• Leirás
  • Paraméterek
A daganatos betegségek kialakulásában feltételezhetően 30-60 -ban van jelentősége az étkezés minőségének. A leggyakoribb problémák az étkezés során: a magas zsír- és szénhidrátbevitel, az alacsony rostbevitel és a mikrotápanyagok hiánya.Ez a kiadvány nem csupán a daganatos betegeknek szól, hanem mindenkinek, aki ügyel egészségére, egészségtudatosan él és elfogadja azt a tényt, hogy megfelelő táplálkozással a daganatos megbetegedések kialakulásának kockázata csökkenthető! Az egészséges táplálkozás megvalósításához érdemes megismerni a táplálkozási ajánlásokat, kipróbálni a könyvben szereplő változatos és egészséges ételek receptjeit. A dietetikus szerző ebben kíván segítséget nyújtani mindannyiunknak. ISBN: 9786155166389
Kiadás éve: 2012
Kiadó: SPRINGMED KIADÓ
Szerző: GYURCSÁNÉ KONDRÁT ILONA
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 767219
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Kedd:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat