• Leirás
  • Paraméterek
A hamburger története a messzi múltba, a tatárok aprított húsáig vezethető vissza (lásd a mai napig népszerű tatár bifszteket), mely orosz kereskedők révén jutott el a névadó Hamburgba. Az Újvilágba már a kivándorló németek vitték magukkal, ahol a New York-i éttermekben hamburgi, azaz hamburger steak-ként került az étlapra, és jórészt nyersen vagy alig hőkezelten kínálták. Amerikában aztán olyan népszerű lett, hogy újra feltalálták. A húspogácsát kisütötték és két szelet kenyér közé tették, hogy a vásárban nézelődő emberek sétálgatás közben eszegethessék. Így született meg az első street food, mely meghódította a földkerekséget... ISBN: 9789632517377
Kiadás éve: 2015
Kiadó: SZALAY KÖNYVKIADÓ ÉS KERESKED?HÁZ KFT.
Szerző: Csizmadia András - Niksz Gyula
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 900671
Várható átvétel:
Péntek:
Duna Plaza
Szombat:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat