fb pixel code
KATEGÓRIA KATEGÓRIA
Szűrő
Kategória
Gyártó
Ár:
908 találat.
Rendezés:  
 
Könyökalátét, kétoldalas, A3, STIEFEL "A magyar ábécé betűi"
vízálló, kétoldalas A3 méretű alátét Az összes betűt (kis- és nagybetűket, ékezeteket) bemutató új tablónk készítésekor több, mint 1000 gyermeket kérdeztünk meg arról, hogy az egyes betűkről mi jut eszükbe. A rajzokkal illusztrált kiadvány hátán a vonal-elemek és az írott betűk gyakorlására van lehetőség.
1 128 Ft
 
Könyökalátét, heti tervezővel, VICTORIA
- 30 lap - a hátlap felületének köszönhetően nem csúszik - magyar nyelvű - méret: 33 x 47 cm
1 557 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, STIEFEL "Csillagok/Csillagképek és bolygók"
A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: - védik az asztalt a karcolástól, - egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. - minkét oldalon használhatók - mérete: 45 x66 cm
2 372 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, A3, STIEFEL "Az elemek periódusos rendszere"
Az egyes elemek fizikai illetve kémiai jellemzőit a tabló két oldalán ábrázoltuk. Az előoldalon a kémiai tulajdonságok kaptak hangsúlyt az egyes mezők adatai között, míg a hátoldalon a fizikai jellemzők. Természetesen a rendszám és egyéb alapvető információk mindkét oldalon egyaránt megtalálhatók.
1 128 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, A3, STIEFEL "Szorzótábla"
vízálló, kétoldalas A3 méretű alátét Az egyszeregy a matematika alapja. Ezzel a munkalappal játékosan elsajátítható a szorzótábla 1-10-ig. Gyakoroljon együtt gyermekével a hátoldalon, ahol az eredményeket nem írtuk be! A tanuló önmagát is tudja ellenőrizni, és egyedül is tud gyakorolni egészen addig, amíg végleg be nem vésődnek az alapok.
1 128 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, A3, STIEFEL "Mértékegységeink / Műveletek tört és egészszámokkal"
vízálló, kétoldalas A3 méretű alátét A mértékegységek áttekintése szemléletes rajzokkal, amelyek segítenek a tanultak rögzülésében. Hátoldalán egyszerű törtfogalmakkal.
1 128 Ft
 
Könyökalátét, 470x330 mm, PANTA PLAST, jegyzettömbös
színes könyökalátét vonalzóval és szorzótáblával 30 lap/csomag
1 158 Ft
 
Vágóalátét, barkácsoláshoz, A3, WEDO "Comfortline", zöld
"öngyógyuló" barkácsalátét mindkét oldalán centiméter rácsozással, különböző átmérőjű körökkel és szögekkel nyomtatott 3-rétegű, extrém vágásálló középső réteggel, mindkét elasztikus fedőréteg beengedi magába a vágást és kíméli a vágószerszám élét vastagság: 3 mm mérete: 45 x 30 cm a rácsozás mérete: 43x28 cm
3 684 Ft
 
Könyökalátét, 648x509 mm, PANTA PLAST, víztiszta
áttetsző vinyl anyag nem csúszik lekerekített sarkak
2 590 Ft
 
Könyökalátét, A3, 410x275 mm, színezhető, PANTA PLAST, kaméleon
762 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, STIEFEL "Magyarország domborzata/Bortérkép"
A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: - védik az asztalt a karcolástól, - egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. - minkét oldalon használhatók - mérete: 45 x66 cm
2 372 Ft
 
Könyökalátét, VICTORIA "A történelmi Magyarország"
- laminált karton - könnyen tisztítható, időtálló anyag
1 449 Ft
 
Könyökalátét, 500x130, heti tervezővel, SIGEL
52 lap
2 597 Ft
 
Könyökalátét, VIQUEL "Európa országai"
- műanyag - nedves ruhával tisztítható - anyaga: PVC - méret: 598x365 mm
2 202 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, A3, STIEFEL "Magyar történeti emlékhelyek a Kárp-medencében / művelődéstörténeti áttekintő "
védik az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. minkét oldalon használhatók mérete:30x40 cm A térkép a magyar történelmi emlékhelyeket és a magyar nemzeti kincseket veszi számba. A Kárpát-medence legismertebb látványosságait színes akvarell rajzok elevenítik meg. A negyvennyolcas és a Rákóczi-szabadságharc emlékhelyeit is bemutató térkép a jelentős búcsújáróhelyeket, templomokat piktogrammal ábrázolja. A jelenlegi közép-európai országhatárok mellett vékonyabb vonallal feltüntettük a történelmi Magyarország határát is.
1 128 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, A3, STIEFEL "Gyerek Mo. közigazgatása / színes vaktérképpel"
védik az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. minkét oldalon használhatók mérete:30x40 cm A legkisebbeknek készült az új kétoldalas Magyarország térkép, mely csak az alsó tagozatosok számára szükséges információkat tartalmazza. A Magyarország közigazgatását ábrázoló térkép a megyék és a fontos nagyvárosok feltüntetése mellett, a jellegzetes épületek rajzaival megismerésre ösztönzi a gyermekeket vagy emlékezteti őket a családi kirándulásokon látott szépségekre. Az alátét hátoldalán Magyarország színes vaktérképe látható, így kikérdezhetők az előoldalon látottak.
1 128 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, STIEFEL "Világ állatai"
A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: védik az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. minkét oldalon használhatók mérete: 45 x66 cm ?A Föld állat- és növényvilága című könyöklő élethű, művészi pontossággal készült, egyedi rajzokkal mutatja be földünk állatvilágát, ügyesen egyensúlyozva a jól ismert fajok és a különlegességek felvonultatása között. Az állatrajzokat egy hiteles, jól használható világtérképen helyeztük el, amely egyszersmind bemutatja Földünk ?övezetességeit? is ? a tundrákat, tajgákat, sivatagokat és a többit ?, azaz az éghajlati sajátosságok alapján kialakult növénytakarót, és az ezekből következő sajátos ökoszisztémát. Így könyöklőt nézegetve, akár gyermek, akár felnőtt felhasználóról is legyen szó, a biológia- vagy földrajzórán elhangzó, elsőre homályosnak tűnő fogalmak is egyből világossá válnak. A termék alján látható, élőhelyenkénti jellegzetes kis fényképek szintén a jobb megértést szolgálják. A könyöklő hátoldalán, a még jobb tisztánlátás végett, világtérkép nélkül, nagyobb méretben, az égövek szerint sorba rakva láthatjuk az előoldalon szerepeltetett állatrajzokat.?
2 372 Ft
 
Könyökalátét, A3, 410x275 mm, színezhető, PANTA PLAST, virágos
762 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, A3, STIEFEL "Kerékpáros túlélés tízparancsolata"
védik az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. minkét oldalon használhatók mérete:30x40 cm A maga nemében rendkívüli, hazánkban eddig soha nem látott termék a ?Kerékpáros túlélés tízparancsolata?, amely hasznos útmutatásul szolgál nemcsak a diákok,  hanem az égbe szökő benzinárak miatt, vagy az egészségük megőrzése céljából kerékpárra ?pattanó? idősebb korosztály számára is: egyik oldalán bemutatja a KRESZ legfrissebb és hatályos rendelkezései alapján a kerékpár kötelező felszerelését (amelynek bonyolultságával kapcsolatban napjainkban is számos tévhit kering), a kerékpáros nem kötelező, de ajánlott felszereléseit (mint például a bukósisak, vagy egy jó kerékpárlakat), a leggyakoribb útjelzőtáblákat, amelyekkel egy kerékpáros találkozik, sőt, azt is, hogy a városi forgalomban az autókhoz viszonyítva lehetőség szerint hol kell közlekednie a kerékpárosnak, hogy mindig jól látható maradjon. Azonban az igazi szenzációt a könyöklő másik oldalán láthatjuk: egy madártávlatból nézett, Deák Kázmér grafikusművész tollából származó, élethűen, ám humorosan megrajzolt várost, amelyben a kerékpárosokra nézve tíz legveszélyesebb szituációt ábrázoltuk, a könyöklő sarkába kerülő magyarázatokkal, avagy a ?kerékpáros túlélés tízparancsolatával?. Az a biciklis, aki betartja a könyöklőnk útmutatásait, ? legalább is saját hibájából ? bizonyára soha nem kerülhet bajba!
1 128 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, STIEFEL, "Antik Magyarország 1876/Magyarország járásai"
A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: védik az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. minkét oldalon használhatók mérete: 45 x66 cm
2 372 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, STIEFEL "Magyar történelmi áttekintés/Területi változások"
A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: - védik az asztalt a karcolástól, - egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. - minkét oldalon használhatók - mérete: 45 x66 cm
2 372 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, A3, STIEFEL "Katolikus egyházi év és Újszövetség térképe / Ószövetség"
védik az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. minkét oldalon használhatók mérete:30x40 cm Kétoldalas alátét, egyik oldalon az Újszövetség, másik oldalon az Ószövetség térképével. A római katolikus egyház ünnepkörét bemutató tablónk jól áttekinthető, kicsik és nagyok számára egyaránt könnyen érthető formában, magyarázatokkal szemlélteti a mindannyiunk életében igen fontos szerepet játszó egyházi ünnepeket. Az ünnepek rövid leírása és illusztrációk által nyerhetünk betekintést a katolikus vallásgyakorlásba. Nemcsak hittan órán, de minden humán ismereteket oktató tantárgyban, sőt az osztályfőnöki órán is jól használható. Mellette az Újszövetség igényesen megfestett térképét láthatjuk, melynek ábrázolásmódja közel áll a gyermekek világához. Szemléletes és korhű rajzokkal mutatja be Jézus életének fontosabb állomásait. Az időrendben megadott eseményekhez a vonatkozó szentírási szakaszokat is megadtuk, így az újszövetségi részekhez azonnal társít-hatók a legfontosabb személyek. Nemcsak hitoktatáshoz, de történelem és irodalom órán is használható. A másik oldalon szemléletes és korhű rajzokkal mutatja be az Ószövetség világát. A térképen a térképi illusztrációkhoz kapcsolódó magyarázatokon kívül rövid kronológiai áttekintés is szerepel.
1 128 Ft
 
Könyökalátét, VICTORIA "Európa közigazgatása"
- laminált karton - könnyen tisztítható, időtálló anyag
1 449 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, STIEFEL "Föld országai/Gyermek-világtérkép"
A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: - védik az asztalt a karcolástól, - egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. - minkét oldalon használhatók - mérete: 45 x66 cm
2 372 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, STIEFEL "Magyar Szent Korona országai/Történeti emlékek"
A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: - védik az asztalt a karcolástól, - egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. - minkét oldalon használhatók - mérete: 45 x66 cm
2 372 Ft
 
Könyökalátét, HELIT, fekete
- modern vonalvezetés - dizájn és funkció találkozása - tartozékok nélkül - méret: 40x53 cm - anyaga: PVC, hátoldala laminált, égésálló fólia
4 015 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, STIEFEL, "Európa országai/Európa gyerektérkép"
A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: védik az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. minkét oldalon használhatók Az Európai Unió határa (2013. 07. 01. után), a schengeni övzetbe tartozó országok, legfontosabb nemzetközi főutak és hajózó útvonalak, melléktérképen az Európai Unió kialakulása,hátoldalon gyerek Európa térkép mérete: 45 x66 cm
2 372 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, STIEFEL "Föld országai/ Közép-Európa autótérképe"
A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: - védik az asztalt a karcolástól, - egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. - minkét oldalon használhatók - mérete: 45 x66 cm
2 372 Ft
 
Könyökalátét, újrahasznosított műanyagból, 700x500 mm, RS OFFICE , víztiszta
alkalmas mindenféle íróasztalhoz csúszásgátló hátoldallal kiváló minőségű Makrolon ? anyagból 100% -ban újrahasznosítható újrahasznosított műanyagból készült Vinilmentes és szagtalan, mérgező vegyi anyagoktól mentes nagy karcállóság ideális az allergiás emberek számára Húzza le a fehér műanyag fóliát és a helyet a matrac ezen az oldalon az íróasztalon. a tisztításhoz csak víz szükséges
12 181 Ft
 
Könyökalátét, VICTORIA "Európa domborzata"
- laminált karton - könnyen tisztítható, időtálló anyag
1 449 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, STIEFEL, "Gyerek Magyarország közigazgatása/domborzata"
A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: védik az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. minkét oldalon használhatók mérete: 45 x66 cm
2 372 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, STIEFEL "Magyarország Közigazg./Űrtérképe"
A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: - védik az asztalt a karcolástól, - egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. - minkét oldalon használhatók - mérete: 45 x66 cm
2 372 Ft
 
Könyökalátét, 420x300 mm, DURABLE, fekete
Csúszásmentes, különösen strapabíró, lekerekített szélekkel. Méret: 420 x 300 mm (M x Sz)
2 111 Ft
 
Könyökalátét, A2, heti tervezővel, PANTA PLAST
30 lap a hátlap felületének köszönhetően nem csúszik magyar nyelvű
1 487 Ft
 
Vágóalátét, barkácsoláshoz, A4, WEDO "Comfortline", zöld
"öngyógyuló" barkácsalátét mindkét oldalán centiméter rácsozással, különböző átmérőjű körökkel és szögekkel nyomtatott 3-rétegű, extrém vágásálló középső réteggel, mindkét elasztikus fedőréteg beengedi magába a vágást és kíméli a vágószerszám élét vastagság: 3 mm mérete: 30 x 22 cm a rácsozás mérete: 28x20 cm
1 921 Ft
 
Könyökalátét, 440x350 mm, "Karib-sziget"
védi az asztalt a karcolástól könnyen tisztítható egyenletes írásfelületet biztosítanak méret: 440 x 350 mm
470 Ft
 
Könyökalátét, víztiszta zsebbel, VIQUEL, fekete
- saját elképzelésünk szerint készíthetünk könyökalátétet fotóinkkal, emlékeinkkel - fekete hátlap+átlátszó zseb - teljes felületén zsebbel - anyaga: PVC - méret: 585x395 mm
2 501 Ft
 
Könyökalátét, A3, 410x286 mm, színezhető, szamárfül védővel, PANTA PLAST, kaméleon
30 lap a hátlap felületének köszönhetően nem csúszik színezhető virág mintával naptárral
1 273 Ft
 
Könyökalátét, 470x330 mm, havi tervezővel, PANTA PLAST, virágos
könyökalátét havi tervezővel vonalzóval és szorzótáblával 24 lap/csomag
860 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, A3, STIEFEL "Magyarország vadon élő állatai / Magyarország állatvilága"
védik az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. minkét oldalon használhatók mérete:30x40 cm A Magyarország vadon élő állatai két oldalas alátétünk a három fő élőhely ? mezők, vizek, erdők ? szerint mutatja be hazánk állatvilágát a legapróbb részletekig élethű, eredeti rajzokon. Az apró állatrajzok mellett a gyerekek számára könnyen értelmezhető piktogramok szemléltetik az állatok élettartamát és védettségét Magyarországon. Az alátéten helyet kaptak a sokak által ismert, ?egyszerű? állatok, mint a nyúl vagy a róka, de olyan fajok is, amelyek őshonosak lévén, valaha jelen voltak hazánkban, majd a kihalás szélére kerültek, és az utóbbi évtizedekben újra megjelentek ? mint a hiúz, vagy a barnamedve. Az alátét másik oldala hazánk térképén érdekesen szemlélteti, merre bukkantak fel mostanában a ritka fajok, továbbá pontos információval szolgál Magyarország összes állatkertjének, vadasparkjának és akváriumának hollétéről is.
1 128 Ft
 
Könyökalátét, VICTORIA "Magyarország közigazgatása"
- laminált karton - könnyen tisztítható, időtálló anyag
1 449 Ft
 
Könyökalátét, 440x350 mm, "Szörfös"
védi az asztalt a karcolástól könnyen tisztítható egyenletes írásfelületet biztosítanak méret: 440 x 350 mm
421 Ft
 
Könyökalátét, 440x350 mm, "Zsiráf"
védi az asztalt a karcolástól könnyen tisztítható egyenletes írásfelületet biztosítanak méret: 440 x 350 mm
421 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, A3, STIEFEL "Világ zászlói"
védik az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak. minkét oldalon használhatók mérete:30x40 cm A világ zászlói két oldalas alátétünk segítségével gyermeke szórakozva tanulhat, információkat szerezhet a világ országairól, aktuális geopolitikai felosztásáról. A világ összes, az ENSZ által ma elismert országának zászlója földrészenként csoportosítva látható a terméken, amelyek hitelességét hazánk egyetlen Zászlómúzeumának szakértője, Balogh László vizsgálta meg. A könyöklőn a zászlókon túl egy rendhagyó ábrázolás, hazánk nemzeti lobogójának történelmi fejlődése is látható, továbbá egy érdekes, könnyen érthető statisztikai adathalmaz a világ országainak nagyságáról, népességéről, vallási megoszlásáról? Ez a könyöklő kitűnő ajándék nemcsak az olthatatlan tudásszomjú nebulók, hanem a földrajz vagy a világpolitikai kérdések iránt érdeklődő felnőttek számára is. 
1 128 Ft
 
Könyökalátét, kétoldalas, A3, STIEFEL "Idő duo"
vízálló, kétoldalas A3 méretű alátét A kicsiknek igen nehéz megérteni az elvont időfogalmakat. Ebben segít játékosan ez a tanulói munkalap. Az ábra a főoldalon magyarázó feliratokkal tanulmányozható, míg a hátoldali munkaoldal felirat nélküli.
1 128 Ft
 
Bindercsipesz, 19 mm, fekete
- nagykereskedelmi kiszerelés (12 db/doboz) - fekete színben - méret: 19 mm - lapok gyors összefogását szolgáló iratcsipesz
180 Ft
 
Kihúzható patentos azonosítókártya tartó, APLI, fekete
Patentos záródásnak köszönhetően biztonságosan akaszthatja fel azonosító kártyáját. A tartó 88 cm-ig húzható ki.
627 Ft
 
Oklevéltartó, plüss, A4, VICTORIA, kék
- A4 méretű oklevelek tárolására alkalmas - kék plüss borítás - méret: 233x312x7mm
1 752 Ft
 
Bindercsipesz, 25 mm, fekete
- nagykereskedelmi kiszerelés (12 db/doboz) - fekete színben - méret: 25 mm - lapok gyors összefogását szolgáló iratcsipesz
256 Ft
 
Igazolvány tartó, 8 betét lappal, VICTORIA, fekete
- igazolványok tárolására alkalmas - anyaga: PVC - 8 db átlátszó belső zsebbel - márványos borítólapok - méret: 108 x 72 mm
464 Ft
 
Nyakbaakasztó névkitűzőhöz és azonosítókártya tartóhoz, APLI, kék
Nyakbaakasztó mérete: 900x20mm
841 Ft
 
Milton kapocs, 16 mm, ICO
- speciális iratfűző kapocs - rezezett
311 Ft
 
Bindercsipesz, 25 mm, VICTORIA, fekete
- többféle méret - nem rozsdásodik - mindennapi használatra - dobozos kiszerelés
202 Ft
 
Bindercsipesz, 19 mm, "Emoji", RAPESCO, sárga
- bliszteres kiszerelés - 20 db emoji szimbólumú csipesz található a dobozban - 19 mm-es átmérő - lapok gyors összefogását szolgáló iratcsipesz
678 Ft
 
Azonosítókártya tartó, kihúzható, karabineres, DURABLE "Style", fekete
Ovális, kihúzható névkitűzőtartó, fém klippel A biztonsági kártya mindig kéznél van. Minden lyukasztott DURABLE névtartóhoz használható. Karabineres rögzítéssel.
1 345 Ft
 
Oklevéltartó, plüss, A5, VICTORIA, vegyes
A5 méretű oklevelek tárolására alkalmas. - bordó, zöld vagy kék plüss borítás
1 339 Ft
 
Kapocs, 4,8 mm, ICO "Magic Clip"
- a kapocs gerincmérete: 4,8 mm - Magic Clipper kapocsadagolóhoz: TICMC128127 - speciális fűzőszerkezet a lapok gyors, roncsolásmentes összefogásához - a kapcsok korlátlanul újrahasználhatók
969 Ft
 
Bindercsipesz, 41 mm, VICTORIA, fekete
- többféle méret - nem rozsdásodik - mindennapi használatra - dobozos kiszerelés
517 Ft
 
Bindercsipesz, 19 mm, "Szivecske", RAPESCO
- bliszteres kiszerelés - 20 db szívecske szimbólumú csipesz található a dobozban - 19 mm-es átmérő - lapok gyors összefogását szolgáló iratcsipesz
678 Ft
 
Bindercsipesz, 32 mm, "Emoji", RAPESCO, rózsaszín
- bliszteres kiszerelés - 20 db emoji szimbólumú csipesz található a dobozban - 32 mm-es átmérő - lapok gyors összefogását szolgáló iratcsipesz
1 394 Ft
 
Ültetőkártya, 120x45 mm, FELLOWES
- Méret: 45x120 mm - Alkalmazható pl. konferenciákon, megbeszéléseken - Alkalmas mindennapi vagy alkalmankénti használatra - Kiszerelés: 50 db/csomag
4 828 Ft
 
Névjegykártya, 89x51 mm, 250 g, előre vágott, fotóminőségű, APLI
- a névjegykártyákat egy eltávolítható ragasztócsík tartja a helyükön, így azok nyomtatás után egy mozdu attal leválaszt hatók - nyomtatás közben a névjegykártyák a helyükön maradnak - leválasztás után a névjegykártyák szélei teljesen egyenesek maradnak
8 547 Ft
 
Azonosítókártya tartó, akril, nyitott, csíptetővel, DURABLE
Vonzó kártyatartó, mely azonosító kártyák és mágnes kártyák tárolására alkalmas. Flexibilis, mivel álló és fekvő helyzetben egyaránt használható. Magas minőségű polisztirolból készült. Kialakításának köszönhetően nem rongálja a mágnescsíkokat. Kihúzható tartóval, kártyatartó szalaggal is használható. Méret: 54 x 85 mmm
18 477 Ft
 
Azonosítókártya tartó, akril, zárt, csíptetővel, DURABLE
? Erős, akril kártyatartó azonosító- és mágneskártyákhoz, forgatható csipesszel ? Biztonságosan tartja a kártyákat, anélkül, hogy a mágnescsík megsérülne ? A kártyák a kivágásnak köszönhetően könnyedén kivehetők ? Lánccal (8104), textilszalaggal (8119) és kihúzható tartóval is használható Méret: 54 x 87mm
18 477 Ft
 
Azonosítókártya tartó, kihúzható, patentos, DURABLE "Style", sötétkék
Stílusos ovális névjegykártya tartó fémből, fém rögzítéssel. Lehetővé teszi a biztosági kártyák gyors és könnyű kezelhetőségét. Hossz: 80 cm
10 000 Ft
 
Igazolvány tartó, 8 betét lappal, VICTORIA "for Boy"
igazolványok tárolására alkalmas anyaga: PVC 8 db átlátszó belső zsebbel ezüst mintás borítólapok méret: 108 x 72 mm
464 Ft
 
Igazolvány tartó, 8 betét lappal, VICTORIA, bordó
igazolványok tárolására alkalmas - anyaga: PVC - 8 db átlátszó belső zsebbel - sejtes borítólapok - méret: 108 x 72 mm
464 Ft
 
Bindercsipesz, 41 mm, fekete
- nagykereskedelmi kiszerelés (12 db/doboz) - fekete színben - méret: 41 mm - lapok gyors összefogását szolgáló iratcsipesz
508 Ft
 
Milton kapocs, 25 mm, ICO
- speciális iratfűző kapocs - rezezett
418 Ft
 
Milton kapocs, 30 mm, ICO
- speciális iratfűző kapocs - rezezett
480 Ft
 
Bindercsipesz, 19 mm, "Emoji", RAPESCO, rózsaszín
- bliszteres kiszerelés - 20 db emoji szimbólumú csipesz található a dobozban - 19 mm-es átmérő - lapok gyors összefogását szolgáló iratcsipesz
678 Ft
 
Azonosítókártya tartó, kihúzható, karabineres, DURABLE "Style", sárga
Ovális, kihúzható névkitűzőtartó, fém klippel A biztonsági kártya mindig kéznél van. Minden lyukasztott DURABLE névtartóhoz használható. Karabineres rögzítéssel.
1 345 Ft
 
Karszalag, 3/4", tyvek, türkiz
ragasztócsíkkal záródik hosszúsága: 253 mm feliratozható hosszúság: 150-200 mm (csuklómérettől függően) szélessége: 19 mm feliratozható szélessége: 15 mm
2 513 Ft
 
Nyakbaakasztó névkitűzőhöz és azonosítókártya tartóhoz, APLI, fekete
Nyakbaakasztó mérete: 900x20mm
841 Ft
 
Névkitűző, csíptetővel, 88x54 mm, DONAU
- írható betétlap - ovális kiszedőrés - levehető csíptető - írható betétlap - ovális kiszedőrés a hátoldalon - a rendezvények elmaradhatatlan kelléke mérte: 88x54 mm
4 643 Ft
 
Oklevéltartó, plüss, A4, VICTORIA, zöld
- A4 méretű oklevelek tárolására alkalmas. - zöld plüss borítás - méret: 233x312x7mm
1 752 Ft
 
Névkitűző, tűvel és csipesszel, 90x56, APLI
- a konferenciák elmaradhatatlan kelléke - biztosítótűvel és fém csíptetővel
370 Ft
 
Utántöltő kapcsok, RAPESCO, "Supaclip" vegyes színben
- dokumentumok biztonságos összekapcsolására - a kapcsok korlátlanul újrahasználhatók - maximum 40 lap összefogására alkalmasak
4 325 Ft
 
Azonosítókártya tartó, fekete nyakba akasztóval, 85x50 mm, műanyag, DONAU
- írható betétlap - ovális kiszedőrés - fekete selyemszalag - szalag hossza csíptetővel: 51 cm - levehető csíptető - írható betétlap - ovális kiszedőrés a hátoldalon - a rendezvények elmaradhatatlan kelléke, inzert méret: 88x54 mm
6 083 Ft
 
Bankkártya-és igazolványtartó, 20 betétlappal, VIQUEL, "Propyglass",vegyes színek
igazolványok, bankkártyák tárolására PP alapanyag Méret: 105X75X15mm Kapacitás: 40 kártya Vegyes színekben: kék, piros, lila, zöld
964 Ft
 
Azonosítókártya tartó, kihúzható, patentos, DURABLE, fekete
Kihúzható azonosítókártyatartó, mely minden kivágással rendelkező DURABLE névkitűzővel használható ? Hossz: kb. 85 cm
6 083 Ft
 
Névkitűző, csíptetővel, 90x60 mm, FELLOWES
- Méret: 60x90 mm - Alkalmazható pl. konferenciákon, mint kitűző tartozék - Alkalmas mindennapi vagy alkalmankénti használatra - Kiszerelés: 50 db/csomag
11 391 Ft
 
Karszalag, 3/4", tyvek, neon sárga
ragasztócsíkkal záródik hosszúsága: 253 mm feliratozható hosszúság: 150-200 mm (csuklómérettől függően) szélessége: 19 mm feliratozható szélessége: 15 mm
2 513 Ft
 
Névjegykártya, 90x55 mm, 200 g, mikroperforált, APLI
- a névjegykártyák könnyen leválaszthatók - fénymásológépekben, lézernyomtatókban és tinta sugaras nyomta tókban használhatók
2 837 Ft
 
Ültetőkártya, 210x63 mm, 3L
- ülésrend és asztalok jelölésére - a csomag tartalmazza a méretre vágott lapokat és a műanyag keretet - tintasugaras és lézernyomtatóval is nyomtatható
9 548 Ft
 
Bindercsipesz, 25 mm, RAPESCO, "Smiles", sárga
- bliszteres kiszerelés - 35 db mosoly szimbólumú csipesz található a dobozban - 25 mm-es átmérő - lapok gyors összefogását szolgáló iratcsipesz - kapacitás: 110 lap
1 984 Ft
 
Azonosítókártya tartó, kihúzható, patentos, DURABLE "Style", fekete
Stílusos ovális névjegykártya tartó fémből, fém rögzítéssel. Lehetővé teszi a biztosági kártyák gyors és könnyű kezelhetőségét. Hossz: 80 cm
10 000 Ft
 
Azonosítókártya tartó, kihúzható, patentos, DURABLE "Extra", fekete
Kihúzható beléptetőkártyatartó nehéz kártyákhoz, vagy kulcsokhoz. ? A mágneses záródás lehetővé teszi a termék 300 g-ig történő terhelését. ? Fém rögzítéssel ? Kis kulcskarikával és megerősített patentos tartóval ? Hossz: 60 cm A beépített mágnes befolyásolhatja a mágneskártyák kódjait.
1 850 Ft
 
Karszalag, 3/4", tyvek, piros
ragasztócsíkkal záródik hosszúsága: 253 mm feliratozható hosszúság: 150-200 mm (csuklómérettől függően) szélessége: 19 mm feliratozható szélessége: 15 mm
2 513 Ft
 
Nyakbaakasztó névkitűzőhöz és azonosítókártya tartóhoz, APLI, piros
Nyakbaakasztó mérete: 900x20mm
841 Ft
 
Azonosítókártya tartó, kihúzható, akril, zárt, DURABLE
Akril biztonsági kártyatartó, a hátlapján kivágással, mely megkönnyíti a kártya kivételét, cseréjét. Kihúzható tartóval szállítva, melynek hátoldalán fém klipsz található . Hossza: 80 cm. Belső méret: 54x85 mm
14 116 Ft
 
Utántöltő kapcsok, RAPESCO, "Supaclip" ezüst színben
- dokumentumok biztonságos összekapcsolására - a kapcsok korlátlanul újrahasználhatók - maximum 40 lap összefogására alkalmasak
3 755 Ft
 
Névkitűző, nyakba akasztható, biztonsági csattal, 90x56 mm, APLI
- a konferenciák elmaradhatatlan kelléke - biztonsági csattal ellátva - a szalag hossza: 44 cm
1 695 Ft
 
Karszalag, 3/4", tyvek, világos kék
ragasztócsíkkal záródik hosszúsága: 253 mm feliratozható hosszúság: 150-200 mm (csuklómérettől függően) szélessége: 19 mm feliratozható szélessége: 15 mm
2 513 Ft
 
Bindercsipesz, 51 mm, VICTORIA, fekete
- többféle méret - nem rozsdásodik - mindennapi használatra - dobozos kiszerelés
731 Ft
 
Kihúzható patentos azonosítókártya tartó, fekete, TARIFOLD
műanyag krokodilcsipesszel ellátva ideális névjegytartókhoz és biztonságikártya-tartókhoz feltekerő mechanikával működik patentos szalag hossza: 60 cm
4 389 Ft
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
PCX 2006-2020.
Kapcsolat: pcx@pcx.hu
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres