• Leirás
  • Paraméterek
- Személyi használatra, 1 felhasználó számára - Lapkapacitás: 5 lap (70g) - Vágás: 4 x 40 mm-es konfetti - Biztonsági szint: DIN P-4 - Papíradagoló szélessége: 220 mm - Átlagos sebesség: 1,8 m/perc - Papírkosár kapacitása: 15 liter, könnyen leemelhető tető a tiszta és kényelmes ürítés érdekében - Maximális terheltség mellett 3 perces megsemmisítési ciklusok (3 perc működés/30 perc pihentetés) - Egyéb megsemmisíthető anyagok: tűzőkapocs, hitelkártya, gemkapocs - "Safety Lock": biztonsági zár, amely megakadályozza a véletlen működést a balesetek elkerülése érdekében - Szín: fekete - Zajszint: 70-75 dB - Termék méretei (magasság x szélesség x mélység): 300 x 327 x 205 mm - Termék súlya: 3,34 kg - 3 év garancia a vágókésekre - 1 év garancia az iratmegsemmisítőre
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 954200
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Szerda:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Scharnitzky Miklós
Az iratmegsemmisítő teljesen megfelel egy kis iroda igényeinek, gyorsan és viszonylag halkan darálja be a papírt. Az automatikus indítás révén nem szükséges külön gombot megnyomni, elegendő csak bedugni és papírt, s máris ledarálja. A papírkonfetti mérete elég kicsi ahhoz, hogy a dokumentumon tárolt bizalmas információk visszaállítása nagyon nagy nehézségekbe ütközzön. Lehetőség van a megakadt papír visszaadására, bár ezt a funkcióját még nem volt alkalmunk élesben kipróbálni :-) Összességében egy jó ár-érték arányú készülékről van szó, ajánlom.
2016-03-28 09:18:12