• Leirás
  • Paraméterek
A Gluténmentes konyha és a Cukormentes konyha sikerén felbuzdulva folytatjuk sorozatunkat. Koleszterin és trigliceridek két szó, amely manapság egyre többeknek cseng ismerősen. A könyv segítségével ezeket a fontos értékeket ellenőrzés alatt tarthatjuk anélkül, hogy lemondanánk a finom ízekről, és túlságosan sok áldozatot kellene hoznunk az étkezéseink során. Ez a könyv nem csak azokhoz szól, akiknek saját ellenőrzött étrendet kell betartaniuk, hanem mindazokhoz, akik szívükön viselik az egészségüket. Kiegyensúlyozott táplálkozással a zavarok könnyen megelőzhetőek, illetve kezelhetőek, mielőtt súlyosabb betegséggé válnának. ISBN: 9786155178887
Kiadó: SAXUM KIADÓ
Szerző: GIUSEPPE SANGIORGI CELLINI-ANNAMARIA TOT
Kiadás éve: 2016
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 515916
Várható átvétel:
Péntek:
Duna Plaza
Szombat:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat