• Leirás
  • Paraméterek

BenQ W1070+ Cinema FullHD projektor

A BenQ W1070+ 1920x1080 Full HD felbontást, 2.200 ANSI lumen fényerőt, 1,07 milliárd színt és 10.000:1 kontraszt arányt képes megjeleníteni. A legnagyobb átlós képméret 235 inch (~597 cm). A lencseemelés és a 2D trapézkorrekció biztosítják a tökéletes képarány beállítását.

A beépített HDMI® bemenetek Blu-ray lejátszók, játékkonzolok, vagy PC-k csatlakoztatását teszik lehetővé a W1070+ projektorhoz, és a 3D tartalmak megjelenítése is egyszerűen tökéletes. A kábel vagy műholdas TV – akár egy élő sportközvetítés – csatlakoztatása sem okoz gondot. A Triple Flash technológia biztosítja a 144Hz-es 3D képvisszaadás vibrációmentes megjelenítését. Összességében a W1070+ pozitív benyomását tovább fokozza a beépített, 10W teljesítményű hangszóró, amely különösen a mélyhang tartományban érdemel figyelmet.

A W1070+ egy innovatív, zavaró kábelek tömege helyett, vezeték nélküli adattovábbítási lehetőséget kínál, a WFHD csomagot ( Full HD). Ebben a csomagban megtalálható egy adóvevő egység, amelyen két HDMI® bemenet és egy kimenet található, amely egység USB-n keresztül csatlakozik a projektorhoz. Az adóvevő energiaellátását szintén az USB csatlakozás biztosítja. A maximális, 20 méteres távolságot, valamint az alig 1ms válaszidőt kínáló WFHD csomag tökéletes feltételeket biztosít akár filmnézéshez, vagy akár játékhoz is. A DFS (Dynamic Frequency Selection – Dinamikus frekvenciaválasztó) egy kiegészítő funkció, amely lehetővé teszi a WLAN csatornák közötti automatikus váltást, amennyiben az már használatban van, vagy használat közben megszakad.

A felsoroltakon kívül a W1070+ projektort felszerelték egy MHL csatlakozóval is, amelyen keresztül MHL kábelt használó okostelefonokat vagy táblagépeket csatakoztathat a számítógéphez, így nagyméretben oszthatja meg otthoni videóit, fotóit. Ezen felül, csatlakoztathat egy MiraCast adaptert is, amelyen Miracast-kompatibilis eszközökről játszhat le tartalmakat és jeleníthet meg a vásznon.

 

Garancia: 36 hónap
Cikszám: 45913
Várható átvétel:
Szerda:
Duna Plaza
Csütörtök:
Futárszolgálat
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat