• Leirás
  • Paraméterek
Az InCash Trade verziót kifejezetten az egyszerũsített számlázás és készletkezelés funkció megvalósítására fejlesztettük ki. Minden funkció megtalálható benne, amely szükséges lehet kisebb kereskedelmi egységek napi értékesítési és készletgazdálkodási feladatainak megoldásához.


A program két raktár kezelésére, illetve szállítólevél, beszerzési bizonylat kiállítására és leltárkészítésre is alkalmas. A házipénztár és az időszaki zárás funkciói az alkalmazottak elszámoltathatóságát teszik lehetővé. Lekérdezésekkel átláthatóvá válik az árukészlet, a pénzforgalom és a cikkforgalom időszakonkénti alakulása. A programot egy időben egy felhasználó használhatja, jogosultsági rendszere beállítható. Az InCash Trade szoftver bővíthető előlegszámla-készítés, export-import kezelés, költségnyilvántartás, átutalások nyilvántartása, projektek kezelése, pénztárkezelés valamint könyvelésfeladás modullal. A program kiegészíthető a vállalkozás dokumentumkezelését megkönnyítő és egyszerũen kezelhető iktató és archiváló rendszerrel, az InCash Iktató programmal.
Garancia: 12 hónap
Cikszám: 99972
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Kedd:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat