fb pixel code
KATEGÓRIÁK KATEGÓRIÁK
 
Bosch BSS8224 PORSZÍVÓ ÁLLÓ
180 090 Ft
 
 
 
 
 
 
Bosch BSS8224 PORSZÍVÓ ÁLLÓ
Cikkszám: 618789
Megbízhatóság: 100%
180 090 Ft
Garancia: 24 hónap
Átvételi lehetőségek
Duna Plaza 2021-12-10
Futárszolgálat 2021-12-14
Nagy csomag 2021-12-14
Garancia lehetőség
Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás

Serie | 8 Akkumulátoros porszívóUnlimited Gen2 Fehér
BSS8224

Rendkívül erős - akárcsak egy vezetékes porszívó. *
A vezeték nélküli Unlimited Gen2 sorozat | A 8 porszívóval ugyanolyan teljesítményt élvezhet, mint egy vezetékes eszközzel *. Az új, továbbfejlesztett Bosch akkumulátornak, motornak és szívófejnek köszönhetően a rendkívül erős többcélú vezeték nélküli porszívó ugyanolyan erős, mint egy vezetékes porszívó *, biztosítva az alapos tisztítást.

Takarítson ki egy egész házat a korlátlan üzemi időnek * köszönhetően.
Porszívózzon, ameddig csak kell. A cserélhető akkumulátorok és a gyorstöltő kombinálva a porszívó korlátlan üzemidőt kínál *. Az egyik akkumulátor tölthető, míg a másik használatban van, így a készülék mindig rendelkezésre áll, és bármilyen méretű háztartás számára alkalmas.

Maximális rugalmasság, tökéletes tisztítási eredmények, LED-es padlólámpák.
Könnyen kimaradhat a szennyeződés, amelyet nem lát. Ezért tervezte a Bosch az AllFloor HighPower kefét beépített LED padlófényekkel, amelyek láthatóvá teszik a szennyeződéseket. Élvezze a ragyogó fényeket, a jobb teljesítményt, a nagyobb csendet, a 99,9% -os porfelszívást ****** és a nagyobb kezelhetőséget - az optimális tisztítási eredmények érdekében.

Nagy teljesítményű és könnyű motor, Németországból.
A Bosch által Németországban kifejlesztett és gyártott kefe nélküli TurboSpin motorunk teljesítményében nincsenek kompromisszumok. A háromfázisú szinkronizált digitális motor rendkívül hatékony, 32% -kal könnyebb és 50% -kal gyorsabb ** - akár 82 000 fordulat / perc sebességgel - a könnyű kezelhetőség és a lenyűgöző tisztítási teljesítmény érdekében.

Időt takaríthat meg a hétszer gyorsabb töltésnek köszönhetően *****.
Porszívózzon ki egy egész otthont anélkül, hogy aggódnia kellene az időigényes töltés miatt. Gyorstöltőnk akár hétszer gyorsabban működik, mint a dokkoló *****, és lehetővé teszi a Bosch 18V-os akkumulátorok extra gyors töltését. Így időt takarít meg, és porszívója mindig készen áll a használatra.

Új generációs akkumulátor a nagy teljesítmény és az üzemidő érdekében.
Nagy teljesítmény, alacsony súly és hosszú üzemidő: Ki ne szeretné ezt egy porszívó akkumulátorában? A Bosch következő generációs Power Plus akkumulátora a legújabb nagy teljesítményű cellákkal rendelkezik, amelyek 33% -kal több energiát * kínálnak, kompakt kialakítással, nagyobb hatékonysággal és hosszabb élettartammal együtt.
 
Áram minden készülékhez. Egy akkumulátor az egész otthonhoz.
A legtöbb eszköz különböző akkumlátorral rendelkezik, amelyek drágák lehetnek. A cserélhető akkumulátorok az egyik legnagyobb márkák közötti, 18 V-os akkumulátorrendszer részét képezik. Kompatibilisek a Bosch és más márkák számos 18 V-os elektromos szerszámával és kertészeti eszközével, pl. Gardena, Gloria, Wagner és Rapid.

A teljesítmény automatikus beállítása minden padlótípushoz.
Nem kell tovább gondolkodni a felület megfelelő erejéről. Az Intelligens Auto mód megkülönbözteti és beállítja a légáramlást a padló típusának megfelelően. Ez biztosítja az optimális egyensúlyt a tisztítási teljesítmény és a futási idő között. Soha többé nem kell váltania a szőnyeg és a kemény padló között.

Praktikus vezérlő interfész 3 különböző üzemmóddal.
A különböző porszívózási feladatokhoz különböző módok szükségesek. A „Turbo” növeli a nehéz feladatok teljesítményét azáltal, hogy annyi energiát biztosít, mint egy vezetékes porszívó *. Az „Auto” beállítja a teljesítményt és a futási időt a felülettől függően. Az „Eco” pedig rendkívül hosszú, optimális futási időt biztosít a mindennapi takarítási feladatokhoz.

Rugalmas szívófej. Ergonomikus markolat. Nem kell nyomva tartani a gombot.
A bútorok alatt nehezen elérhető helyek jelentenek kihívást. De nem az Unlimited-el. A szívófej 180 ° -kal elforgatható, hogy a nehéz, keskeny vagy alacsony foltok könnyű eléréséhez szükséges extra rugalmasságot biztosítsa. És nincs szükség a PowerButton folyamatos nyomására, lehetővé téve az egykezes műveletet bármilyen szögben.

Takarítás minden szinten. Padló, kárpit, mennyezet és autó.
A porszívózás minden szinten lehetővé vált - a padlótól a mennyezetig. A porszívó hasznos tartozékokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik bármilyen típusú padló, valamint más felületek, például asztal, kárpit, sőt akár autó takarítását is.

Bosch Motor Technológia - A minőség Németországban készül.
Élvezze az erőteljes, állandó teljesítményt a Bosch porszívókkal: Németországban több mint 80 éve fejlesztjük és gyártjuk nagy teljesítményű motorjainkat, és nemcsak elvárjuk, hogy a porszívó optimális eredményt adjon, hanem hogy tartós is legyen. Ezért nyújtunk 10 éves motorgaranciát ***.

A LED kijelző egy pillanat alatt biztosítja az akkumulátor állapotát.
Váratlanul fogy az áram egy sürgősségi takarítás során? Nem fog megtörténni. A könnyen olvasható akkumulátor-kijelzője megmutatja az akkumulátor állapotát, így időben feltöltheti.

Ideális bármilyen autó belsejének tisztításához.
Az autó belseje általában nehezen tisztítható, és gyakran nincs kéznél aljzat. Éppen ezért ez a porszívó tartalmazza azokat a tökéletes kiegészítőket, amelyekre minden helyhez könnyedén eljuthat. A hosszú üzemidő, a rugalmasság és az egyszerű használat teszi a gépkocsi tisztításának tökéletes módját.

A kefehenger egyszerű és gyors tisztítása.
Időnként meg kell tisztítani a kefehengert. De ez nem tart sokáig. A kefehenger szerszámok nélkül gyorsan leválasztható, és a hengeren lévő szőr nagyon könnyen eltávolítható. Így gyorsan visszatérhet a teljes teljesítményhez.

A portartály egyszerű ürítése szűrőmosás nélkül.
A portartály ürítésének higiénikusnak és gondtalannak kell lennie. Ürítheti a dobozt anélkül, hogy porfelhő keletkezne, és mosás nélkül megtisztíthatja a szűrőt. Egyszerűen vegye ki a szemetesdobozt, fordítsa meg a piros kereket és ürítse közvetlenül a kukába.

Gyors és egyszerű szűrőtisztítás.
A szűrőmosás extra erőfeszítést jelent. A RotationClean segítségével azonnal és higiénikusan tisztíthatja a szűrőt. Egyszerűen vegye ki a portartót, és fordítsa el a piros kereket. Az összes por és szennyeződés minimális érintkezéssel űríthetjük. Gyors és egyszerű szűrőtisztítás mosás nélkül.

Az kiáramlott levegő tisztább, mint a környezeti levegő.
Általában mindig finom por van a levegőben. A patronszűrő rendszernek köszönhetően a kilépő levegőt háromszor szűrjük, ami 99,99% -os szűrést eredményez. **** Ennek eredménye: a kiáramló levegő tisztább, mint a beszívott levegő.

Teljesítmény

 • Korlátlan üzemidő: két akkumulátor és gyorstöltő használata esetén mindig készen állhat a takarításra. *
 • 2 cserélhető, Power For Alliance akkumulátor
 • Power for ALL rendszer: az akkumulátor a Bosch Home & Garden 18 V-os vezeték nélküli rendszer része (zöld termékcsalád), így kompatibilis ezekkel a barkácsgépekkel és kerti gépekkel is.
 • Üzemidő 4,0 Ah akkumulátorral:
  • Legfeljebb 65 perc Eco módban, elektromos kiegészítők nélkül
  • 55 percig Eco üzemmódban elektromos szívófejjel
  • Legfeljebb 20 perc az Auto üzemmódban elektromos szívófejjel
  • Legfeljebb 10 perc Turbo üzemmódban elektromos szívófejjel
 • Gyors töltés: Töltse fel 4Ah-s akkumulátorát csak 51 perc alatt a gyorstöltővel.
 • LED fényekkel ellátott AllFloor HighPower kefe: egy elektromos szívófej mindenféle padló intenzív tisztításához.
 • TurboSpin Motor: Németországban készült, 10 év ingyenes motorgaranciával.
 • Intuitív háromlépéses üzemmódválasztás minden takarítási helyzetre:
  • Eco mód: hosszabb üzemidő a időigényesebb takarítás érdekében.
  • Auto üzemmód: legjobb üzemidő és teljesítmény opció automatikus teljesítménybeállítással.
  • Turbó üzemmód: maximális teljesítmény az optimális takarítási eredmény érdekében.
 • Auto mód: a szívófej a teljesítményt a padló típusától függően állítja be: szőnyeg vagy kemény padló. Legjobb üzemidő és teljesítmény megoldás attól függően, hogy mi szükséges a tökéletes takarítási eredményhez.

Higiénia

 • Teljes élettartamú szűrőanyag: a Pure Air membránnal és higiénia szűrővel ellátott szűrő biztosítja, hogy a kifújt levegő tisztább legyen, mint a normál szobai levegő (99,99% -os szűrés 4 ).
 • Szűrőtisztítás: egyszerű szűrőtisztítás RotationClean technológiával - mosást nem igényel.
 • Könnyen kezelhető portartály: egyszerűen kivehető és kiüríthető.
 • Easy Clean System: az egyszerű tisztítás érdekében a forgókefe könnyen kivehető a szívófejből.

Kényelem

 • Flexibilis szívófej: A szívófej 180 °-kal elfordul, így extra flexibilitást biztosít a bútorok és a keskeny helyek könnyű eléréshez.
 • Egykezes kezelés: Ergonomikusan kézre áll, és nem kell folyamatosan nyomni a bekapcsológombot.
 • Tisztaság a padlótól a plafonig: a tartozékok segítségével ragyogó tisztaságot varázsol az egész házban, sőt az autóban is.
 • Egyszerű tárolás: dokkoló a készülék és a tartozékok tárolására.
 • 2 az 1-ben bútorkefe és kárpit szívófej: A bútorkefe és a kárpit szívófej kombinációja tökéletes az érzékeny / finom felületek és textíliák tisztításához.
  • Akkumulátor töltő kábel
  • Gyorstöltő: Több mint ötször gyorsabban tölti az akkumulátorokat a szokásos 1Ah-os töltővel összehasonlítva.
  • XXL kárpit-szívófej: Az extra széles szívófej ideális a kárpitozott bútorok nagy területeinek tisztításához.
  • Hosszú, hajlékony rés-szívófej: megkönnyíti a nehezen hozzáférhető területek és a keskeny terek tisztítását. Különösen bútorok, fiókok mögött vagy autójában történő takarításhoz.
 • Portartály mérete: M
 • Súly (szívócsővel és szívófejjel együtt): 2,9 kg

 
Általános

 • Márka: Bosch
 • Nemzetközi kereskedelmi név: BSS8224
 • EAN-kód: 4 242 005 269 167

 
Design

 • Készülékszín: Fehér
 • Kiviteli forma: Stick
 • Termékcsoport: Akkus porszívó

 
Méret és súly
 

 • Mélység (mm): 252 mm
 • Készülék magassága (mm): 1 277 mm
 • Mért súly, használatra kész állapotban: 3,2 kg
 • Szélesség (mm): 211 mm

 
Kényelem

 • Szőnyegkefe: Elektromos
 • Optikai töltés-jelző: Nem
 • Porzsákos porszívó: Porzsák nélküli
 • Teleszkópcső: Nem
 • Teljesítményfokozatok: 3
 • 2 az 1-ben: kézi porszívó és morzsaporszívó egyben: Nem

 
Technikai információk

 • Töltési idő: 1 h
 • Feszültség (V): 18,0 V
 • Üzemidő: 65 min
Ajánló
 
Thomas QuickStick Turbo Plus kék vezeték nélküli porszívó
85 289 Ft
 
Gorenje SVC216FMB fekete álló porszívó (736861)
38 090 Ft
 
Eta 143490038 APART PORSZÍVÓ ÁLLÓ
23 590 Ft
 
Rowenta RY6537WI GŐZTISZTÍTÓ
35 890 Ft
PCX 2006-2021.
Kapcsolat: [email protected]
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...