ÚJSZÖVETSÉG
2 840 Ft
TROLLFOCI
2 608 Ft
 
ÉDES MEGLEPETÉSEK - LABAU, ELIZABETH ÉDES MEGLEPETÉSEK - LABAU, ELIZABETH ÉDES MEGLEPETÉSEK - LABAU, ELIZABETH
ÉDES MEGLEPETÉSEK - LABAU, ELIZABETH ÉDES MEGLEPETÉSEK - LABAU, ELIZABETH ÉDES MEGLEPETÉSEK - LABAU, ELIZABETH
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: kedd
Csomagautomata Posta automatában: kedd
Posta Pont Posta Ponton: kedd
MOL Pont MOL Ponton: kedd
COOP Pont Coop Ponton: kedd
Duna Plaza Személyesen: kedd
  Kedvenc
  
  • Leírás
  • Paraméterek
Az édességkészítés magasiskolája, avagy bárkiből lehet a cukor művésze Fellebben a fátyol a lélegzetelállító, mennyei ízű és mestercukrászok munkáit idéző édességek titkairól. Kezdő konyhatündérek, gyakorlott háziasszonyok vagy csak az ünnepekkor szorgoskodó édesszájúak egyaránt találnak kedvükre való desszertet ebben a csodás könyvben. -A cukorka és bonbonkészítés alapjai: eszközök, hozzávalók és technikák -Lépésről-lépesre a selyemcukorka nyújtása, trüffelek formázása vagy krémes csokicsészék töltése-Több, mint 50 recept: vajkaramellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok, bonbonok, trüffelek, gyümölcsös és diós édességek, valamint a sokoldalúan felhasználható cukormassza -Mentőötletek arra az estre, ha valami nem sikerülne elsőre-Klasszikus és modernizált nyalánkságok, hagyományos és trendi alapanyagok felhasználásával -Díszítési ötletek, praktikus fogások, dekorációs alapanyagok, hogy a desszertek még csábítóbbak legyenek, és az ajándékozás ne okozzon többé fejtör ISBN: 9789639974814
Kiadás éve: 2013
Kiadó: ARÉNA 2000 KIADÓ
Szerző: LABAU, ELIZABETH
Elérhető: 1-2 munkanap
3 877 Ft -25 %
2 908 Ft

Ez is érdekelhet

Értékelés
Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Még senki sem értékelte ezt a terméket. Légy Te az első!
PCX 2006-2016. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...