fb pixel code
Cooler Master Elite 344 USB 3.0 RC-344-SKN2 fekete-ezü | PCX.hu
  • logo
    Kategóriák
    Kategóriák
 
 
 
 
 
 

Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás
Cseregarancia

Péntek: 
Duna Plaza
   Szombat: 
MPL futárszolgálat
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Tulajdonságok
Alaplap típus: Micro-ATX/Mini ITX
Audio csatlakozók: Igen
Beépített ventilátorok száma: 1
Beépíthető processzor hűtő magasság (mm): 148
Beépíthető VGA hossz (mm): 363, 250
Bővítőhelyek száma: 4
eSATA csatlakozó: Nem
Floppy hely: 1
HDD hely: 5
Magasság (mm): 357
Optika hely: 2
SSD hely: Nem
Szélesség (mm): 183
Szín: Fekete/Ezüst
Táp elhelyezés: Felső
Tápegység teljesítmény (W): Nem
USB 2.0 csatlakozó: 1
USB 3.0 csatlakozó: 1
Teljes termékspecifikáció
Átvételi lehetőségek 1-2 munkanap
Duna Plaza - Péntek
MPL futárszolgálat - Szombat
Posta Pont - Szombat
MOL Pont - Szombat
COOP Pont - Szombat

Garancia lehetőség
Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás
Cseregarancia

Az Elite 344 jelzést viselő játékosoknak készült ház maximum microATX méretű alaplapot fogad, a meghajtók pedig két darab 5,25 és öt 3,5 colos rekeszbe helyezhetőek. Utóbbi fiókok közül egy kivételével mind rejtve van, illetve, ha a szükség úgy adná, akkor az egész egység eltávolítható, így kifejezetten méretes VGA-k beszerelésére is lehetőség adódik.
A 357 mm magas, 183 mm széles és 436 mm mély házban a friss légáramlatokról az elöl elhelyezkedő 12 cm-es légkavaró gondoskodik, ami igény szerint kiegészíthető egy hátulsó 80 vagy 92 mm-es ventilátorral, valamint az oldallapi bővítési lehetőséggel is lehet növelni a légáramlatot. Az I/O panel az előlapon kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0-s és egy USB 3.0-s csatlakozót kínál.

Vásárlói értékelések:

2016.11.01
Fazekas István
Egy alap internet/irodai gépnek kellett egy olyan ház, ami nem rezonál, az előlapi ventillátor mögött nem csak SSD helyek vagy üres tér van, hanem HDD-k is rögzíthetők, nincs benne 4 optikai meghajtó hely, mert manapság már az 1 is soknak számít. Mikro-ATX lapoknak nem kell nagy ház.
Csomagolása kiváló: papírdoboz, hungarocel távtartók, fólia zsákban a gépház.
A fényes fekete előlapot védőfóliázták. Az előlapon 2db. USB2 és 1db. USB3 csatlakozó aljzat, reset és ki/be kapcsolók, HDD led HD Audio csatlakozók találhatóak. Az audió csatlakozókat piktogrammok alapján lehet azonosítani, nincsenek színezve. A 3mm-es HDD led és a gombba épített power led kék fényű, közepes fényerejű, sötét szobában sem vakít a fénye. A ház elejében 2 db. 5,25" ODD és 2db. 3,5" floppy + HDD hely került kialakításra. Ezek alatt egy 250mm-nél hosszabb videokártya esetén eltávolítható, 4 db. 3,5" HDD befogadására alkalmas keret található. Alulról 4 hatlapfejű 6/32" csavar, felülről egy kézzel bontható rögzíti a házhoz. SSD meghajtót valamilyen olcsó beépítő kerettel lehet rögzíteni, gyárilag kialakított helye nincs. A HDD keret előtt található Cooler Master gyártmányú 120mm-es előlapi ventillátor 12V-on 1200 fordulatszámú. Szélzaj nincs, csak a motornak van halk ciripelő hangja, de ez zárt gépház esetén már nem hallható. Ideális a légáramba helyezhető wincseszterek hűtésére és a videkártya mindkét oldalán mozgatja a levegőt. A ventillátor vezetéke 3 eres és elég rövid, gyárilag kb. 50cm-es hosszabbító vezeték van rajta molex csatlakozóval (4 pólusú IDE csatlakozó 12V-os ágra kötve). A HD Audio, az USB2 és USB3 csatlakozók 50cm hosszú árnyékolt kábeles bekötövezetékeket kaptak, minőségi darabok, az USB3 ráöntött dugóval. A hátlapon egy 80 vagy 90mm-es ventillátornak van hely, az oldallapon egy 90mm-est lehet elhelyezni. Nekem elég volt hátra egy 90mm-es 1500 fordulatú halk ventillátor, mert ez csak egy alapgép volt, Pentium G4400, VGA kártya helyett IGP-vel. A ház egyáltalán nem rezonál, nem papír vékonyságú lemezből készült.
A ház tartozéka 9db. hatszögletű menetes sárgaréz távtartó az alaplap beszereléséhez, 16db. 6/32" laposfejű csavar HDD-khez, 17db. 6/32" hatlapfejű csavar alaplap, VGA, táp rögzítésére, 16db M3 csavar FDD, ODD rögzítéshez és 10db. kábelkötegelő. A hátlapon 4 bővítőhely van, a VGA helyén csavaros rögzítésű a takarólemez, a többi kitörhető. Az oldallapok rögzítése recés fejű csavarokkal, kézzel végezhető.
PCX 2006-2018. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva