fb pixel code
DeepCool Maelstrom 120K vízhűtés | PCX.hu
  • logo
    Kategóriák
    Kategóriák

DeepCool Maelstrom 120K vízhűtés

Cikkszám: 85152
16 074 Ft
Garancia: 36 hónap
 
 
 
 
 
 

Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás

Csütörtök: 
Duna Plaza
   Péntek: 
MPL futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
Pick Pack Pont

Tulajdonságok
Blokk magasság (mm): 32,5
Blokk mélység (mm): 70
Blokk szélesség (mm): 85,6
Borda magasság (mm): 154
Borda mélység (mm): 120
Borda szélesség (mm): 27
Csapágy típus: Hidrodinamikus
Cső hossz (mm): Nincs adat
LED világítás: Nem
Légszállítás (CFM): 61,93
Processzor foglalat: Intel 1156, Intel 1366, Intel 2011, Intel 2011-v3, AMD AM2, AMD AM2+, AMD AM3, AMD AM3+, AMD FM1, AMD FM2, AMD FM2+, Intel 1150, Intel 1151, Intel 1155
Ventilátor átmérő (mm): 120
Ventilátor csatlakozó (pin): 4
Ventilátor fordulatszám (rpm): 1800
Ventilátor szám: 1
Zajszint (dB): 32,4
Teljes termékspecifikáció
Átvételi lehetőségek 1-2 munkanap
Duna Plaza - Csütörtök
MPL futárszolgálat - Péntek
Csomagautomata - Péntek
Posta Pont - Péntek
MOL Pont - Péntek
COOP Pont - Péntek
Pick Pack Pont - Péntek

Garancia lehetőség
Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás

Vásárlói értékelések:

2017.11.27
Tóth Dániel
Kedves Bárány Péter. Lehet nem fogod olvasni ezt, ha mégis ne vedd támadásnak. csak némi érdekesség a jövőben vízhűtéssel próbálkozóknak használóknak.
A vízhűtéses rendszerbe a rozsdásodás elkerülése végett desztilált vizet érdemes csak használni, majd azt igyekezni a lehető legjobban elzárni a külvilágtól, így elkerülve a korróziót. Nem csak rozsda alapú korrózió létezik, a réz, alumínium is tudd korrodálni. Csapvizet, vagy egyéb szennyezett víz, folyadék használata dugulást, károsodást okoz, ami komoly bajt tud okozni a gépetekben később. Lehet tovább menni PAN tabletták használata, tisztítani a hűtő vizet, vagy szimplán speciálisan vízhűtéses rendszerekbe előre kevert egyveleggel üzemeltetni a rendszert. Ezeken kívül minden más folyadék használata igencsak kockázatos lehet.
Negatívumként egyébként nem jegyezném meg a PIN fejes Torx vagy PIN fejes Imbusz használatát, még a piacon is kapni ilyen BIT fejet, vagy csavarhúzót 400-2000 Ft között.
Összesítve: megfelelő üzemeltetéssel több évig is üzemeltethettek egy ilyen hűtőt, mint kéttő (ami egyébként nem is olyan rossz teljesítmény). Jómagam félévente tisztítom a gépemet és karbantartom. Akinek vízhűtése van, az vegye a fáradságot és tartsa azt tisztán, így nem kell attól tartania, hogy megáll alatta a gép.
2017.11.13
Bárány Péter
Leszek az első értékelő akkor... Én nem vásároltam ilyet, eszembe sem volt DeepCool-t venni... Haverom vette, akinek beszart ez a hűtője és nekem adta ingyen. Nem mozgott a vízpumpája ... Fogtam szétszereltem, hozzáteszem. A fém imbusz csavar közepére beleforrasztottak egy pöttyöt, hogy ne tudd bedugni az imbusz kulcsot. Szóval nem könnyű szétszerelni. Miután megvan, pozitív csalódás volt, hogy a tömítés 2 év után is tökéletes volt. Azonban maga a pumpa, talán úgy tudnám leírni. Hogy első ránézésre a rádióban lévő tranzisztorra nem bíznám ennek a hűtését... Mert amíg a folyadék, még úgy ahogy még 2 évet kibír mielőtt elkezdene mindent elrozsdásítani... A pumpa csapágya már rég berozsdásodott... És alig bírtam átmozgatni... Persze egy kevés WD 40 csavarlazító után már simán mozgott... Szóval utána összeraktam és most megy ismét. De a motorja amit erőlködhetett ahogy szép lassan egyre nehezebben tudott forogni, hát nem tudom most milyen erő lehet benne. Eléggé zakatol is persze közelről hallgatva.

Egy a lényeg, a csapágyazása egy valag szar. Nem ajánlom, mert 2 év múlva megáll a pumpád. És nem érted miért kapcsol le a géped még Windows start előtt ( Jobb esetben... ) Én ezt most megszereltem, de biztos hogy nem rakom be gépbe. Csak érdekelt milyen belül.
PCX 2006-2018. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva