HDD hely: 5
Floppy hely: 1
Audio csatlakozók: Van
Magasság (mm): 357
Szélesség (mm): 183
Tápegység teljesítmény (W): Nincs
eSATA csatlakozó: Nincs
USB 3.0 csatlakozó: 1
Szín: Fekete/Ezüst
USB 2.0 csatlakozó: 1
Bővítőhelyek száma: 4
Alaplap típus: Micro-ATX/Mini ITX
SSD hely: Nincs
Beépíthető processzor hűtő magasság (mm): 148
Beépíthető VGA hossz (mm): 363
Beépíthető VGA hossz (mm): 250
Táp elhelyezés: Felső
Beépített ventilátorok száma: 1
Optika hely: 2
Garancia: 36 hónap
Cikszám: 926580
 
 
 
 
 
 
Várható átvétel:
szerda :
Duna Plaza
csütörtök :
Futárszolgálat
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Fazekas István
Egy alap internet/irodai gépnek kellett egy olyan ház, ami nem rezonál, az előlapi ventillátor mögött nem csak SSD helyek vagy üres tér van, hanem HDD-k is rögzíthetők, nincs benne 4 optikai meghajtó hely, mert manapság már az 1 is soknak számít. Mikro-ATX lapoknak nem kell nagy ház.
Csomagolása kiváló: papírdoboz, hungarocel távtartók, fólia zsákban a gépház.
A fényes fekete előlapot védőfóliázták. Az előlapon 2db. USB2 és 1db. USB3 csatlakozó aljzat, reset és ki/be kapcsolók, HDD led HD Audio csatlakozók találhatóak. Az audió csatlakozókat piktogrammok alapján lehet azonosítani, nincsenek színezve. A 3mm-es HDD led és a gombba épített power led kék fényű, közepes fényerejű, sötét szobában sem vakít a fénye. A ház elejében 2 db. 5,25" ODD és 2db. 3,5" floppy + HDD hely került kialakításra. Ezek alatt egy 250mm-nél hosszabb videokártya esetén eltávolítható, 4 db. 3,5" HDD befogadására alkalmas keret található. Alulról 4 hatlapfejű 6/32" csavar, felülről egy kézzel bontható rögzíti a házhoz. SSD meghajtót valamilyen olcsó beépítő kerettel lehet rögzíteni, gyárilag kialakított helye nincs. A HDD keret előtt található Cooler Master gyártmányú 120mm-es előlapi ventillátor 12V-on 1200 fordulatszámú. Szélzaj nincs, csak a motornak van halk ciripelő hangja, de ez zárt gépház esetén már nem hallható. Ideális a légáramba helyezhető wincseszterek hűtésére és a videkártya mindkét oldalán mozgatja a levegőt. A ventillátor vezetéke 3 eres és elég rövid, gyárilag kb. 50cm-es hosszabbító vezeték van rajta molex csatlakozóval (4 pólusú IDE csatlakozó 12V-os ágra kötve). A HD Audio, az USB2 és USB3 csatlakozók 50cm hosszú árnyékolt kábeles bekötövezetékeket kaptak, minőségi darabok, az USB3 ráöntött dugóval. A hátlapon egy 80 vagy 90mm-es ventillátornak van hely, az oldallapon egy 90mm-est lehet elhelyezni. Nekem elég volt hátra egy 90mm-es 1500 fordulatú halk ventillátor, mert ez csak egy alapgép volt, Pentium G4400, VGA kártya helyett IGP-vel. A ház egyáltalán nem rezonál, nem papír vékonyságú lemezből készült.
A ház tartozéka 9db. hatszögletű menetes sárgaréz távtartó az alaplap beszereléséhez, 16db. 6/32" laposfejű csavar HDD-khez, 17db. 6/32" hatlapfejű csavar alaplap, VGA, táp rögzítésére, 16db M3 csavar FDD, ODD rögzítéshez és 10db. kábelkötegelő. A hátlapon 4 bővítőhely van, a VGA helyén csavaros rögzítésű a takarólemez, a többi kitörhető. Az oldallapok rögzítése recés fejű csavarokkal, kézzel végezhető.
2016-11-01 12:02:09