÉSTECHNIKÁK - LUMB, MARIANNE

 
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 722930
4.150 Ft -25 % 3.112 Ft
1-2 munkanap
 
 
 
 
 
 
 
  • Leirás
  • Paraméterek
Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segít a választásban, melyik kést használjuk, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez.Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk,vagdaljunk, filézzünkTanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mimódon használjuk a leghatékonyabbanRészletes fényképes útmutatónk segítségével sajátíthatjuk el az egyesételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan ésmegbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat. ISBN: 9789636894122
Kiadás éve: 2011
Kiadó: GABO TALENTUM
Szerző: LUMB, MARIANNE
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: kedd
Csomagautomata Automatában: kedd
Posta Pont Posta Ponton: kedd
MOL Pont MOL Ponton: kedd
COOP Pont Coop Ponton: kedd
Duna Plaza Személyesen: szombat

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat
PCX 2006-2016. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva