• Leirás
  • Paraméterek
Mindannyian szeretünk jókat enni, a minőséget azonban sokszor összekeverjük a mennyiséggel. Tendencia, hogy a mai világban egyre kevesebb időt szentelünk a fogások elkészítésére, és egyre kevésbé vagyunk körültekintőek, mikor az alapanyagokat válogatjuk. A helytelen táplálkozásból eredő elhízás, illetve az emésztési zavarok és a szervi megbetegedések növekvő száma súlyos probléma. Ha szeretnénk sokáig és egészségesen élni, nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozott életvitelre törekedjünk, és tudatosan változtassunk az étkezési kultúránkon: gyomor- és egészségkímélő ételeket fogyasszunk. Ennek egyik alapfeltétele a friss, megfelelő technológiával előállított és eredetigazolt alapanyagok használata. A tanyasi csirke, a friss folyami és tengeri halak, a piaci zöldségek, gyümölcsök, a kézműves sajtok és tejtermékek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kevesebb méreganyagot juttassunk szervezetünkbe. Arra is érdemes figyelmet fordítani, hogy ne terheljük meg gyomrunkat, tudatosan kerüljük az olajban s ISBN: 9789636354756
Kiadás éve: 2014
Kiadó: TÓTHÁGAS KIADÓ
Szerző: MENG TÜNDE
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 496358
Várható átvétel:
Szombat:
Duna Plaza
Vasárnap:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat