Alap szín: Fekete
Gomb + scroll: 2+1
Hatótávolság (m): Nincs
Multimédia gombok: Nincs
Nyelv: Magyar
Csatolófelület: USB
Csepp álló: Nem
Tipus: Billentyűzet+egér Kit
Slim kialakítás: Nem
Érzékenység (dpi): 2000
Vízálló: Nem
Vevőegység mérete: Nincs
Elem méret: Nincs
Egér érzékelő: Optikai
Garancia: 36 hónap
Cikszám: 92862
 
 
 
 
 
 
Várható átvétel:
Szerda:
Duna Plaza
Csütörtök:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
Pick Pack Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Rácz Gyula
A világításnak akkor lenne gyakorlati haszna, ha billentyűzet betűi jobban láthatóak lennének a megvilágítástól. A billentyűzetek betűit azonban a világítás nem világítja át, így viilágítás csak dizájnelem és sajnos gyakorlati haszna nincs. Nekem nagy csalódás volt a rendelés átvétele után.
A világítást leszámítva jó konstrukció.
2016-11-10 07:19:02
Donáczi Csaba
Első benyomások: nehéz, kb 1 kg, ez pozitívum, nem csúszkál.. Alul 4 gumitalp van felül kettő és ha kitámasztót választjuk az is gumírozott. A gépelés nagyon jó rajta, hangereje közepes, a lenyomáshoz nem kell sok erő. A brown kapcsolós mechanikusokhoz hasonlítják a tesztekben. A magas kialakítás először fura,mert eddig slim volt. A billentyűt nyomhatom az oldalán középen sarokban, nem akad nem dülöngél. Egy minimális mozgása van a kupakoknak de nem nem zavaró. A világítás jóra sikeredett, !DE! a betűk ténylegesen nem eresztik át a fényt. A gomboknál körben és a keret is fényárban úszik. Kikapcsolható, ereje 3 míg színe 7féle lehet. Illetve tud színválást is. Szemből nézve elég, oldalról és tök sötétben viszont nem vagy kevéssé látszanak a feliratok. A sárga színre kapcsolva nagyjából láthatóak a betűk tök sötétben is. A funkcióbillentyűk is teszik a dolgukat az FN gomb lenyomására. Teljesen magyar, az enter kétsoros. Minőségi, összeszerelési probléma nincs. A hozzá adott egér nagyon egyszerű, szintén változtatható világítással ADNS-5050 szenzorral érkezik. Kényelmes, palm-os fogáshoz Ne ez legyen a szempont a vásárlásnál, fogjuk fel ajándéknak a bill. mellé. A termék megvásárlásakor igen kevés HU kiosztás/világítós/jobb minőségű termékből lehetett választani, így próbaképp erre esett a választás. Hogy mennyire lesz tartós? Mellette szól a 12+24 hó gari is.
2016-09-28 18:35:36