• Kategóriák
  • Kategóriák
 
 
 
 
 
 
 
  • Leirás
  • Paraméterek
A daganatos betegségek kialakulásában feltételezhetően 30-60 -ban van jelentősége az étkezés minőségének. A leggyakoribb problémák az étkezés során: a magas zsír- és szénhidrátbevitel, az alacsony rostbevitel és a mikrotápanyagok hiánya.Ez a kiadvány nem csupán a daganatos betegeknek szól, hanem mindenkinek, aki ügyel egészségére, egészségtudatosan él és elfogadja azt a tényt, hogy megfelelő táplálkozással a daganatos megbetegedések kialakulásának kockázata csökkenthető! Az egészséges táplálkozás megvalósításához érdemes megismerni a táplálkozási ajánlásokat, kipróbálni a könyvben szereplő változatos és egészséges ételek receptjeit. A dietetikus szerző ebben kíván segítséget nyújtani mindannyiunknak. ISBN: 9786155166389
Kiadás éve: 2012
Kiadó: SPRINGMED KIADÓ
Szerző: GYURCSÁNÉ KONDRÁT ILONA
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: szerda
Csomagautomata Automatában: szerda
Posta Pont Posta Ponton: szerda
MOL Pont MOL Ponton: szerda
COOP Pont Coop Ponton: szerda
Duna Plaza Személyesen: kedd

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat
PCX 2006-2016. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva