• Leirás
  • Paraméterek
A nyolcadik kötetben összegyűjtöttük a boros ételek receptjeit. Sok finomság készülhet borral, akár úgy, hogy a legfontosabb hozzávaló, mint a borlevesnél. Sok esetben tartalmas fogások ízvilágát gazdagítja, ahogy a cserépedényben sült csülöknél, vagy különleges zamatot ad, például a tokányoknál.Készítettek már betyárgombóclevest, vagy halas rétest? Főztek libazúza mártást? Sütöttek szabadban tarját friss zöldségekkel? A könyvből ezekkel az ételekkel is megismerkedhetnek, és eláruljuk azt is, hogy a hólabda honnét kapta a nevét.Tájegységenként változó szokások, őseinktől ránk maradt receptek, amelyeket ma is érdemes kipróbálni! ISBN: 9789633541234
Kiadás éve: 2013
Kiadó: DUNA KÖNYVKLUB KFT.
Szerző: RÓKA ILDIKÓ
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 404160
Várható átvétel:
Szombat:
Duna Plaza
Kedd:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat