Csomagolás: Műanyag tasak
Formátum: Nincs adat
Funkció: Hang és kép
Alap szín: Fekete
Garancia: 12 hónap
Cikszám: 94017
 
 
 
 
 
 
Várható átvétel:
Szombat:
Duna Plaza
Kedd:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
Pick Pack Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Dancs Tamás
Nekem bevált. Kettő készülék megy róla 1 x-box és egy médiabox , természetessen külön-külön.
2016-12-16 18:05:38
Rassyel
Nagyon vegyes tapasztalatok értek ennek a terméknek az üzembe helyezésénél,sokáig molyoltam,mire ténylegesen el tudtam érni,hogy megossza a képet.Ami így elsőre nem tűnik bonyolult feladatnak,lévén egy bemenet,két kimenet....viszont a gyakorlat mást mutatott.Megfelelő sorrendben kell csatlakoztatni a 2 készüléket,mégpedig méret alapján.Meg kell várni amíg kép lesz a nagyobb kijelzőn,és csak akkor lehet csatlakoztatni a másikat.(a méret itt képátló,és nem felbontás).Ha nem így teszünk,mindkét megjelenítő 640x480-ba áll be.Sajnos azonban minden bekapcsolásnál,és újraindításnál meg kell ismételni a műveletet.(számítógép esetében)A legnagyobb baj azomban az,hogy sem PC-vel,sem médialejátszóval,sem B-ray lejátszóval nem sikerült hangot kicsikarnom belőle.A PC nemes egyszerűséggel közölte velem,hogy a csatlakoztatott megjelenítők nem támogatják a hangot.(2 fullhd készülékről van szó,23,ill.37 coll-os televíziók.)
Ezek után én senkinek nem javaslom a megvásárlását,nekem is csak szükségmegoldásként funkcionál,de legalább nem kell folyton a gépház mögé másznom...:)
2014-12-03 22:44:30