Cooler Master NotePal L1 R9-NBC-NPL1 notebook hűtőpad

Cikszám: 77009
Alap szín: Fekete
Típus: Notebook hűtőpad
Anyag: Fém + műanyag + gumi
Ventilátor szám: 1
Hűtés típus: Aktív (Ventillátor)
4.604 Ft
Garancia: 24 hónap
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Szerda:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
Pick Pack Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Kovács-Ferencz Krisztián
Végre! Egy jó laptophűtő aminek magas a fordulatszáma! A laptopom borzalmas hűtését nagyon segíti és ennek nagyon örülök, viszont az egyetlen nagy bajom vele hogy (sajnos mivel lejöttek a gumitalpak a laptol aljáról) lecsúszik a gép róla mivel nem elég magas az alján a kiemelkedett rész hogy megtartsa (bár szerintem csak az én laptopomnak olyan az alja amivel ez van), viszont ezt lehet orvosolni azzal hogy egy tollat rakok oda és máris megvan oldva a probléma. Ennek ellenére nagyon jó és ár érték arányban az egyik legjobb, csak ajánlani tudom!
2016-06-09 18:37:23
Polics Ramón
Ár/érték arányban tökéletes! Bár picit nekem hangos a ventilátor, ettől függetlenül jól hűti az Asus N511 laptopom
2016-03-10 06:21:35
Varga Viktor
Ventilátor fordulatszáma 1400 rpm
Levegőáramlás 70 CFM
2014-10-30 23:18:42
IMi
Praktikus, főleg az USB hosszabító. Régebbi laptopokat simán 10-12 fokkal hűvösebben tartja. Toshiba Satellite M105-S3064 (HDD --> SSD-re cserélve) és ASUS M51SE (HDD --> SSHD-ra cserélve) latopokon van használva felváltva. A 16 cm-es venti az átlagnál jobban hűt, több levegőt mozgat (70 CFM), de ehhez kellett már az 1400-as fordulatszám. Teljes csendben ezért már jól hallható a hangja. Környezeti alapzajok - ha vannak - viszont már elnyomják azt. Tényleg hatékony, a laptop saját hűtése ritkábban kell bekapcsoljon. Az USB-HUB hiánya elhanyagolható dolog, főleg az USB 2.0-ánál ahol egy ilyen cucc fogyasztása mellett max. egy-egy alap egér, pendrive vagy kártyaolvasó tudna normálisan, biztonságosan működni. A fordulatszám szabályzó hiányzik belőle, de a jól szellőző fémhálós felület és az eszméletlenül jó, 3e körüli ár bőven kárpótol. Nekem eddig BEVÁLT, megérte az árát!
2013-11-23 01:35:02
Horváth Ernő
Nagyon tetszetős kivitelű, a notebookot kényelmesen tudtam elhelyezni rajta. A gép csuklótámaszát használva nem okoz kényelmetlenséget az, hogy kissé megemeli a notebookot. Valóban csendes, de csak azért, mert a hátlapon lévő ventilátor annyira közel van az asztallaphoz, hogy alig tud levegőt beszívni. Ha nem teszem tá a lap-topot, hanem a helyére a képernyő védő fóliát, (vagy pl. WC papírt) teszek, alig lehet levegő-áramlást tapasztalni. Szerintem nem hatékony a hűtése! A szerkezet elejét, vagy hátulját kb. 8 mm-rel megemelve a ventilátor "levegőhöz jut", megindul a légmozgás, és a szerkezetkiválóan hűt. Ekkor a ventilátoron hallhatóan megindul a légáramlás. Az alkalmazott ventilátor körül nincs légterelő henger, ezért szökik meg a levegő a lapátok végén. Lehet, hogy hatásosabb lett volna egy kisebb átmérőjű, de hengerbe épített ventilátor.
Nagyobb teljesítményű munkáknál az első és hátsó lábak alá 1-1 db vékony radírt téve úgy működik, ahogy anélkül kellene.
2012-11-15 17:34:07