Centralion Aurora 650 650VA / 360W szünetmentes tápegység

Cikszám: 91847
Kimeneti hullámforma: Modulált színuszhullám
Feszültség (V): 220 / 230 / 240
Frekvencia tartomány: 50 / 60Hz
Kapacitás (VA): 650
Magasság (mm): 143
Mélység (mm): 278
RJ11 csatlakozó: Van
Soros port: Nincs
Súly (kg): 4,7
Szélesség (mm): 100
Szín: Fekete
Teljesítmény (W): 360
Újratöltési idő (óra): 6
USB: Van
Visszajelzés: LED
RJ45 csatlakozó: Nincs
Hatásfok (%): 95
12.415 Ft
Garancia: 24 hónap
Várható átvétel:
Szombat:
Duna Plaza
Kedd:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
Pick Pack Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Süveges Istvánné
Változtatnék az előző értékelésemen, 2 hónap használat után fogta magát és leégett. Az egész számítógépem csak annak köszönheti, hogy épségben maradt, hogy a gépem egy zárlatvédett elosztón keresztül csatlakozott a szünetmenteshez. Az elosztó is ropogósra sült de szerencsére a gépemet megvédte. Lehet, hogy csak egy gyári hibást fogtam ki, de ezek után senkinek nem ajánlom ennek a terméknek a megvásárlását!
2016-04-03 22:35:54
Süveges Istvánné
Az eszköz tökéletesen működik, kompakt méretű, hálózatról való működés közben teljesen hangtalan, és akkumulátoros működés közben is halkabb, mint az előző Blazer 400-asom volt. Az USB csatlakozása sajnos elől található, de egy 90 fokban elforgatott kábel segítségével így is kényelmessé tehető a használata. Maga az USB kábel nem tartozék, a monitorozásához szükséges WinPower szoftvert is az internetről lehet letölteni. A WinPower telepítés előtt sorozatszámot kér, ami a program használati utasításában vagy az interneten is megtalálható. A Windows 8.1 sajnos csak HID kompatibilis eszköznek ismeri fel, így a szünetmentes állapotának megjelenítéshez, valamint ahhoz, ha azt akarjuk, hogy a szünetmentes szükség esetén le tudja állítani a gépet, mindenképpen valamilyen monitorozó programot telepíteni kell. Nekem egy 100W TDP fogyasztású FM2+ APU alapú gépem van, dedikált videokártya nélkül, hozzá egy 24W fogyasztású monitor, egy router és egy nyomtató. Ezek együttesen mind rá vannak kötve a szünetmentesre, és a WinPower szerint maximálisan 26% terhelést rónak az eszközre. Áthidalási időt nem mértem, de a gyári adatok szerint, a benne lévő, akár könnyen cserélhető 12V/7Ah akkumulátor, 10-15 percet biztosít. Az eszköz rendelkezik alultöltés, túltöltés, túlterhelés és telefon vonal védelemmel. A védeni kívánt eszközök csatlakoztatására 2db hagyományos hálózati suko ajzat áll rendelkezésre, megkönnyítve ezzel, hogy átalakító kábel nélkül, közvetlenül csatlakoztatható legyen hozzá bármi. Véleményem szerint aki olcsón akar, egy a szünetmentesek minden tudásával felvértezett, és ráadásul nem is a legkisebb kapacitású eszközt venni, annak ez megfelelő választás lehet.
2016-01-09 13:30:35
Bíró János
Igényes, esztétikus kialakítás. Picit keveselem rajta a 2 hálózati dugót, de megoldottam.
Igény esetén az akkumulátora könnyen cserélhető.
A képen nem látszik, de az USB csatlakozó elől van a bekapcsológomb alatt.
USB kábel nem tartozék!
2014-09-22 17:35:25