• logo
    Kategóriák
  • Kategóriák

FŐZŐISKOLA - KONYHAI TECHNIKÁK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE - FARROW, JOANNA

 
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 32938
7.269 Ft -25 % 5.452 Ft
1-2 munkanap
 
 
 
 
 
 
 
  • Leirás
  • Paraméterek
Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most megváltozhat a véleménye. A Főzőiskola könnyen követhető leírásai lépésről lépésre végigvezetik mindazokon a konyhai eljárásokon, amelyek ismeretében nagyszerű szakács válhat Önből. Megmutatja, hogyan váljon profivá a konyhában minden téren, a besamelmártás készítésétől a halfilézésen vagy a zselatin felhasználásán át a tésztagyúrásig, a tortalapok vagy a kenyér sütéséig.Akár meglévő ismereteit akarja kiegészíteni, akár teljesen új technikákat szeretne elsajátítani, a részletes leírások és az egyes lépéseket illusztráló fényképek biztosítják, hogy a piskóta elkészítését ugyanolyan egyszerűnek fogja találni, mint a paradicsom hámozását.A könyv több mint 250 olyan eljárást mutat be, amelyek segítségével lenyűgözheti barátait és családtagjait gasztronómiai teljesítményével. ISBN: 9789636892760
Kiadás éve: 2009
Kiadó: GABO TALENTUM
Szerző: FARROW, JOANNA
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: szombat
Csomagautomata Automatában: szombat
Posta Pont Posta Ponton: szombat
MOL Pont MOL Ponton: szombat
COOP Pont Coop Ponton: szombat
Duna Plaza Személyesen: péntek

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat