fb pixel code
Canon i-SENSYS LBP613cdw A4 lézer LAN WIFI nyomtat& | PCX.hu
  • logo
    Kategóriák
    Kategóriák
 
 
 
 
 
 

Canon i-SENSYS LBP613cdw A4 lézer LAN WIFI nyomtató

Cikkszám: 99328
 
Alap szín: Szürke
Beépített memória (MB): 1024
Bemelegedési idő (mp): 22
CD/DVD-re nyomtatás: Nem
Csatolófelület: USB 2.0
Felbontás fekete (dpi): 1200x1200
Felbontás színes (dpi): 1200x1200
Kétoldalas nyomtatás (duplex): Igen
Kezelt kártyák: Nem
Kijelző méret: Nem
Kijelző típus: 5 soros LCD
Magasság (mm): 274
Mélység (mm): 430
Memória kártyaolvasó: Nem
Nettó súly (kg): 17,5
Nyomtatási sebesség fekete (ppm): 18
Nyomtatási sebesség színes (ppm): 18
Papírméret: A4, A5, B5, letter
Papírtálca kapacitása (lap): 150
Patron(ok) száma: 5
Szélesség (mm): 418
Terhelhetőség (max.): 30000
Típus: Színes lézer
60 366 Ft
db
Garancia: 12 hónap

Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás

Duna Plaza
:  Kedd
MPL futárszolgálat
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
:  Kedd

Megbízható, kompakt, gyors színes lézernyomtató otthoni felhasználásra, valamint kis- és középvállalkozások számára

Gyors, kiemelkedő minőségű színes lézernyomtatást kínáló hatékony, kompakt egység maximális megbízhatósággal és egyszerű karbantarthatósággal.

Lenyűgöző színek

A Canon továbbfejlesztett színes technológiája révén a felhasználók maximalizálhatják dokumentumaik és nyomtatott segédanyagaik hatását, mivel az olajfestmény-hatású árnyalatok minden figyelmet magukra vonzanak. Az LBP610 sorozatot azért hívták életre, hogy kompromisszumok nélküli minőséget biztosítson, élettel teli, ütős színeket alkotva időről időre. Reklámanyagokat, marketing prospektusokat és belsős kommunikációs anyagokat tud lenyűgöző pontossággal és élénk színekkel létrehozni, amelyek igazán tükrözik a minőséget.

Az üzleti mobilitás kiteljesedése

Egy növekvő vállalkozásnál kulcsfontosságú a rugalmasság és a termelékenység, ezért bír hatalmas jelentőséggel a mobilnyomtatás. Az LBP610 sorozat maximális mobilkompatibilitást kínál, alapértelmezetten támogatja az AirPrint (Apple) és a Mopria (Android) funkciókat. Ráadásul a közvetlen vezeték nélküli csatlakoztathatóság lehetővé teszi a vendégek számára, hogy a hálózathoz való csatlakozás nélkül nyomtassanak, ami még nagyobb könnyedséget és rugalmasságot eredményez, a biztonság veszélyeztetése nélkül. A Canon PRINT üzleti mobil alkalmazás pedig számos hasznos, a mobil munkavégzést megkönnyítő funkciót biztosít, tovább erősíti az LBP610 sorozat mobil munkavégzés-támogatását.

Termelékenységnövelő nyomtatási sebesség

A legújabb motornak köszönhetően az LBP610 sorozat lenyűgöző nyomtatási sebességet biztosít mind fekete-fehér, mind színes nyomtatás esetén is. Az LBP610 sorozat akár 18 oldalt is képes kinyomtatni egyetlen perc alatt, biztosítva a vállalkozások termelékenységét és hatékonyságát. Az LBP613Cdw típus még kétoldalas nyomtatásra is képes. Mindemellett állandó, kiemelkedő minőséget biztosít minden percben.

Több nyomtatás, kevesebb karbantartás

Az LBP610 sorozatot azért hívták életre, hogy a vállalkozások azzal foglalkozhassanak, amiben a legjobbak, és kevesebb időt kelljen a karbantartással tölteniük. Az új, nagy kapacitású tonerkazetták révén a felhasználóknak nem kell olyan gyakran a fogyóeszközök cseréjével bajlódniuk. Amikor viszont elérkezik az idő egy új tonerkazetta behelyezésére, az automatikus tonerszalag-eltávolító rendszernek köszönhetően ez most már egyszerűbb, mint valaha. Az LBP610 sorozat nyomtatói szintén lehetővé teszik a távoli fogyóeszköz-felügyeletet egy egyszerű felhasználói felületen keresztül (ami elérhető számítógépen vagy mobileszközön keresztül), felvértezve ezzel a kisvállalkozásokat azzal a képességgel, hogy még hatékonyabban tervezhessék meg a fogyóeszközök készletezését.

Biztonság, mint alapfelszereltség

A dokumentumbiztonság bármely méretű cégnél kardinális kérdés, kiváltképp a kis- és középvállalkozások számára, akik gyakran nem rendelkeznek külön olyan informatikai háttérrel, mint nagyvállalkozó társaik. Az LBP610 sorozat ezt a problémát a PIN-kóddal védett dokumentumnyomtatás funkcióval oldja meg, ami a felhasználók számára nagyobb irányítást biztosít, kiváltképp a bizalmas üzleti anyagok felett. Ez a funkció megoldja azokat a problémákat, melyek akkor merülnek fel, mikor több felhasználó is ugyanazt a nyomtatót használja, így a vezetőség is nyugodtan aludhat.

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat
PCX 2006-2017. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva