fb pixel code
KATEGÓRIA KATEGÓRIA
Ajánló
2020. 02. 19
Ipari forradalom? Ingyenes az Assassin's Creed Syndicate
2020. 02. 19
A NAGY PROCESSZOR TESZT! 21 Intel és AMD proci erejét mértük össze.
2020. 02. 18
Már a falak is okosak? Az MIT felturbózza a Wi-Fi-t
2020. 02. 18
Korai hozzáférés? Comet Lake-S processzorokat árult egy webáruház
2020. 02. 17
Váratlan gyorsulás? GDDR6 memóriát kaphat a GTX1650
2020. 02. 17
A Metro Exodus végre Steamen, most 40%-os leárazással
2020. 02. 17
Corsair A500 - 10 év után újra léghűtés a Corsairtől
2020. 02. 16
Mit tud egy 270 ezres konfig Ryzen 3600 GTX1660Ti összeállításban?
2020. 02. 14
Ezek magyarok? - Ingyenes a Kingdom Come: Deliverance
2020. 02. 13
Víruspánik? Először marad el a Mobile World Congress
2020. 02. 13
Az új Windows 10 frissítés megöli a hangot és az internetet
2020. 02. 13
A mindenre (is) elég brutál processzor. 💪
2020. 02. 12
YouTube music? Ezt kínálja a Google, ha zenére vágyunk
2020. 02. 12
Hajlékony és okos, avagy az összecsukható telefonok reneszánsza
2020. 02. 11
80 Terabájt? Fejlett HAMR merevlemezek érkeznek
2019. 03. 29

Hivatalos előzetest kapott a Borderlands 3, trailert és megjelenési dátumot a Wolfenstein: Youngblood

Megjött a Borderlands 3 hivatalos előzetese

Ahogy arra számítottunk, a PAX East rendezvényen elhangzottak a Gearbox várva várt bejelentései, és többek között bemutatásra került a Borderlands 3 várva várt előzetese is.


A rövidke teaser után, teljes értékű traileren mutatkozott be a népszerű looter-shooter hivatalos folytatása, amin végre mozgás közben is láthatjuk a játékot. A látottak alapján nem rugaszkodik el a megszokott alapoktól, de mindent megkapunk majd amiért kedveltük a sorozatot, és még valamivel többet is. Az új epizódhoz 4 új játszható karakter is jár, a Vault Hunterek mellett pedig természetesen tonnányi új fegyvert és változatos helyszíneket kapunk, a megszokott posztapokaliptikus sivatagok bádogerődjeitől, a dzsungeles vidékeken át, egészen a fényárban úszó nagyvárosi környezetig. Ezekben már sorban állnak az őrültebbnél őrültebb főellenfelek, de visszatérnek a korábbi részekben megismert szereplők is, így minden adott az eszeveszett lövöldözéshez, lootoláshoz és a csapat alapú kooperatív mókázáshoz. Természetesen a pihent humor továbbra is kellően elvetemült lesz, erre a két lábon szaladó puskánál nem is kell jobb bizonyíték.


Ez még nem minden, a Gearbox 2019-et a Borderlands évének nevezte, és ezt a folytatás mellett a korábbi részek frissített változataival igyekszik alátámasztani. A rajongók tehát nem kevés tartalomra számíthatnak idén, hiszen a 2009-es első rész Game of The Year kiadása Remastered változatot kap, míg a Borderlands 2 és Pre Sequel (konzolokon Handsome Collection) ingyenes 4K-s frissítést kapnak. A 2K Games azt is elárulta, hogy aki már korábban beszerezte a legalább az alapjátékot, megjelenéskor teljesen ingyen megkaphatja a DLC-kkel megpakolt GOTY kiadást. A grafikai frissítéseken kívül immár használhatjuk majd a Borderlands 2-ből ismerős kistérképet, a főellenfél még nagyobb kihívást nyújt majd, a játékosok pedig (konzolon egész biztosan) számíthatnak a négy fős, osztott képernyős co-op módra is. A Game Of The Year április 3-án érkezik, és aznap a Borderlands 3-ról is kapunk friss információkat, aminek megjelenési dátumát még nem közölték.


Nyáron érkezik a Wolfenstein Spin-Off

2014-ben nagyot szólt a Wolfenstein reboot, a 2017-es New Colossus pedig kissé megosztotta a rajongókat, de a megszállt Egyesült Államokban folytatott gerilla harc, a komolytalanabb hangvétel ellenére is élvezetes volt. Az egyenes folytatás már készül, de előtte még jön a korábban bejelentett mellékszál.


Az előzetesből kiderül, hogy a Wolfenstein sem ússza meg a retro hullámot, így a Youngblood a nyolcvanas évekbe helyezi a cselekményt, a főhős pedig a veterán B.J. Blazkovicz helyett két ikerlánya lesz. Tagbaszakadt hősünk valószínűleg békésebb életet szánt lányainak, ám ő eltűnt és az egyetlen nyom Párizsba vezet. Az előző rész végén elkezdődött lázadás a jelek szerint sikerrel járt és felszabadította Amerikát, Európa továbbra is náci uralom alatt áll, így ha már arra járnak, Jess és Soph tovább bővíti a családi skalpgyűjteményt.

VHS, rágógumi, power suit


A New Colossus, harsányságával és eltúlzott jeleneteivel jobban emlékeztetett egy vérgőzös Tarantino filmre, mint a visszafogottabb és merengősebb első részre, de a játékmenet is megkapta a rajongói kritikákat. Jó retro FPS módjára, nem igazán szolgált újdonságokkal, viszont nagyobb szerepet kapott a lopakodás, ami sokak szerint nem tett jót a végeredménynek. A látottak alapján a Youngblood is hasonló úton halad majd, tehát vérből és szétrobbanó testekből nem lesz hiány, és számíthatunk az előző rész eltúlzott B-filmes stílusára is, ami a trailer alapján a hasonlóan pihent Far Cry 3 Blood Dragon-t is eszünkbe juttatta. Úgy tű
nik, hogy a harcrendszer és a grafika nagyjából változatlan marad, az egyetlen szembetűnő újdonság pedig a két fős kooperatív játékmód lesz. Ha nincs aki csatlakozzon hozzánk, társunkat a mesterséges intelligencia irányítja majd, viszont a Deluxe Edition vásárlói meghívhatják egy szabadon választott barátjukat és együtt játszhatnak. A megjelenés július 26-án esedékes PC, PS4 és Xbox One platformokon, de az előző epizódhoz hasonlóan Nintendo Switch-re is elkészül. Mellékszálhoz mérten a játékidő rövidebb, az ár pedig alacsonyabb lesz, így aki előrendelné, a STEAM felületén ezt nagyjából 9600 Ft-ért, a Deluxe kiadás esetén pedig átszámítva 12800 Ft-ért teheti meg.


Ha ez nem lenne elég, a VR tulajdonosok még egy kirándulást tehetnek Párizsba, ugyanis a Cyberpilot alcímen VR eszközökre érkező Wolfenstein szintén július 26-án válik elérhetővé. A történet szerint egy nagyágyú hackert irányítunk, aki a Francia ellenállás tagjaként képes feltörni a szuperfejlett náci robotokat és harci gépeket, így ezekkel mérhetünk majd csapást a technológiai fölényt élvező seregre. Aki rendelkezik a megfelelő felszereléssel, nagyjából 6400 Ft-ért huppanhat a termetes mechák és tüzet okádó robotkutyák hátára.

KD - PCX

2019. 03. 29

Ipari forradalom? Ingyenes az Assassin's Creed Syndicate
A sorozat kilencedik darabja ugyan csak a megjelenített történelmi korszakot tekintve volt forradalmi, de ha valaki a klasszikus Assassin's Creed stílusra vágyik, ugyanakkor megdobbantja a szívét a 19. század Angliája, ne hagyja ki az Epic Games Store aktuális akcióját. A Ubisoft bejáratott szériája 2007-es megjelenése óta, jóformán egyetlen évet sem hagyott ki újabb epizód nélkül. A Syncicate ráadásul a sorozat legnagyobb fiaskóját, a 2014-es Unity-t követte, mely tökéletes céltáblája volt a játékipar pofátlansága miatt méltatlankodó tömegeknek. A futószalagon gyártott epizódok, az ezerszer is újrahasznosított ötletek és a minden innovációt nélkülöző (de teljes áron értékesített) részek után, a kiadó átgondolni kényszerült, hogyan tartsa életben a sok fejéstől kimerült tehenét. Így míg a Montréali szárny belekezdett az átgondoltabb Origins fejlesztésébe, a kanadai csapat kisebb hírverés mellett megpróbálta visszarángatni a bérgyilkosokat a vállalhatóság talajára. A Syndicate tehát nem a teljes megújulás, inkább az engesztelés jegyében készült, és ezt igazából egészen szépen teljesíti. Azzal nehéz vitatkozni, hogy az Assassin's Creed még legrosszabb pillanataiban is fantasztikusan megszerkesztett játéktereket tárt elénk, és ez alól a Syndicate sem kivétel. Az 1800-as évek Londonja a megszokott alapossággal lett kidolgozva, a környezet minden pillanatában a hitelesség érzetét kelti, így az időutazós faktor, ami a sorozat egyik legnagyobb vonzereje, ezt a részt is simán e
Már a falak is okosak? Az MIT felturbózza a Wi-Fi-t
Az internet és a vezeték nélküli hálózat mára olyan hétköznapi igénnyé vált, hogy a szakadozó kapcsolat komoly frusztrációt okoz a kényelemhez szokott felhasználónak. A kutatók nem a stressz kezelésére, sokkal inkább a Wi-Fi technológia megtámogatására alkották meg újdonságukat. Mind tudjuk, hogy még a legkomolyabb routerek és hálózati eszközök sem tudnak leküzdeni bármekkora távolságot, és minden falat. Hogy házunk minden pontján stabil netkapcsolatot biztosíthassunk, különféle jelerősítő megoldások között válogathatunk, akár minden szobába antennákat aggathatunk, és gépünkbe is komolyabb antennát szerelhetünk, hogy biztos legyen a végeredmény. Ám ez nem minden esetben hatékony, sőt, legyen akárhány antennánk, a jel sokszor rendkívül meggyengül, mire a forrástól az adott ponthoz ér, a sok kiegészítő pedig sokkal költségesebb, mint amilyen hatékony. Az MIT munkatársai ezt a problémát egy modernebb megoldással orvosolják. A Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory (CSAIL) úgy gondolta, ahelyett, hogy minden konnektorba jelerősítőket aggatnánk, miért ne használhatnánk antenna gyanánt az adott környzetet, vagyis az épület falait. A szoftveresen vezérelt RFocus természetesen úgynevezett "okos felület", mely több mint 3000 antenna és 100 áramköri lap egységéből áll, hogy a fogadó oldalán így maximalizálja a leadott jel erősségét. A tesztek megmutatták, hogy akár tízszeresen képes az átlagos jel felerősítésére, mindezt meglepően olcsón. Az apró antennák m
Korai hozzáférés? Comet Lake-S processzorokat árult egy webáruház
A gyártó továbbra is titkolózik az új asztali processzorokkal kapcsolatban, de a hivatalos tájékoztatás helyett legalább el vagyunk látva kiszivárgó részletekkel. Ez még akár marketingstratégiának is elmegy, arra viszont biztosan senki sem számított, hogy egy online piactéren több darab is idő előtt elérhetővé válik. A 10. generációs Comet Lake-S az asztali processzorok legfrissebb szériája, már ha nevezhetünk újnak egy öt éves fejlesztést, melyet képességei határáig hajszolnak. Korábban arról szólt a hírek, hogy a megjelenést részben a CPU-k erős hőtermelése késleleti, ám azóta kiderült, hogy egyes partnerek már rendelkeznek a szükséges tesztpéldányokkal. Az eddigi információkkal ellentétben, az informaticacero.com által közölt listákon meglepően alacsony TDP értékek szerepelnek, ám ez természetesen semmit sem jelent. Szükség esetén számíthatunk a megjósolt 300 wattot is meghaladó energiafelvételre, legalábbis az i9, illetve a K modellek esetén biztosan. A Taobao, az Aliexpresshez hasonló mindenes óriás piactér, mely jóformán az egész világra végez szállítást, sokszor kétes eredetű, vagy gyanúsan olcsó termékekből. A 14nm-es processzorok itt jelentek meg, de nem ám egy-két darab, hanem egy komolyabb készletre való mennyiség, ráadásul egyetlen felhasználó jóvoltából. A hirdetést azóta nem meglepő módon eltávolították, ám a megosztott termékfotókon jól kivehetők voltak az ott felkínált darabok részletei. A CPU-k kupakján látható sSpec (sample-specification) számok ala
PCX 2006-2020.
Kapcsolat: [email protected]
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres