• logo
    Kategóriák
  • Kategóriák

INDUL A BAKTERHÁZ (ÚJ!) - ÜKH 2015 - RIDEG SÁNDOR

Garancia: 0 hónap
Cikszám: 483127
2.070 Ft -25 % 1.552 Ft
1-2 munkanap
 
 
 
 
 
 
 
  • Leirás
  • Paraméterek
Rideg Sándor regénye ma már klasszikus, és mint ilyen, kortalan is, hisz sok nemzedék felejthetetlenül mulatságos élménye. Regős Bendegúz, tíz év körüli tehénpásztor-gyerek története a magyar kópéregények sorába tartozik, s közvetlen rokonságban áll Lúdas Matyival, Ábellel, Uz Bencével és Kakuk Marcival. Ez a szókimondó, csavaros eszű, afféle népmesei suttyólegény is mindenki eszén túljárva szerzi meg az elégtételt a rajta esett apróbb-nagyobb igazságtalanságokért.Bendegúzt az anyja szolgálni adja egy világvégi bakterházba, valahol Monor és Vecsés között. A fiú lassan ismeri ki az idegen világ csalárdságait, de természetes eszére támaszkodva öntudatlanul is fölébe kerekedik környezetének. Nincs benne szándékos rosszindulat, de gazdáit, különösen az úrhatnám ténsasszonyt olyan parádésan, szívet-lelket gyönyörködtetően teszi csúffá, hogy az olvasóban mélyről, lelket felszabadítóan tör fel az elementáris nevetés. ISBN: 9789632672892
Kiadó: LAZI KIADÓ
Szerző: RIDEG SÁNDOR
Kiadás éve: 2015
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: hétfő
Csomagautomata Automatában: hétfő
Posta Pont Posta Ponton: hétfő
MOL Pont MOL Ponton: hétfő
COOP Pont Coop Ponton: hétfő
Duna Plaza Személyesen: péntek

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Vígh Csaba
Örömmel vettem át a futártól a könyvet, amelyet meglehetősen masszív, erős csomagolásba burkoltak. A kibontást követően, teljesen épségben találtam. Beleolvasva, jókat derültem rajta. Valamikor régen, megvolt nekem, az első kiadás, ami elveszett sajnos. Nagyon megörültem hogy itt a PCX-en meg lehet rendelni. Teljes mértékben elégedett vagyok, a csomagolást és a tartalmat is beleértve. Nem csalódtam benne. Csak ajánlani tudom ezt a könyvet, azknak, akik szeretnek önfeledten nevetni, akik látták a filbeli változatot, és természetesen mindenkinek aki szeret olvasni. Hálás köszönetem érte!
2015-12-15 11:04:30
Darabszám: 0 Darab
Összesen : 0 Ft