KONYHAI KÉSTECHNIKÁK - LUMB, MARIANNE KONYHAI KÉSTECHNIKÁK - LUMB, MARIANNE KONYHAI KÉSTECHNIKÁK - LUMB, MARIANNE
KONYHAI KÉSTECHNIKÁK - LUMB, MARIANNE KONYHAI KÉSTECHNIKÁK - LUMB, MARIANNE KONYHAI KÉSTECHNIKÁK - LUMB, MARIANNE
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: szerda
Csomagautomata Posta automatában: szerda
Posta Pont Posta Ponton: szerda
MOL Pont MOL Ponton: szerda
COOP Pont Coop Ponton: szerda
Duna Plaza Személyesen: kedd
  Kedvenc
  
  • Leírás
  • Paraméterek
Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segít a választásban, melyik kést használjuk, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez.Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk,vagdaljunk, filézzünkTanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mimódon használjuk a leghatékonyabbanRészletes fényképes útmutatónk segítségével sajátíthatjuk el az egyesételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan ésmegbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat. ISBN: 9789636894122
Kiadás éve: 2011
Kiadó: GABO TALENTUM
Szerző: LUMB, MARIANNE
Elérhető: 1-2 munkanap
3 977 Ft -25 %
2 983 Ft

Ez is érdekelhet

Értékelés
Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Még senki sem értékelte ezt a terméket. Légy Te az első!
PCX 2006-2016. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...