fb pixel code
Ízesítőszerek | PCX.hu - Ízesítőszerek
  • logo
    Kategóriák
    Kategóriák
 

Szirup, 0,7 l, MONIN, csokoládé

A csokoládé eredete legalább 4000 évre nyúlik vissza. Közép-Amerika őslakosai a kakaóbabot (Theobroma=istenek eledele) egy forró, habos, keserű ital készítésére használták, melyet csokoládénak neveztek. Ez a készítmény szent volt és a termékenységgel, bölcsességgel kapcsolták össze. Miután Kolumbusz Kristóf bemutatta Európában a csokoládét, rögtön népszerűvé vált. A következő századokban felfedezték, hogy tejjel és kakaóvajjal is lehet keverni a kakaót, és ebből készül 1876 óta, amit mi 'csokoládénak' nevezünk. A MONIN Csokoládé alap íz, de más ízekkel együtt is keverhető. Kávékülönlegességekben, desszertekben és főzéshez is használják.
 

Szirup, 0,7 l, MONIN, vanília

A világ legkiválóbb vanília szirupját a legkiválóbb vanília esszenciából kell készíteni. A MONIN több mint 90 éve Madagaszkár szigetéről származó prémium vanília kivonatot használ. Ez a színtiszta esszencia adja a MONIN Vanília szirup kiválóságát. Fedezze fel, hogy a méltán népszerű MONIN Vanília szirup hogyan javít fel gyakorlatilag bármely italt!
 

Szirup, 0,7 l, MONIN, karamell

A karamell kifejezés karamellizált cukrot jelent, hagyományosan egy edényben kevés vízzel olvasztjuk a cukrot. A karamell gazdag ízét és színét a cukor melegítési és olvasztási eljárásától kapja. A karamellt alap ízként élvezik, melyet más ízekkel harmóniában is használnak. A sokoldalú MONIN Karamell sziruppal számtalan csodás italt készíthetünk. Kávékülönlegességekben, koktélokhoz, desszertekben és főzéshez is kiváló!
Ízesítõszerek akciós áron, országos kiszállítással és több mint 4000 átvételi ponton. Ízesítõszerek
Gyártó
Kategória
Ár:
Ft
-
Ft
PCX 2006-2018. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...