FAZEKASSÁG - 250 ÖTLET, MŰHELYTITKOK, TECHNIKA - ATKIN, JACQUI FAZEKASSÁG - 250 ÖTLET, MŰHELYTITKOK, TECHNIKA - ATKIN, JACQUI FAZEKASSÁG - 250 ÖTLET, MŰHELYTITKOK, TECHNIKA - ATKIN, JACQUI
FAZEKASSÁG - 250 ÖTLET, MŰHELYTITKOK, TECHNIKA - ATKIN, JACQUI FAZEKASSÁG - 250 ÖTLET, MŰHELYTITKOK, TECHNIKA - ATKIN, JACQUI FAZEKASSÁG - 250 ÖTLET, MŰHELYTITKOK, TECHNIKA - ATKIN, JACQUI
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: péntek
Csomagautomata Posta automatában: péntek
Posta Pont Posta Ponton: péntek
MOL Pont MOL Ponton: péntek
COOP Pont Coop Ponton: péntek
Duna Plaza Személyesen: csütörtök
  Kedvenc
  
  • Leírás
  • Paraméterek
Jacqui Atkin profi keramikus, aki több egyetemen tanít kerámiát és foglalkozásterápiát. Shropshire-i otthonából jelenleg magántanfolyamokat is vezet az alacsony hőfokú égetés technikáiról, amilyen a füstégetés és a raku. Számos könyv elkészülésében segédkezett, s a következőknek szerzője is: Handbuilt Pottery Techniques Revealed, Pottery Basics, The Tile Artists Motif Bible.Ez a kötet olyan technikákat mutat be (beleértve a nemegyszer magától értetődőnek hitt részleteket is), amelyek drámaian leegyszerűsítik a munkafolyamatokat, s így az agyaggal való szorgoskodás kreatívabb oldalaira koncentrálhatunk. Az itt közreadott alapismereteket olyan tippekkel egészítettem ki, melyekkel idő és energia takarítható meg. A könnyen érthető leírások segítenek a kerámiák szakszerű kivitelezésében. Az egyes fejezetek logikusan és átláthatóan épülnek egymásra. Tartalmazzák az alapvető formák felépítésének, kialakításának folyamatát, de egyúttal alternatív javaslatokat is tesznek azok továbbfejlesztés ISBN: 9789630976305
Kiadó: KOSSUTH KIADÓ ZRT.
Szerző: ATKIN, JACQUI
Kiadás éve: 2014
Elérhető: 1-2 munkanap
1 893 Ft -25 %
1 420 Ft

Ez is érdekelhet

Értékelés
Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Még senki sem értékelte ezt a terméket. Légy Te az első!
PCX 2006-2016. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...